X
Prag
1 språkskola i Prag från
för en 2 veckor Tjeckiska-kurs med logi.

Hitta den bästa Tjeckiska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Tjeckiska i Prag.
Du kan också jämföra kurser för tonåringar och barn i Prag.

Mer än 2000 kvalificerade lärare i 30 länder världen över är knutna till skolorganisationen. 'Studera och bo i din lärares hem' erbjuder dig den unika möjligheten till en fördjupad... Mer

Kurskategorier (3) Boende (1)
Hittar du inte det du söker? Jämför fler Tjeckiska skolor i eller jämför alla skolor i Tjeckien . Prag:  "Staden med de hundra tornen och spirorna" och "gyllene Prag" är namn som väcker förståelse för de många fascinerade attraktionerna i Prag. Prag är Tjeckiens huvudstad. Staden ligger vid älven Moldau och domineras av slottet som ligger vid en av de branta klipporna i väster. Besökare lockas av de sagoliknande vyerna, men det är bara en liten del av stadens levande stilar. Gotiska kyrkor ligger tätt intill de kubistiska och funktionalistiska byggnader samsas med moderna. Klassisk musik blandas med jazz och rock och statyer och monument är placerade brevid de mer abstrakta konstverken. UNESCO har utsett så väl Nationalteatern som hela Prags innerstad till världsarv.

Fakta om Prag

Befolkning: 1,166,000 Invånare

Tidszon: +11h. (GMT +1)

Område: Praha,

valuta: CZK (1 CZK = 0.0392 USD)

Namn på Stad på Tjeckiska: Praha

Väder Prag

Klimat-tabell
Legend:
Temperatur mitt på dagen
Nattemperatur
Soltimmar
234688886411
Regn
201020305060606040302020

Vad kan man göra i Prag

Astronomisk klocka
Astronomisk klocka
St Vitus-katedralen
St Vitus-katedralen
Pragborgen
Pragborgen
Charles Bridge
Charles Bridge
Gamla staden
Gamla staden
Världens mest besökta oberoende utbildningkatalog för att boka din språkkurs med hög kvalitet på undervisningen och roliga fritidsaktiviteter. Vi väljer noggrant skolor vi arbetar med för Tjeckiska lektioner och språkkurser från nybörjare till avancerad nivå och du ser listan över Tjeckiska språkstudier utomlands på rekommenderade bra Tjeckiska skolor i Tjeckien .
onscroll="return false;">
Vocabulary Trainer

+10.000.000 Nedladdningar

VT app icon
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Scott (24): LanguageCourse.Net är verkligen en underbar... mer
  • Francesco (36): Jag hade mina tvivel men ett snabbt och precist... mer
  • Jacqueline (24): Jag rekommenderar varmt bokningar med... mer