X
Noorwegen
1 taalschoolin Noorwegen , vanaf
voor een 2 wekenNoorse cursus, inclusief accommodatie.

Vind de beste Noorse school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Noors in Noorwegen .

Studenten beoordeelden de scholen in Noorwegen over het algemeen:
4.2/5.0 (4 beoordelingen)

Oslo

Meer dan 2000 gekwalificeerde leraren in 30 landen over de hele wereld zijn geassocieerd met de schoolorganisatie. 'Studeer en woon in het huis van je leraar' biedt je de unieke kans om volledig te worden opgenomen in de taal en cultuur. De meest algemene kritiek van... Meer

Cursuscategorieën (3) Accommodatie (1)
Noorwegen:  Noorwegen is een van de rijkste en mooiste landen op de wereld. Wandel door Oslo heen, bezoek prachtige museums en ontdek het levendige nachtleven en genoeg andere buiten- activiteiten, dag en nacht, in deze leuke hoofdstad. Ga skien of ervaar de relatie tussen de Noren en hun natuur in Bergen, Trondheim of Stavanger. Noorwegen is zeker een land waar je verliefd op kunt worden.

Kerngegevens van het Noorwegen

Bevolking: 5,010,000 inwoners

Hoofdstad: Oslo

valuta: NOK (1 NOK = 0.1179 USD)

Naam van Land in het Noors: Norge

Noorwegen lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
5.0/5.0  (4 reviews van onze oudstudenten)

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Noorse lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Noorse taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Noorse scholen in Noorwegen .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer
  • Evelyn (59): Ik waardeer uw uitstekende service enorm- Uw... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?