USA

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


Almanya, Andora, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brunei, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İRLANDA, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Monaco, Norveç, Portekiz, San Marino, Singapur, Slovakya, Slovenya, Yeni Zelanda

2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Öğrenci Vizesi(I20):
  • Başvuru FormuDS-156
  • 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport,Birleşik Devletlere girişten sonra en az altı ay geçerli
  • I-20 veya DS-2019 belirtildiği üzere kalış için yeterli sermaye kanıtı
  • A.B.D kolej, okul veya üniversite tarafından yayınlanan SEVIS I-20 veya SEVIS DS-2019
  • İletişim bilgileri ve çalışma geçmişi formu DS-0158M.
  • 16 ve 45 yaş arasında olan erkekler formu doldurmalıdırlarDS-0157.
  • Vize işlem ücreti makbuzu, bilgileri konsolosluktan veya belirgin bir konsolosluk internet sitesinden bulunabilir.
  • SEVIS ücreti makbuzu. SEVIS ücretini resi bir internet sitesinden çevrim içi olarak ödeyebilirsiniz. https://www.fmjfee.com/i901fee/
Giriş izin belgesi, başvuran kişinin TOEFL test puanının kanıtı, diplomalar veya önceki çalışmalara ait transkriptler gerekli olmayabilir ancak bir konsolosluk memuru bu bilgileri talep edebilir.


Turist vizesi:

  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Dönüş bileti
  • Kalış için yeterli sermaye kanıtı
  • Proof of purpose of visit
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
3
Validity of Visa
  • Turist vizesi: 180 günler.
  • Student Visa: 180 günler.
4
Vize Masrafları
  • Student Visa: 124 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 5-60 günler
  • Student Visa: 5-60 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki USA büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
USA içindeki itibarlı dil okulları


USA - dil okulu: Beverly Hills  Boston  Chicago  Denver  Fort Lauderdale  Honolulu  Las Vegas  Los Angeles  Miami  New Orleans  New York  Orlando  Portland  San Diego  San Francisco  Santa Monica  Seattle  Washington DC 


Best rated language schools in USA:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (1 değerlendirmeler bu dil okulunun)

2
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (7 değerlendirmeler bu dil okulunun)

3
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (10 değerlendirmeler bu dil okulunun)

4
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (2 değerlendirmeler bu dil okulunun)

5
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (9 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - USA ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli