X
Marokko
2 taalscholen in Marokko , Van
tot
voor 2 weken Arabisch curs inclusief accommodatie.

Vind de beste Arabische school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Arabisch in Marokko .

Studenten beoordeelden de scholen in Marokko over het algemeen:
4.6/5.0 (21 beoordelingen)

Rabat

Cursuscategorieën (3) Accommodatie (3) Faciliteiten (20)

Tetouan

Omvang school:

Dar Loughat is ideaal gelegen in het stadscentrum van Tetouan. Tetouan is als Cultuureel Erfgoed verklaard door UNESCO. Slechts op een uur afstand met de boot van de Spaanse kust en heeft het aangename Mediterranse klimaat. De kleine stad maakt het makkelijk voor de studenten om... Meer

Cursuscategorieën (6) Accommodatie (3) Faciliteiten (12)
Meer Arabisch cursussen worden aangeboden in De Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Jordanië, Marokko, Tunesië of som alle talenscholen op die waar ook ter wereld Arabisch cursussen aanbieden. Marokko:  Met zoveel cultuur is Marroko een uitdaging voor je zintuigen: de geur van kruiden in de souks (de markten), de schoonheid van de riads, de traditionele huizen en paleizen met prachtige binnenplaatsen en tuinen. Welke stad je ook bezoekt, vergeet de Medina niet om de architectuur van de oude stad, markten, ruïnes en het doolhof van steegjes te kunnen bewonderen. In de steden aan zee kan je ook genieten van de zonnige stranden, zoals Casablanca uit de beroemde film of de hoofdstad Rabat. Sommige steden, zoals Agadir, bieden een meer moderne charme aan met veel resorts, terwijl de oude ommuurde stad Fez een meer traditionele kant van het land laat zien.

Kerngegevens van het Marokko

Bevolking: 31,628,000 inwoners

Hoofdstad: Rabat

valuta: MAD (1 MAD = 0.0991 USD)

Naam van Land in het Arabisch: المغرب

Marokko lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
4.9/5.0  (21 reviews van onze oudstudenten)

Kaart met de locatie van Arabische scholen in Marokko

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Arabische lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Arabische taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Arabische scholen in Marokko .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?