X
Zwitserland
3 taalscholen in Zwitserland , Van
tot
voor 2 weken Frans curs inclusief accommodatie.

Vind de beste Franse school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Frans in Zwitserland .
U kunt ook cursussen vergelijken voor kinderen en jongeren in Zwitserland .

Studenten beoordeelden de scholen in Zwitserland over het algemeen:
4.3/5.0 (12 beoordelingen)

Genève

Meer dan 2000 gekwalificeerde leraren in 30 landen over de hele wereld zijn geassocieerd met de schoolorganisatie. 'Studeer en woon in het huis van je leraar' biedt je de unieke kans om volledig te worden opgenomen in de taal en cultuur. De meest algemene kritiek van... Meer

Cursuscategorieën (3) Accommodatie (1)

Lausanne

Cursuscategorieën (6) Accommodatie (2) Faciliteiten (14)

Zurich

Omvang school:

De school is gunstig gelegen in het centrum van de stad, vlakbij het oude centrum en op ongeveer twee minuten lopen van het Stadelhofen station, tussen Kreuzplatz en het meer midden in Zurich Seefeld. Meer

Cursuscategorieën (11) Accommodatie (2) Faciliteiten (14)
Meer Frans cursussen worden aangeboden in Canada, Frankrijk, Guadeloupe, Martinique, Monaco, Zwitserland of som alle talenscholen op die waar ook ter wereld Frans cursussen aanbieden. Zwitserland:  Een combinatie van Italie, Frankrijk en Duitsland! Start je dag met het bezoeken van één van de gedetailleerde kerken die het land bezit, zoals de Kathedralen in Lausanne en Bern en eindig je dag in één van de nachtclubs of top restaurants. De ene dag kun je alleen maar bier drinken en worstjes eten, en de andere dag geniet je van een heerlijke pasta met een glas Merlot. Vergeet niet de Zwitserse Chocolade te proeven, met zijn overgeetelijke smaak, want je vind nergens beter!

Kerngegevens van het Zwitserland

Bevolking: 7,581,000 inwoners

valuta: CHF (1 CHF = 0.9854 USD)

Naam van Land in het Frans: Suisse

Zwitserland lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
4.8/5.0  (12 reviews van onze oudstudenten)

Kaart met de locatie van Franse scholen in Zwitserland

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Franse lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Franse taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Franse scholen in Zwitserland .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?