X

Talenscholen Engels in Queenstown, Nieuw-Zeeland

Queenstown
1 taalschool in Queenstown , Van
tot
voor 2 weken Engels curs inclusief accommodatie.

Vind de beste Engels school tegen een goede prijs. Vergelijking van kwaliteit, beoordelingen en aanbiedingen op Engels cursussen voor volwassenen en studenten in Queenstown .

Studenten beoordeelden de scholen in Queenstown over het algemeen:
4.4/5.0 (7 beoordelingen)
Omvang school: S

De school ligt in het centrum van Queenstown, op korte afstand van de winkels, restaurants en het meer. Meer

Kwaliteit van het lesgeven: 4.6/5.0
Sociale activiteiten en excursies: 4.7/5.0
Cursuscategorieën (7) Accommodatie (2) Faciliteiten (17)
Queenstown:  Queenstown is één van de drukste kleine stadjes in het zuidwesten van het zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het wordt omgeven door majestueuze bergen en ligt genesteld aan de oever van het kristalheldere meer Wakatipu. Queenstown is alle vier de jaargetijden een populaire bestemming vanwege het meer en de bergen. De natuurlijke schoonheid verandert met de seizoenen. In de zomer schittert het meer onder de zon en in de winter torenen de met sneeuw bedekte bergen hoog uit boven het stadje. De stad wordt de Adventure Capital of the World genoemd, omdat het je onbeperkt avontuur biedt. Je kunt er naar hartelust skiën, snowboarden, paragliden, wildwaterraften, skydiven, hanggliden, jetskiën, quads berijden en nog veel meer! Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vergelijk meer Engels scholen Auckland, Christchurch, Hamilton of vergelijk alle scholen in Nieuw-Zeeland.
Wereldwijd meest Bezochte Onafhankelijke Website voor het boeken van Talencursussen, Lessen Engels & Taallessen Engels & Talenstudies Engels in het buitenland op Scholen Engels in Nieuw-Zeeland
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
*vereist