Kostarika

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Andorra, Argentina, Belgie, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Itálie, Izrael, Japonsko, Jižní Korea, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Panama, Paraguay, Portoriko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Severní Korea, Slovinsko, Španělsko, Spojené státy, Švédsko, Švýcarsko, Trinidad a Tobago, Uruguay.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
3
  • Turistické vízum: 30 to 90 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 20 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 to 2 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Kostarika ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Kostarika


Kostarika - jazykové školy: Puerto Viejo  San Jose  Tamarindo Beach  Turrialba 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (1 recenzí této jazykové školy)

2
Hodnocení předchozích studentů: (2 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Kostarika
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
*nutné