New Zealand

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Andorra, Argentina, Australia, Bahrain, Belgia, Brasil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Gibraltar, Hellas, IRLAND, Island, Israel, Italia, Japan, Kuwait, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Nederland, Nord-Korea, Norge, Oman, Romania, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Sverige, Swaziland, Sør-Afrika, Tyskland, Ungarn, Uruguay, USA, Vatikanet, Østerrike.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
3
  • Turistvisum: 90-180 dager.
4
Visum priser
  • : 60 EUR
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til New Zealand direkte.
 
Godkjente språkskoler i New Zealand


New Zealand - språkskoler: Auckland  Christchurch  Hamilton  Queenstown 


:

1
Tidligere studenters vurderinger: (17 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (7 evalueringer på denne språkskolen)

3
Tidligere studenters vurderinger: (37 evalueringer på denne språkskolen)

4
Tidligere studenters vurderinger: (27 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i New Zealand
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Beate (25): Det var veldig god service, jeg følte jeg var i... mer
  • Valeria (27): Jeg hadde kontakt med Michele som alltid var... mer
  • Yumiko (51): Jeg satte veldig stor pris på hjelpen jeg fikk av... mer
*obligatorisk