Costa Rica

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
Statsborgere fra følgende lande behøver ikke visum ved indrejse som turist:


Andorra, Argentina, Belgien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Israel, Italien, Japan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederlandene, Nordkorea, Norge, Panama, Paraguay, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Schweiz, Slovenien, Spanien, Sverige, Sydkorea, Tjekkiet, Trinidad og Tobago, Tyskland, Ungarn, Uruguay, USA, Østrig.


2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Turistvisum:
  • Ansøgningsskema
  • Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Returbillet
  • Bevis for tilstrækkelige midler til opholdet
3
  • Turistvisum: 30 to 90 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • : 20 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 1 to 2 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for Costa Rica direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i Costa Rica


Costa Rica - sprogskoler: Puerto Viejo  San Jose  Tamarindo Beach  Turrialba 


:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (1 anmeldelser af denne sprogskole)

2
Vurderinger fra tidligere studerende: (2 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iCosta Rica
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Dimitra (21): Jeg har kun haft positive oplevelser indtil videre... mere
  • Anton (56): Jeg er glad for, at jeg fandt jeres hjemmeside på... mere
  • Alejandro (21): Jeg fandt siden ved et tilfælde og selv om jeg... mere
*påkrævet