X

Talenscholen Frans in Lyon, Frankrijk

Lyon
1 taalschool in Lyon , Van
tot
voor 2 weken Frans curs inclusief accommodatie.

Vind de beste Frans school tegen een goede prijs. Vergelijking van kwaliteit, beoordelingen en aanbiedingen op Frans cursussen voor volwassenen en studenten in Lyon .

Studenten beoordeelden de scholen in Lyon over het algemeen:
4.2/5.0 (124 beoordelingen)
Omvang school: XL

Lyon Bleu International ligt in het centrum van Lyon tussen het historische en het zakelijke gedeelte van de stad. Meer

Kwaliteit van het lesgeven: 4.6/5.0
Sociale activiteiten en excursies: 3.8/5.0
Cursuscategorieën (9) Accommodatie (2) Faciliteiten (14)
Lyon:  Lyon ligt op twee uur van de wintersportgebieden in de Alpen en op drie uur afstand van de zee. De stad staat bekend als de Franse hoofdstad van de gastronomie. Na Parijs is het de stad met de meeste restaurants met een Michelin ster en de meeste beroemde chefkoks van Frankrijk. De stad staat ook bekend als de stad van de lichtjes. Elk jaar vindt nog steeds op 8 december het 'Festival of Lights' plaats, waarbij meer dan honderd plekken in de stad verlicht worden en de schoonheid van de architectuur in Lyon goed te zien is. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vergelijk meer Frans scholen Amboise, Biarritz, Bordeaux, Cannes, Chamonix, La Rochelle, Marseille, Montpellier, Morzine (Alpes), Nantes, Nice, Parijs, Rambouillet, Rouen, Royan, Toulouse, Tours of vergelijk alle scholen in Frankrijk.
Wereldwijd meest Bezochte Onafhankelijke Website voor het boeken van Talencursussen, Lessen Frans & Taallessen Frans & Talenstudies Frans in het buitenland op Scholen Frans in Frankrijk
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
Verstuurd door:
*vereist