Vår service garanterar

Lågprisgaranti
100% garanti på att du betalar det lägsta priset. Du kommer inte att få kursen till ett lägre pris om du bokar direkt hos skolan eller någon annanstans. De flesta skolor erbjuds till 5% rabatt på totalpriset. Du kan endast utnyttja denna rabatt när du bokar via vår hemsida. Du kommer inte att få denna rabatt om du bokar direkt hos skolan.

Vår garanti: Om du hittar, före eller när som helst efter din bokning, samma kurs till ett lägre pris behöver du bara skicka ett bevis på detta till oss (katalogsida, URL etc). Vi inte bara matchar det lägre priset utan vi drar också av ytterligare 5% av priset.
100% Utan förmedlingsavgift
ingen förmedlingsavgift kommer att tas ut av oss när du bokar från vår hemsida. Till skillnad från andra researrangörer eller organ lägger vi inte till några extra avgifter på ursprungspriset.
100% betalningsskydd
Dra nytta av vårt betalningsskydd utan någon extra kostnad helt enkelt genom att boka via vår hemsida. Vid händelse av att en skola går i konkurs kommer din betalning till skolan inte att gå förlorad. LanguageCourse S.L. försäkrar dig för de betalningar du skickat till skolan.
Vi finns tillhands med en heltäckande kundservice före, under och efter din kurs. Du kan enkelt kontakta våra erfarna och trevliga konsulter via många olika språk och på ett enkelt sätt kommunicera på ditt modersmål. När du bokar hos oss har du en självständig och kraftfull partner som du kan lita på vid den osannolika händelse av oenigheter med skolan.
Skolor med kvalitetsgaranti
Vi garanterar att våra skolor noga valts ut enligt högt ställda kvalitetskrav. Våra kriterier, såsom att vara ackrediterade av välkända föreningar eller att kunna erbjuda en stabil och erfaren utbildningsbakgrund, ser vi till att skolorna uppfyller elevernas förväntningar. Endast en liten andel av de skolor som visar intresse av att finnas representerade på vår hemsida godkänns vid vår noggranna kontrollprocess. Vi garanterar att alla grupplektioner varar minst 45 minuter och att klasstorleken inte överskrids. Skolorna kommer alltid att testa din språknivå innan kursstart. Språkskolorna måste alla ha ett system för överklagande och är bundna via ett avtal med LanguageCourse SL att svara på skriftliga klagomål inom 48 timmar.
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Ignacio (24): Personalen är mycket uppmärksam och vänlig. Jag... mer
  • Jacqueline (24): Jag rekommenderar varmt bokningar med... mer
  • Katura (64): Utmärkt webbplats. Tjänsten är lättanvänd och... mer
*krävs