Yeni Zelanda

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Andora, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Büyük Britanya, Cebelitarık Boğazı, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Hollanda, İRLANDA, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Kuveyt, Kuzey Kore, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Malta, Meksika, Monaco, Norveç, Romanya, Şili, Singapur, Suudi Arabistan, Swaziland, Umman, Uruguay, Vatikan, Yunanistan.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Dönüş bileti
  • Kalış için yeterli sermaye kanıtı
  • Vize ücreti ödemesi
3
  • Turist vizesi: 90-180 günler.
4
Vize Masrafları
  • : 60 EUR
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Yeni Zelanda büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Yeni Zelanda içindeki itibarlı dil okulları


Yeni Zelanda - dil okulu: Auckland  Christchurch  Hamilton  Queenstown 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (17 değerlendirmeler bu dil okulunun)

2
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (7 değerlendirmeler bu dil okulunun)

3
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (37 değerlendirmeler bu dil okulunun)

4
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (27 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Yeni Zelanda ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli