X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
Westport
00:0000:00
 

Beste talenscholen in Westport (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Engels in Westport? We hebben alle details over de beste Engelse taalscholen in Westport onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Engels cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Westport of andere 5 verschillende Engels cursus typen in Westport.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Engels taalscholen in andere steden in Ierland zoals Athlone, Victoria, Bray, Cork, Dublin, Galway, Gormanston, Heathland, Kerry, Kilkenny, Limerick, Sligo, Waterford, Wexford of bekijk onze lijst van alle scholen in Ierland​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ierland voor tijdens het leren van Engels​.
Waarom Westport? Er zijn zoveel dingen in de buurt van Westport te doen, dat je er zeker van kunt zijn dat je je nooit zult vervelen. Het staat bekend als "de avonturenhoofdstad van Ierland" en het heeft echt geen gelijke in het land. Met fietsroutes, mooie ritten, wandelpaden en grote uitgestrekte stranden, er is hier iets voor elke avonturier. Het nabijgelegen Croagh Patrick staat bekend om zijn Patricische bedevaart, ter ere van de beschermheilige van Ierland, Saint Patrick, en wordt beschouwd als de heiligste berg in Ierland. De fantastische abdij van Kylemore ligt ook op slechts een korte afstand, het landgoed beschikt over grote ommuurde Victoriaanse tuinen die open zijn voor openbare rondleidingen en wandelingen in de natuur. Het stadje zelf is vol met muziek-, zang-, dans-, verhalen- en eetfestivals en iedereen die hier komt ervaart zeker de 'craic'!
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Kerngegevens van Westport

Bevolking: 7,000

Regio: Connaught, Maigh Eo

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ierland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Westport reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Westport

Map inhoud wordt geladen
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud