Engelska Språkskolor i Victoria, Kanada

Victoria
Hitta de bästa Engelskaskolan till ett bra pris. Jämförelse av kvalitet, omdömen och erbjudanden för Engelskakurser för vuxna och elever i Victoria . Du kan också jämföra kurser för tonåringar och barn i Victoria.
1 språkskola i Victoria Som sträcker sig från 1385 CAD till 1385 CAD för en kurs i Engelska under 2 veckor inklusive boende.

Victoria

Prisexempel (2 veckor):

1385 CAD 5% rabatt på undervisningsavgiften på alla kurser på inlingua Victoria College of Languages.  Endast när du bokar en kurs i Engelska online på denna sida Ytterligare specialerbjudanden tillgängliga. Endast när du bokar din Engelskakurs online via denna webbplats. Klicka på skolan för mer information. =
610 CAD Semi Intensive - iSEMI (Engelska-sprakkurser - 20 lektioner per vecka)
+ 625 CAD Värdboende , Enkelrum, Full-pension (frukost + lunch + middag)
+ 150 CAD skolans administrativa avgift

Victoria:  Belägen på den sydöstra delen av Vancouver Island har Victoria mycket att leva upp till, tidigare framröstad till en av världens topp-10-städer att besöka och till den världsledande staden gällande atmosfär och miljö. Med mild temperatur och mycket solsken erbjuder Victoria parker som är hem till många växter som sällan går att finna i andra delar av Kanada. Hittar du inte det du söker? Jämför fler Engelska skolor i Burlington, Calgary, Kelowna, Montreal, Quebec, Toronto, Vancouver, Whistler eller jämför alla skolor i Kanada .
Världens mest besökta fristående Sida för att Boka Språkresor, Engelska Lektioner & Engelska Språkkurser & Engelska Språkprogram utomlands på Engelska Skolor i Kanada
Räkna om (valfri)
veckor
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Vasiliki (23): Ett stort tack till Maaike och Claire för all... mer
  • Josée (38): Fortsätt med ert arbete. Organisationen är... mer
  • Attila (41): Jag är mycket nöjd. Jag hittade mer relevant... mer
*krävs