X
Praag
1 taalschoolin Praag , vanaf
voor een 2 wekenTsjechische cursus, inclusief accommodatie.

Vind de beste Tsjechische school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Tsjechisch in Praag .

Meer dan 2000 gekwalificeerde leraren in 30 landen over de hele wereld zijn geassocieerd met de schoolorganisatie. 'Studeer en woon in het huis van je leraar' biedt je de unieke kans om volledig te... Meer

Cursuscategorieën (3) Accommodatie (1)
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vergelijk meer Tsjechisch scholen of vergelijk alle scholen in Tsjechië. Praag:  "De stad van de honderd torens" en "Gouden Praag" zijn beide namen die al meteen verschillende aspecten van de fascinerende stad verklappen. Praag is de hoofdstad van Tsjechië. Het ligt in de vallei naast de Vltava rivier. Veel bezoekers voelen zich aangetrokken door het sprookjesachtige aspect van de stad maar dit is alleen nog maar een gedeelte van alles dat Praag te bieden heeft. Gotische kerken zijn gecombineerd ultramoderne gebouwen, klassieke muziek gemixt met Jazz en Rock, terwijl monumentale standbeelden naast abstracte werken staan. Vooral het nationaal theater is erg populair. Het theater staat ook op de wereld erfgoed lijst van UNESCO.

Kerngegevens van het Praag

Bevolking: 1,166,000 inwoners

Tijdzone: +11h. (GMT +1)

Regio: Praha,

valuta: CZK (1 CZK = 0.0392 USD)

Naam van Stad in het Tsjechisch: Praha

Het weer in Praag

Klimaatoverzicht
Legenda:
Temperatuur Middag
Temperatuur Nacht
Zonuren
234688886411
Regenval
201020305060606040302020

Wat te doen in Praag

astronomische klok
astronomische klok
St Vitus Kathedraal
St Vitus Kathedraal
Praagse Burcht
Praagse Burcht
Charles Brug
Charles Brug
Oude stad
Oude stad
Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Tsjechische lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Tsjechische taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Tsjechische scholen in Tsjechië .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?