X
1 taalschoolin Letland , vanaf
voor een 2 wekenRussische cursus, inclusief accommodatie.

Vind de beste Russische school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Russisch in Letland .

Studenten beoordeelden de scholen in Letland over het algemeen:
4.5/5.0 (12 beoordelingen)

Riga

Omvang school:

Gelegen in het hart van de hoofdstad van Latvia- RIGA, tegenover The National Opera House en het centraal station. Tevens zeer dichtbij de universiteit van Latvia en de oude stad. Meer

Cursuscategorieën (8) Accommodatie (4) Faciliteiten (10)
Meer Russisch cursussen worden aangeboden in Georgië, Letland, Moldavië, Oekraïne, Rusland of som alle talenscholen op die waar ook ter wereld Russisch cursussen aanbieden. Letland:  Het is een land in ontwikkeling, waardoor Letland nu nog onbekend is onder het massa toerisme. De hoofdstad Riga is een van de leukste Europese steden en met een spannend nachtleven. Het heeft 6 plekken op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. In deze Noord- Europese stad kun je genieten van 500km lange witte stranden die aan de Baltische Zee liggen, waarvan er 10 een blauwe vlag bezitten. Mis de stad Sigulda niet met haar middeleeuwse kastelen en het Gauya Nationaal Park, welke bekend staat om haar legendarische grotten.

Kerngegevens van het Letland

Bevolking: 2,218,000 inwoners

Hoofdstad: Riga

valuta: LVL (1 LVL = 1.5104 USD)

Naam van Land in het Russisch: Латвия

Letland lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
4.6/5.0  (12 reviews van onze oudstudenten)

Kaart met de locatie van Russische scholen in Letland

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Russische lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Russische taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Russische scholen in Letland .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Evelyn (59): Ik waardeer uw uitstekende service enorm- Uw... meer
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?