X

Vår service garanterar

Lågprisgaranti
100% garanti på att du betalar det lägsta priset. Du kommer inte att få kursen till ett lägre pris om du bokar direkt hos skolan eller någon annanstans. De flesta skolor erbjuds till 5% rabatt på totalpriset. Du kan endast utnyttja denna rabatt när du bokar via vår hemsida. Du kommer inte att få denna rabatt om du bokar direkt hos skolan.

Vår garanti: Om du hittar, före eller när som helst efter din bokning, samma kurs till ett lägre pris behöver du bara skicka ett bevis på detta till oss (katalogsida, URL etc). Vi inte bara matchar det lägre priset utan vi drar också av ytterligare 5% av priset.
100% Utan förmedlingsavgift
ingen förmedlingsavgift kommer att tas ut av oss när du bokar från vår hemsida. Till skillnad från andra researrangörer eller organ lägger vi inte till några extra avgifter på ursprungspriset.
100% betalningsskydd
Dra nytta av vårt betalningsskydd utan någon extra kostnad helt enkelt genom att boka via vår hemsida. Vid händelse av att en skola går i konkurs kommer din betalning till skolan inte att gå förlorad. LanguageCourse S.L. försäkrar dig för de betalningar du skickat till skolan.
Vi finns tillhands med en heltäckande kundservice före, under och efter din kurs. Du kan enkelt kontakta våra erfarna och trevliga konsulter via många olika språk och på ett enkelt sätt kommunicera på ditt modersmål. När du bokar hos oss har du en självständig och kraftfull partner som du kan lita på vid den osannolika händelse av oenigheter med skolan.
Skolor med kvalitetsgaranti
Vi garanterar att våra skolor noga valts ut enligt högt ställda kvalitetskrav. Våra kriterier, såsom att vara ackrediterade av välkända föreningar eller att kunna erbjuda en stabil och erfaren utbildningsbakgrund, ser vi till att skolorna uppfyller elevernas förväntningar. Endast en liten andel av de skolor som visar intresse av att finnas representerade på vår hemsida godkänns vid vår noggranna kontrollprocess. Vi garanterar att alla grupplektioner varar minst 45 minuter och att klasstorleken inte överskrids. Skolorna kommer alltid att testa din språknivå innan kursstart. Språkskolorna måste alla ha ett system för överklagande och är bundna via ett avtal med LanguageCourse SL att svara på skriftliga klagomål inom 48 timmar.
förmånliga villkor vid avslag på visumansökan
Majoriteten av våra partnerskolor har gått med på våra särskilda regler genom vilka de kommer att återbetala all betald terminsavgift och kommer bara behålla ett väldigt lågt belopp för att täcka administrativa avgifter, under förutsättning det officiella dokumentet för avslag skickats till oss senast 3 veckor innan kursstart. Detta belopp kommer aldrig överstiga 180 €. Beroende på din destination, kan det bli nödvändigt för dig att betala hela kostnaden för din kurs i förväg innan visumdokument kan utfärdas av skolan. Om din visumansökan avslås, är vårt mål att undvika avbokningsavgifter i högsta grad, eller få dem så låga som möjligt. Håll utkik efter den här ikonen på skolornas profiler. Skolor som inte har symbolen kan ta högre avgifter.
I pressen:
Pressomnämningar
Pressomnämningar
Betrodd av:
Företag som litar på LanguageCourse.net
Företag som litar på LanguageCourse.net
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Lär dig English med vår gratis app

Vocabulary Trainer

+10.000.000 Nedladdningar