X
Hongarije
1 taalschoolin Hongarije , vanaf
voor een 2 wekenHongaarse cursus, inclusief accommodatie.

Vind de beste Hongaarse school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Hongaars in Hongarije .

Studenten beoordeelden de scholen in Hongarije over het algemeen:
5.0/5.0 (2 beoordelingen)

Budapest

Meer dan 2000 gekwalificeerde leraren in 30 landen over de hele wereld zijn geassocieerd met de schoolorganisatie. 'Studeer en woon in het huis van je leraar' bied je de unieke kans om volledig te worden opgenomen in de taal en cultuur. De meest algemene kritiek van... Meer

Cursuscategorieën (3) Accommodatie (1)
Hongarije:  Hongarije ligt in het centrum van Europa en de cultuur is anders dan de omliggende landen. De hoofdstad Budapest is benoemd als één van de mooiste steden van Europa. De rivier de Donau stroomt door het hart van de stad met haar prachtige gebouwen van elk denkbare architectonische stijl: Gotisch, Barok, Art-Nouveau.. In het zuidelijke deel van het land kan je de wijn proeven in een van de vele wijngaarden. Voor een glimp van een traditioneler Hongarije, kan je afreizen naar de Őrseg regio in het Westen.

Kerngegevens van het Hongarije

Bevolking: 9,982,000 inwoners

Hoofdstad: Budapest

valuta: HUF (1 HUF = 0.0034 USD)

Naam van Land in het Hongaars: Magyarország

Hongarije lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
5.0/5.0  (2 reviews van onze oudstudenten)

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Hongaarse lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Hongaarse taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Hongaarse scholen in Hongarije .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?