X
Alle Koreaans scholen in Zuid-Korea - Ranglijst
NieuwNieuw
00:0000:00
 

2 cursussen Junior Course (6-18 years) in in Zuid-Korea , aangeboden door 2 taalscholen - 2 weken cursus Koreaans is inclusief accommodatie.

Filter
kaart
Wij hebben als een van de wereldleiders voor taalreizen naar het buitenland, met meer dan 20 jaar ervaring, wereldwijd voor duizenden tieners onvergetelijke (levens)ervaringen mogelijk gemaakt:
 • Leuke activiteiten (elke middag) en opties voor weekendtrips.
 • Programma's met 24/7 ondersteuning en noodnummer (aangeboden door de taalscholen).
 • Vrienden maken van over de hele wereld.
 • Aangeboden door toonaangevende talenscholen met hoge onderwijsstandaarden.
Wij begrijpen volledig dat veiligheid, met name voor kinderen en jongere tieners, uw grootste zorg is, iets waar wij u graag bij helpen:
 • Het regelen van een veilige pick-up vanaf het vliegveld.
 • U heeft de keuze uit programma's waar uw kind 24 uur per dag begeleid wordt/ er toezicht gehouden wordt op uw kind(eren)
 • Maak een keuze uit programma's met dagelijks begeleide overdracht van de accommodatie naar school of van en naar de campus/ woonruimte.
 • Over het algemeen kunnen wij tegemoet komen aan eventuele dieetwensen. Laat het ons weten en wij doen graag navraag bij de school voor u.
Wenst u samen met uw kind te reizen? Misschien zelf een taalcursus volgen? Contact onze taalreisexperts en we helpen u graag verder bij het vinden van de juiste cursus voor u.
Veel luchtvaartmaatschappijen hebben speciaal personeel op de vlucht die een minderjarige begeleid tijdens het inchecken, instappen, de vlucht zelf en bij aankomst, tot het moment dat de minderjarige is toevertrouwd aan de zorg van de vertegenwoordiger van de school. Bekijk nu
deze video met details over deze luchtvaartmaatschappij
. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze service al aan voor kinderen van 5 jaar en ouder.
Zie onze gedetaileerde vergelijking van het luchtvaartbeleid voor alleenreizende minderjarigen plus servicekosten per luchtvaartmaatschappij .
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Koreaans tegen de beste prijzen.

Weet je niet welke stad je moet kiezen?

Onze taalreisexperts helpen je graag bij het kiezen van de stad die het beste bij jou past.

Interessante informatie over Seoul

Zuid-Korea kaart met scholen die Junior Course (6-18 years) cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

Veelgestelde vragen over scholen in Zuid-Korea

 • 1042000KRW voor 2 weken is de laagste prijs voor een Junior Course (6-18 years) cursus in Zuid-Korea. De algemene kosten voor een Junior Course (6-18 years) cursus in Zuid-Korea is 0KRW per week.
 • Green Korean Language School heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Zuid-Korea, van alle taalscholen die Junior Course (6-18 years) programma's aanbieden.
 • Green Korean Language School werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Junior Course (6-18 years) cursussen.
 • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken.
 • Electriciteit in Zuid-Korea is 220 Volt en 60 Hz. Type stekker C, F .
 • Over het algemeen accepteren de scholen in Zuid-Korea het hele jaar door studenten van 15 tot 16 jaar oud. Als je geïnteresseerd bent in een speciaal programma alleen voor tieners, biedt de school Lexis in Seoul een dergelijk programma voor de kinderen van 13 tot 17 jaar in de zomer met 15 taallessen, cursusmateriaal, accommodatie in een gastgezin met maaltijden, activiteitenprogramma en luchthaventransfers.
  Irina , Taalreisadviseur Russisch van LanguageCourse.net

Junior Course (6-18 years) Cursus bestemmingen

Koreaans Scholen in Zuid-Korea
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid