X
Österrike
4 språkskolori Österrike, från
för en 2 veckorTyska kurs.

Hitta den bästa Tyska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Tyska i Österrike.
Du kan också jämföra kurser för tonåringar och barn i Österrike.

Elevernas ranking på skolorna i Österrike:
4.1/5.0 (66 utvärderingar)

Salzburg

Skolstorlek:

Skolan ligger mitt i centrala Salzburg, staden där Wolfgang Amadeus Mozart föddes, alldeles vid porten till Europas vackraste landskap. Den dagliga marknaden ligger precis framför huset, de viktigaste bussarna stannar bara några steg från entrén. Mer

Kurskategorier (20) Boende (3) Faciliteter (8)

Wien

Skolstorlek:

Belägen i stadens historiska centrum ger skolan en utmärkt undervisningsmiljö. Mer

Kurskategorier (9) Boende (0) Faciliteter (12)
Skolstorlek:

Skolan ligger i centrala Wien. Mer

Kurskategorier (9) Boende (3) Faciliteter (6)

Mer än 2000 kvalificerade lärare i 30 länder världen över är knutna till skolorganisationen. 'Studera och bo i din lärares hem' erbjuder dig den unika möjligheten till en fördjupad upplevelse. Den vanligaste kritiken mot språkkurser är att studenten talar det egna... Mer

Kurskategorier (3) Boende (1)
Fler Tyskakurser erbjuds i Österrike, Schweiz, Tyskland eller lista alla språkskolor i hela världen som erbjuder Tyskakurser. Österrike:  Österrike är en fantastisk plats för att vintersemestra med dess perfekta skidåkningsmöjligheter men är också ett härligt land under sommaren för vandringar, terrängcykling eller simning i de många sjöarna. Österrike stoltserar med sitt arv på ett överväldigande sätt. Besök Wiens storslagna habsburgska palats, de romerska arkeologiska platserna i Carnuntum och medeltida festivaler. I Österrike behöver du inte söka kulturen, den valsar rätt upp till dig.

Fakta om Österrike

Befolkning: 8,205,000 Invånare

Huvudstad: Wien

valuta: EUR (1 EUR = 1.0617 USD)

Österrike livsstil kvalitetsranking:
4.8/5.0  (72 recensioner av våra tidigare studenter)

Karta där du kan se var de Tyska skolorna i Österrike ligger.

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Tyska språkstudier utomlands på de bästa Tyska skolor i Österrike. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Tyska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
onscroll="return false;">
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Sarah: LanguageCourse.Net är mycket billig och skolorna... mer
  • Inesa (25): Jag tycker att tjänsten fungerar riktigt bra. Jag... mer
  • Alessia (22): Tjänsten var verkligen användbar och... mer