X
Tilbage til Plateros Spanish School, Guanajuato

Anmeldelser af Plateros Spanish School, Guanajuato, Mexico

Totalt Antal af Anmeldelser: 22
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 22 anmeldelser af tidligere studerende på Plateros Spanish School
Samlet vurdering
Plateros Spanish School, Guanajuato, Mexico

Bedømmelse: 4.6

4.6 
By

Bedømmelse: 4.8

4.8 
Organisering

Bedømmelse: 4.6

4.6 
Faciliteter

Bedømmelse: 4.2

4.2 
Sociale aktiviteter

Bedømmelse: 3.1

3.1 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Bedømmelse: 4.3

4.3 
Valuta for pengene

Bedømmelse: 4.6

4.6 
Indkvartering
Værtsfamilie

Bedømmelse: 4.8

4.8 
Delt lejlighed (lejlighed) ---
Andet ---

Individuelle Anmeldelser

Plateros Spanish School
17. maj. 2021
1.    Mexico
101. Course:  Semi Intensive Course 10 [Spanish] - 4 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted
---
Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

13. mar. 2020
2. Tungjui (37 år)  
102. Course:  Super Intensive Course 30 [西班牙语] - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 4/5.0

24. feb. 2020
3. Alice  (69 år)  Canada
103. Course:  Intensive Course 20 - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 3/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 2/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 1/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

10. feb. 2020
4. Christopher (29 år)  Tyskland
104. Course:  Super Intensive 30 [Spanish] - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 2/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

10. feb. 2020
5. Joel (56 år)  United States
105. Course:  Intensive Course 25 [Spanish] - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 2/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

18. nov. 2019
6. Sara (18 år)  
106. Course:  Intensive 20 - 4 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 2/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

13. nov. 2019
7.  (62 år)  United States
107. Course:  Intensive 25 PLUS (15 + 10)  - 6 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 2/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
1) Lille klassestørrelse 2) Engageret undervisere 3) Diversitet blandt elever 4) Programmers fleksibilitet
5. nov. 2019
8. Sarah (34 år)  
108. Course:  Intensive 25 - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 3/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 1/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 3/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

17. sep. 2019
9. Gernot  (34 år)  Østrig
109. Course:  Intensive 25 - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

19. aug. 2019
10.  (57 år)  United States
110. Course:  Intensive 25 [Spanish] - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
For mange positive aspekter! Lærerne var talentfulde, hjælpsomme, interessante og venlige! Klasserne var sjove og relevante - aldrig kedelige eller lange. Jeg følte mig altid engageret og var i stand til at arbejde med det jeg havde behov for/ønskede. Lektioner og øvelser i klasserne gav masser af træning! Masser af individuel opmærksomhed. Jeg elskede også omgivelserne - så smukt og hjemligt. Placeringen i El Centro er også fantastisk.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Bedste Cafe Tal and Conquistador; Alongdigas Museum; Las Minas/mines i Valenciana; kirkerne; sopa Azteca i ‘Frieda’s i Los Postitos, frisk frugt (specielt pear/‘tuna’), is/sorbet på gaden; GTO University; Don Quixote Museum; Estacion Gelato. Jeg kan også anbefale at kontakte en ecotour virksomhed kaldet Cacomixtle (cacomistle.com) de er meget overkommelige og tilbyder gåture i byen & madrundvisning, hiking ture, mountainbiking, osv. Min guide Susana talte engelsk, men var villig til at hjælpe mig øve spansk. Hun var også super interessant og vidende.
Yderligere kommentarer:
Jeg kan ikke vente til jeg skal tilbage! Dette er en oplevelse jeg altid vil huske!
10. jul. 2019
11. Lisa (32 år)  United States
111. Course:  Intensive 25 - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 4/5.0

17. maj. 2019
12.  (53 år)  Japan
112. Course:  Intensive 20 PLUS (15 + 5)  - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Kvaliteten af lærerne er fremragende. Og hver valgte et tema og underviste i en uge. Jeg kunne gentage hver dag. Det var virkeligt godt til at forbedre mit spanske.
Yderligere kommentarer:
Virkelig mange tak. Jeg er sikker på min spanske har forbedret sig!
30. apr. 2019
13.  (54 år)  Canada
113. Course:  Intensive 20 - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Jeg ville anbefale Plateros Spanish School uden tøven.
22. apr. 2019
14.  (62 år)  United States
114. Course:  Part time 15 - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Lærerne er velkvalificerede og meget personlige. På en uge følte vi os som venner.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Hvis du kun har kort tid der, så tag klasser om morgenen, og tag del i de ekstra aktiviteter om eftermiddagen, for den fulde oplevelse. Eller selv vis du er der i længere tid.
22. apr. 2019
15.  (59 år)  Mexico
115. Course:  Part time 15 - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
---
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Rotation af lærere.
16. apr. 2019
16. Sandra (65 år)  Mexico
116. Course:  Intensive 25 PLUS - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 2/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

8. apr. 2019
17. Marco (56 år)  United States
117. Course:  Intensive 25 PLUS [Spanish] - 5 ugers

Samlet vurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 3/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

25. mar. 2019
18. Takashi (63 år)  Japan
118. Course:  Intensive 25 - 5 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

5. nov. 2018
19.  (28 år)  
119. Course:  Part time 15 - 7 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 2/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

3. nov. 2018
20.  (58 år)  Japan
120. Course:  Intensive 20 [Spanish] - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
De ansattes venlighed. Fleksibilitet ved skiftende klasse efter evne. Lille antal elever i hver klasse.
Yderligere kommentarer:
Skilt for skolen mangler ved indgangen. Da jeg ledte efter det ved ankomst søndag, kunne jeg ikke finde det. Selv nogle naboer vidste ikke hvor det var.
29. okt. 2018
21.  (75 år)  Canada
121. Course:  Intensive 25 [Spanish] - 2 ugers

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Instruktionsniveauet var absolut super. Jeg nød, og jeg mener nød, tre timers grammatikgennemgang, og to timers historie, mexicansk politik, mexicansk psykologi og meget mere. De fleste af instruktørerne jeg kendte, var meget kulturelle, veluddannede mennesker på et niveau, som du ville finde andre steder i verden.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Som alle andre steder i Mexico, så skal du bogstavligt talt holde øje med hvor du går. Det betyder du kunne nemt falde over ting, falde ud over kanten, og skade dig selv. Europæere og Nord amerikanere vil sandsynligvis ikke finde gelænder hvor man normalt forventer det, men du skal blot være opmærksom. Gå ikke rundt på autopilot, du ville måske også gå glip af interessante, lingvistiske og kulturelle fænomener.
Yderligere kommentarer:
Instruktørerne er meget fleksible og imødekommende. Hvis man oplever at være placeret i det forkerte instruktionsniveau, så er det nemt nok at flytte til et andet niveau.
28. maj. 2018
22.  (54 år)  Mexico
122. Course:  Intensive 25 [Spanish] - 1 uge

Samlet vurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Instruktører
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Sikre dig at du lader elever vide, at gåturen er en klatring, og at de skal medbringe sneakers/tennissko.

Betingelser og VilkårFortrolighed & cookiesOm osKontakt OsAftrykAnmeldelse og brugerindholdspolitikker