X
2 taalscholenin Wales , vanaf
voor een cursus Engels van 2 weken weken.

Vind de beste Engelse school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Engels in Wales .

Studenten beoordeelden de scholen in Wales over het algemeen:
4.3/5.0 (16 beoordelingen)

Cardiff

Omvang school:

Celtic School heeft 2 gebouwen in het centrum van Cardiff. Meer

Cursuscategorieën (8) Accommodatie (3) Faciliteiten (21)

Swansea

Cursuscategorieën (4) Accommodatie (2) Faciliteiten (18)
Meer Engels cursussen worden aangeboden in Australië, Canada, De Verenigde Staten, Engeland, Grenada, Ierland, India, Jamaica, Malta, Nieuw-Zeeland, Noord-Ierland (UK), Schotland, Thailand, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika of som alle talenscholen op die waar ook ter wereld Engels cursussen aanbieden. Wales:  Wales is een van de landen binnen het Verenigd Koninkrijk. Hoewel Engels er het meest gebruikt wordt, is het overgrote deel van de bevolking tweetalig en spreekt ook Wels. Door de eeuwen heen zijn de Welse cultuur en de tradities in leven gehouden door de bevolking. De belangrijkste stad is Cardiff, met een kasteel, prachtige parken en Gregoriaanse huizen. Mis de Cardiff Baai niet, de gerenoveerde haven, welke een enorme variatie aan attracties en entertainment biedt voor gezinnen.

Kerngegevens van het Wales

Bevolking: 62,349,000 inwoners

Hoofdstad: Londen

valuta: GBP (1 GBP = 1.2493 USD)

Wales lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
4.8/5.0  (16 reviews van onze oudstudenten)

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Wales

LanguageCourse.net is wereldwijd de meest bezochte, onafhankelijke onderwijsdirectory voor het boeken van een taalcursus Engels in het buitenland aan de aanbevolen Engels scholen in Wales . Of je nu op zoek bent naar taalcursussen tegen de laagste prijs, maar met een goede kwaliteit van het onderwijs of als leuke vrijetijdsbesteding, wij helpen je graag om de beste cursus voor jou te vinden. Uiteraard met behulp van onze zorgvuldig, geselecteerde lijst met taallessen in het Engels voor beginners of gevorderden. Onze vriendelijk taalexperts helpen je graag verder.
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?