X
NieuwNieuw
12 weken
Lange cursus (12 + weken)
Accommodatie (optioneel)
Santa Barbara - Lange cursus (12 + weken)
00:0000:00
 

Lange cursus (12 + weken) cursussen in in Santa Barbara , aangeboden door 1 taalschool - 12 weken cursus Engels.

Het doen van een Engelse taalstudie in het buitenland is de beste manier om vloeiend te worden in een taal. Je kunt een semester meedoen of een volledig jaar (overbruggingsjaar). Dit is een fantastische manier om je onder te dompelen in een cultuur. Wordt vrienden met de inwoners van het land en leef zoals de inwoners dat doen.

Filter
kaart
Kaplan International Languages, Santa Barbara
Lessen per week: 35 (45 minuten per les)
Max. aantal studenten per klas: 15
Minimum vereist taalniveau: Elementary (A2) of hoger

Opmerkingen:
Dompel jezelf onder in een nieuw land en een nieuwe cultuur en breng je Engelse taalvaardigheden en spreekvaardigheid op een hoger niveau met een academische semestercursus. Dit is een intensieve cursus waarbij je in totaal 35 lessen per week ontvangt, inclusief 8 specifieke vaardigheidslessen die zijn afgestemd op je specifieke leerbehoeften. De lessen richten zich op lezen, schrijven, luisteren, conversatie, grammatica, vocabulaire en uitspraak. Naast jouw lessen heb je tevens toegang tot de door de leraar begeleide studiesessies met begeleiding en monitoring, toegang tot K + Online aanvullend leermateriaal en toegang tot K + Online Extra extra leermateriaal voor zelfstudie. Deze academische semestercursus duurt 5 of 6 en heeft 2 sessiepauzes gedurende deze periode.
Accreditaties:
School geaccrediteerd door ACCET  (Accrediting Council for Continuning Education and Training) School geaccrediteerd door SEVP (Student and Exchange Visitor Program Certified school)

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud