X
NieuwNieuw
Westport
00:0000:00
 

2 beste taalscholen (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Engels cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Westport of andere 5 verschillende Engels cursus typen in Westport.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Engels taalscholen in andere steden in Ierland zoals Athlone, Victoria, Bray, Bray, North West, Cork, Dublin ...
, Galway, Gormanston, Heathland, Kerry, Kilkenny, Limerick, Sligo, Waterford, Wexford of bekijk onze lijst van alle scholen in Ierland​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ierland voor tijdens het leren van Engels​.
Toon meer
Waarom Westport? Er zijn zoveel dingen in de buurt van Westport te doen, dat je er ...
zeker van kunt zijn dat je je nooit zult vervelen. Het staat bekend als "de avonturenhoofdstad van Ierland" en het heeft echt geen gelijke in het land. Met fietsroutes, mooie ritten, wandelpaden en grote uitgestrekte stranden, er is hier iets voor elke avonturier. Het nabijgelegen Croagh Patrick staat bekend om zijn Patricische bedevaart, ter ere van de beschermheilige van Ierland, Saint Patrick, en wordt beschouwd als de heiligste berg in Ierland. De fantastische abdij van Kylemore ligt ook op slechts een korte afstand, het landgoed beschikt over grote ommuurde Victoriaanse tuinen die open zijn voor openbare rondleidingen en wandelingen in de natuur. Het stadje zelf is vol met muziek-, zang-, dans-, verhalen- en eetfestivals en iedereen die hier komt ervaart zeker de 'craic'!
Toon meer
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Interessante informatie over Westport

Kerngegevens van Westport

Bevolking: 7,000
Regio: Connaught, Maigh Eo
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ierland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Westport reisinformatie
  • Kenmerken
Meer

Andere bestemmingen die populair zijn om te combineren met cursussen in Westport

Cork (Thumbnail Stad)Cork
11 scholen
Dublin (Thumbnail Stad)Dublin
62 scholen
Galway (Thumbnail Stad)Galway
8 scholen
Wexford (Thumbnail Stad)Wexford
1 school

Veelgestelde vragen over scholen in

  • In zijn cursuspakketten beschikbaar waar je de volgende activiteiten kunt leren: Engels & paardrijden , Engels & tennis, Engels & surf.
  • voor 2 weken is de laagste prijs voor een cursus Engels in . De gemiddelde kosten van een taalcursus in bedroeg 0 per week.

Heb je nog vragen over Engelse scholen in Westport?

Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid