+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Taalscholen Duits in Rheinfelden - Taalreizen Ranking 2024

Taalcursus Duits in Rheinfelden vanaf 
 
Prijsvergelijking berekenen
Rheinfelden
00:0000:00
 

Ranglijst taalreizen Rheinfelden

gebaseerd op beoordelingen van taalscholen

Informatie over Rheinfelden

Waarom Rheinfelden? Rheinfelden is een stad gelegen aan de oever van de rivier de Rijn, tegenover de Zwitserse Alpen en wordt omsloten door het Zwarte Woud. Het raakt alle drie van deze Duitse natuurlijke wonderen binnen het vierentwintig vierkante kilometer grote gebied en geeft het een zeer aangename locatie voor de lokale bevolking en bezoekers. Geniet van een grote variëteit aan eten, mythen en prachtige uitzichten, een plek waar het lastig is om afscheid van te nemen.
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Duitsland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01 dec. 2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Duitsland in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Duitsland op de officiële website: Ministry of Foreign Affairs of Germany.
Rheinfelden reisinformatie
  • Kenmerken
Meer
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk ook naar taalscholen Duits in andere steden van Duitsland, zoals Augsburg, Bamberg, Berlijn, Blossin, Bonn ...
Toon meer

Vragen over scholen Duits in Rheinfelden?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Geloof ons niet alleen
op onze woorden.
Interessante statistieken
  • 935.804 €: in cursuskosten bespaard.
  • Pioniers: Wij waren een van de eerste websites die ongecensureerde beoordelingen van taalscholen publiceerden. Opgericht in 1999.
  • Leiders: Wij zijn een van de meest bezochte onafhankelijke websites gewijd aan taalcursussen.
  • >20.000 Facebookfans.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.