Japan

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Geldigheid van het paspoort is benodigd gedurende het gehele verblijf in Japan.

Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij het land als toerist betreden:


Andorra, Argentinië, Australië, Bahama's, Barbados, België, Canada, Chili, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, El Salvador, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Kroatië, Lesotho, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mauritius, Mexico, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Singapore, Slovenië, Slowakije; Slovakije, Spanje, Suriname, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Uruguay, Verenigde Staten, Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, Zweden, Zwitserland.


Voor toerisme

2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Toeristenvisum:
  • Registratieformulier
  • Pasfoto
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Retour ticket
  • Bewijs van voldoende financiële middelen voor je verblijf
  • Betaling van het visum
1) Je moet beschikken over details van je accomodatie en/of reisbeschrijving. 2) Een Certificate of Eligibility ( origineel en kopie) onderdtekend bij het Ministerie van Justitie. Het wordt ten zeerste aan te raden voordat je een visum aan gaat vragen, op deze manier kan het process versneld worden.
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 90 dagen.
  • Studentenvisum: 90 dagen.
4
Kosten van visum
Prijzen variëren erg op basis van nationaliteit. Visums zijn voor veel nationaliteiten gratis te verkrijgen.
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
  • Toeristenvisum: 5 dagen
  • Studentenvisum: 5 dagen
6
Contactgegevens van ambassades
  • Ambassade van Japan in Nederland: 

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van Japan in je eigen land.
 


Japan - talenscholen: Fukuoka  Sapporo  Tokio  Yokohama 


Best gewaardeerde talenscholen in Japan:

1
Beoordelingen van voormalige studenten: (25 evaluaties van deze talenschool)

2
Beoordelingen van voormalige studenten: (102 evaluaties van deze talenschool)

3
Beoordelingen van voormalige studenten: (7 evaluaties van deze talenschool)


Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in Japan
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
*vereist