X
Alle Italiaanse scholen in Sestri Levante
NieuwNieuw
2 weken
Health
Accommodatie (optioneel)
Sestri Levante - Health
00:0000:00
 

2 Health cursussen in in Sestri Levante , aangeboden door 1 taalschool - 2 weken cursus Italiaans.

In Sestri Levante omvatten Italiaans cursussen specialisaties voor medische professionals, waarin studenten zich kunnen specialiseren in de algemene woordenschat die wordt gebruikt in de gezondheidszorg, zich kunnen concentreren op de terminologie die in een bepaalde medische rol wordt gebruikt, of zich kunnen voorbereiden op een specifiek Italiaans medisch examen.

Filter
kaart
Geïnteresseerd in Health cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Italiaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Sestri Levante kaart met scholen die Health cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

    Veelgestelde vragen over scholen in Sestri Levante

  • 925€ voor 2 weken is de laagste prijs voor een Health cursus in Sestri Levante. De algemene kosten voor een Health cursus in Sestri Levante is 0€ per week.
  • ABC Sestri Levante heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Sestri Levante, van alle taalscholen die Health programma's aanbieden.
  • ABC Sestri Levante werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Health cursussen.
  • Beste luchthaven om naar Sestri Levante te gaan is Genoa Cristoforo Colombo ( 46.2 km van stadscentrum). Alternatieve luchthaven: Pisa / S. Giusto (103.5 km) . Zie informatie over alle aankomst- en luchthaveninformatie voor Sestri Levante .
  • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Italië 4.5 weken.
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud