X
Alle Spaanse scholen in Palma de Mallorca
NieuwNieuw
Palma de Mallorca - Junior Course (6-18 years)
00:0000:00
 

2 cursussen Junior Course (6-18 years) in in Palma de Mallorca , aangeboden door 1 taalschool - 2 weken cursus Spaans is inclusief accommodatie.

Filter
kaart
Wij hebben als een van de wereldleiders voor taalreizen naar het buitenland, met meer dan 20 jaar ervaring, wereldwijd voor duizenden tieners onvergetelijke (levens)ervaringen mogelijk gemaakt:
 • Leuke activiteiten (elke middag) en opties voor weekendtrips.
 • Programma's met 24/7 ondersteuning en noodnummer (aangeboden door de taalscholen).
 • Vrienden maken van over de hele wereld.
 • Aangeboden door toonaangevende talenscholen met hoge onderwijsstandaarden.
Wij begrijpen volledig dat veiligheid, met name voor kinderen en jongere tieners, uw grootste zorg is, iets waar wij u graag bij helpen:
 • Het regelen van een veilige pick-up vanaf het vliegveld.
 • U heeft de keuze uit programma's waar uw kind 24 uur per dag begeleid wordt/ er toezicht gehouden wordt op uw kind(eren)
 • Maak een keuze uit programma's met dagelijks begeleide overdracht van de accommodatie naar school of van en naar de campus/ woonruimte.
 • Over het algemeen kunnen wij tegemoet komen aan eventuele dieetwensen. Laat het ons weten en wij doen graag navraag bij de school voor u.
Wenst u samen met uw kind te reizen? Misschien zelf een taalcursus volgen? Contact onze taalreisexperts en we helpen u graag verder bij het vinden van de juiste cursus voor u.
Veel luchtvaartmaatschappijen hebben speciaal personeel op de vlucht die een minderjarige begeleid tijdens het inchecken, instappen, de vlucht zelf en bij aankomst, tot het moment dat de minderjarige is toevertrouwd aan de zorg van de vertegenwoordiger van de school. Bekijk nu
deze video met details over deze luchtvaartmaatschappij
. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze service al aan voor kinderen van 5 jaar en ouder.
Zie onze gedetaileerde vergelijking van het luchtvaartbeleid voor alleenreizende minderjarigen plus servicekosten per luchtvaartmaatschappij .
Geïnteresseerd in Junior Course (6-18 years) cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Interessante informatie over Palma de Mallorca

Palma de Mallorca kaart met scholen die Junior Course (6-18 years) cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

Veelgestelde vragen over scholen in Palma de Mallorca

 • 749€ voor 2 weken is de laagste prijs voor een Junior Course (6-18 years) cursus in Palma de Mallorca. De algemene kosten voor een Junior Course (6-18 years) cursus in Palma de Mallorca is 0€ per week.
 • Die Akademie heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Palma de Mallorca, van alle taalscholen die Junior Course (6-18 years) programma's aanbieden.
 • Die Akademie werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Junior Course (6-18 years) cursussen.
 • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Spanje 3 weken.
 • Studenten beoordeeld Palma de Mallorca met 4.7 sterren uit 5.

Heb je nog vragen over Spaanse scholen in Palma de Mallorca?

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid