X

Anmeldelser af Instituto Picasso, Malaga, Spanien

Totalt Antal af Anmeldelser: 8
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 8 anmeldelser af tidligere studerende på Instituto Picasso
Helhedsvurdering
Instituto Picasso, Malaga, Spanien

Rating of 4.2 out of 5 stars

4.2/5.0 
By

Rating of 4.4 out of 5 stars

4.4/5.0 
Organisering

Rating of 4.6 out of 5 stars

4.6/5.0 
Faciliteter

Rating of 4.2 out of 5 stars

4.2/5.0 
Sociale aktiviteter

Rating of 4.7 out of 5 stars

4.7/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Rating of out of 5 stars

4.0/5.0 
Valuta for pengene

Rating of out of 5 stars

4.4/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of out of 5 stars

4.5/5.0 
Delt Lejlighed

Rating of out of 5 stars

3.5/5.0 
andet

Rating of out of 5 stars

0.0/5.0 

Individuelle Anmeldelser

Instituto Picasso
11. okt. 2019
1. Eva  - 
101. Course:  Intensive Standard course - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Delt lejlighed

Rating of 1 out of 5 stars

17. sep. 2019
2.  (61 år) - Storbritannien
102. Course:  Intensive Standard course - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Karakter, arkitektur, stil, ansattes venlighed, lærere og administratorer.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Du bør deltage i aktiviteterne som skolen arrangerer, for at møde en masse nye mennesker. Flamincoaften var så lidenskabelig og energisk at jeg næsten brød i gråd. Beach volleyball var god spas og gav mulighed for igen at møde nye mennesker. Salsaklasse var basalt for mig, da jeg har danset siden jeg var 2 år gammel, men deltog stadig bare for sjov. Lej måske en scooter til at komme rundt på. Der er et væld af scootere i byen. Museum Picasso er et MUST for alle kunst entusiaster. Søg efter isbutikker. Jeg anbefaler Malaga Ice Cream . Helartia, Plaza del Carbón, Nº23, 29015 Málaga, Spain.
Yderligere kommentarer
Jeg vil returnere til skolen igen i 2020 for endnu en uge eller to, på vejen til norca Cami-de-Cavalles.
11. jun. 2019
3. Kamal (32 år) - Finland
103. Course:  Intensive Standard course - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 6 out of 5 stars

Indkvartering
Delt lejlighed

Rating of 5 out of 5 stars

7. Dec. 2018
4.  (27 år) - 
104. Course:  Intensive Standard course - 7 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 3 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 3 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 2 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Lokationen var god og aktiviteterne, med mange tilstedeværende lærere, var også rigtig gode. Det er godt at lærerne er inkluderet.
Yderligere kommentarer
Efter min mening var der for meget fokus på grammatik, det er svært at lære et sprog, når det næsten udelukkende er grammatik og ikke meget snak. Alting gik for hurtigt, jeg følte ikke jeg lærte meget spansk. Meget fokus på øvelser og grammatik. Var alt det nødvendigt? Derudover, efter to ugers undervisning af en lærer, så fortæller den kvindelige afløser, at det vi havde lært var forkert. Så to lærere fra samme skole fortæller forskellige ting? Sommetider følte jeg at læreren blot var nogen skolen havde samlet op på gaden, fordi de havde brug for flere lærere. Kunne være bedre. Hele opholdssituationen kunne også have været bedre fra skolen. Det var så rodet og forvirrende hele tiden. De første tre af os måtte flytte, så skolen kan beholde folk, som ikke engang går på skolen, og så var ingen på skolen opmærksomme på min kursusforlængelse, og sendte to nye personer ind i vores lejlighed, og fortalte at vi skulle flytte. Vi havde mange problemer, som kunne være håndteret bedre. Jeg tænker bare, at hvis dette er lavsæson med så mange problemer, hvordan er højsæson så?
4. Dec. 2018
5. Randi (69 år) - Norge
105. Course:  Intensive Standard course - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 6 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

27. nov. 2018
6.  (59 år) - Finland
106. Course:  Intensive Standard course - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Delt lejlighed

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg kunne rigtig godt lide, at skolen var placeret lige i midten af Malaga.
Yderligere kommentarer
Meget venlig og afslappet atmosfære.
4. nov. 2018
7.  (27 år) - 
107. Course:  Intensive Standard course - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 3 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 3 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 3 out of 5 stars

Indkvartering
Delt lejlighed

Rating of 3 out of 5 stars

29. okt. 2018
8.  (49 år) - 
108. Course:  Intensive Standard course - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 3 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 3 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 4 out of 5 stars


Spar penge! Eksklusive tilbud!

Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af