Gratis advies
+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X
Alle Spaanse scholen in Malaga
00:0000:00
 

Study & Live in your Teacher's Home
Malaga, Spanje

Betaal minder dan direct bij de school
1
Studenten/
klas
Bij de school vanaf: 1310€
vanaf 1245€ per week
Bij LanguageCourse.Net betaal je altijd minder!
Betaal minder dan direct bij de school
Study & Live in your Teacher's Home
4.7

Rating: 4.7/5.0

Algemene school beoordeling van Study & Live in your Teacher's Home, Malaga
Gerangschikt op #2 van 21 taalscholen Spaans in Malaga
School
Locatie van de school
4.0 

Rating: 4.0/5.0

Sociale activiteiten
4.0 

Rating: 4.0/5.0

Organisatie
4.0 

Rating: 4.0/5.0

Cursus
Kwaliteit van het onderwijs
5.0 

Rating: 5.0/5.0

Waar voor je geld
4.0 

Rating: 4.0/5.0

Accommodatie
Overig
3.5 

Rating: 3.5/5.0


HLI (Home Language International) scholen plaatsen studenten in de huizen van gekwalificeerde leraren, waar ze wonen, leren, socialiseren en communiceren. Elk programma is een volledige onderdompeling, waardoor studenten waardevolle één-op-één lessen krijgen en "echte" interacties en uitwisselingen hebben in hun gekozen studietaal. Er zijn vele honderden HLI docenten, wat ervoor zorgt dat studenten docenten krijgen die het beste passen bij hun individuele behoeften. Lessen zijn over het algemeen op een één-op-één basis vanuit het huis van de leraar. Activiteiten, excursies en sociale evenementen, zoals maaltijden met het gastgezin, zijn allemaal onderdeel van de volledig meeslepende leerervaring die HLI biedt.

Cursus selectie: HLI (Home Language International) biedt volledig meeslepende taalcursussen die geschikt zijn voor studenten van alle niveaus, behoeften en leeftijden. Programma's omvatten een vast aantal lessen per week, cursusmateriaal specifiek voor het niveau en de behoeften van de student, verblijf in het huis van de leraar op basis van volpension en activiteiten en excursies, afhankelijk van het gekozen cursustype. De programma's zijn geschikt en beschikbaar voor kinderen, tieners, volwassenen en professionals. De beschikbare cursustypes kunnen variëren over de hele wereld, maar omvatten over het algemeen: taal voor het bedrijfsleven, sportgerichte studievakanties, examenvoorbereiding, specifieke leerprogramma's op maat gemaakt naar de behoeften van een student, opfriscursussen voor leraren, seniorenprogramma's en nog veel meer. Accommodatie, activiteiten en lessen zijn ook allemaal los beschikbaar.

Methodologie: HLI programma's stellen studenten in staat om zich onder te dompelen in hun gekozen taal omgeving voor de gehele duur van hun leerprogramma. Studenten oefenen hun gekozen taal tijdens hun lessen, vrije tijd, dagelijkse routines en sociale activiteiten, zoals maaltijden in het huis van de leraar. Deze één op één aandacht geeft studenten de beste kans om te leren in het tempo dat het beste past bij hun behoeften en doelen.

Docenten: Alle docenten zijn hoog gekwalificeerd en ervaren in het lesgeven. Studenten krijgen docenten die het beste passen bij hun behoeften, type cursus, verwachtingen en gevraagde locatie.

Faciliteiten: Alle gastgezinnen (docenten) voorzien studenten van volpension accommodatie met een eigen slaapkamer, studieruimte en gratis WIFI.

Accreditaties: HLI (Home Language International) is geaccrediteerd door de Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC).
 • Juridische naam / moederbedrijf: Home Language International Ltd.
 • Belasting ID: 13185755

Cursussen Spaans

Algemene cursus
Junior
Zakelijk
Examenvoorbereiding
Taal plus activiteit
Speciale cursussen

Informatie voor alle cursussen aangeboden door Study & Live in your Teacher's Home.

Opmerkingen over de cursus

Twee studenten met hetzelfde taalniveau die de lessen delen en over het algemeen ook een kamer: tot 10% korting, afhankelijk van het type cursus en de duur van het verblijf.

AANVULLINGEN:

 • Elke boeking die 24, 25 of 26 december (Kerstmis) of 31 december of 1 januari (Nieuwjaar) omvat: EUR 160. Als het verblijf zowel Kerstmis als Nieuwjaar omvat, wordt het supplement twee keer in rekening gebracht. Deze toeslag is exclusief activiteiten.
 • Nauw toezicht (de leraar of een volwassen familielid is altijd thuis wanneer de student er is): EUR 165 per week. Verplicht voor studenten van 12 jaar of jonger, optioneel voor studenten onder de 18.
 • VIP-programma (speciaal ontworpen voor mensen die superieure maaltijden en accommodatie en een eigen badkamer willen): 400 euro per week.
 • De organisatie verwelkomt studenten met lichamelijke handicaps (zoals gezichts- of gehoorproblemen), emotionele of gedragsstoornissen (zoals ADHD) of leerproblemen (zoals dyslexie), mits de organisator hiervan van tevoren op de hoogte is gesteld. Een toeslag van EUR 165 per week kan worden toegepast.

  Studenten moeten zich tegen ziekte en ongevallen van henzelf en derden verzekeren.  Studenten van 15 jaar en jonger moeten, tenzij ze door een ouder of wettelijke voogd worden vergezeld, luchthaventransfers in 2 richtingen boeken.  OOK BESCHIKBAAR:

 • 5 sterren exclusief (ideaal voor hogere leidinggevenden)

 • Alleen accommodatie, zonder lessen of activiteiten

 • Alleen lessen, zonder accommodatie of maaltijden

 • Activiteiten & accommodatie, zonder lessen
Lesduur
60 minuten
Lesmateriaal
Over het algemeen is het lesmateriaal gratis, maar dient aan het einde van de cursus te worden teruggegeven.

Benodigde lessen per Spaans taalniveau

Niveau (CEFR) LESSEN nodig per niveau WEKEN nodig
(20 lessen per week)
A1 Beginner A1 naar A2 80 4
A2 Elementair A2 tot B1 160 8
B1 Gemiddeld B1 tot B2 180 9
B2 Hoger intermediair B2 tot C1 200 10
C1 Gevorderd C1 tot C2 220 11
C2 Profiency
Bovenstaande gegevens geven enige houvast. Raadpleeg voor meer details onze pagina hoe lang duurt het om een taal te leren of een bepaald niveau te bereiken?

Onze prijs is inclusief

 • INCLUSIEF Gratis certificaat van cursusdeelname
 • INCLUSIEF Taaltest voor plaatsing op de eerste lesdag
Opmerking: Alle cursussen aangeboden door Study & Live in your Teacher's Home, Malaga kunnen online worden gereserveerd bij LanguageCourse.net tegen een lagere prijs dan wat je betaalt als je rechtstreeks bij de school of op de website van de school boekt. Mocht een cursus hierboven niet vermeld staan, laat het ons dan even weten.

Video's en foto's

 • Study & Live in your Teacher's Home - School Presentatie1/4
 • Study & Live in your Teacher's Home - School Presentatie2/4
 • Study & Live in your Teacher's Home - Algemene Video over school3/4
 • Study & Live in your Teacher's Home - Cursus Methodologie4/4
 • 1/14
 • 2/14
 • 3/14
 • 4/14
 • 5/14
 • 6/14
 • 7/14
 • 8/14
 • 9/14