+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Terugbetalingsbeleid en garantie

We hebben bij onze scholen preferentiële annuleringsvoorwaarden bedongen, welke exclusief voor onze studenten van toepassing zijn.

Gratis annuleren

Bij veel van onze scholen zijn we overeengekomen om onze studenten, tot een bepaald aantal dagen vóór de start van de cursus, een volledige terugbetaling van alle collegegeld te verstrekken. Voor alle scholen, waarvoor dit gratis annuleringsbeleid van toepassing is, geldt dat dit op de schoolpagina op onze site staat aangegeven. Dit is inclusief de informatie wat betreft het aantal dagen voor aanvang van de cursus studenten een volledige terugbetaling ontvangen.

Voor welke scholen geldt de gratis annuleringsgarantie?

In aanmerking komende scholen zijn gemarkeerd met GRATIS annuleren in de cursusprijs calculator en op andere delen van de website.

Tot hoeveel dagen voor aanvang van de cursus kan ik gratis annuleren?

Dit hangt af van zowel de school als de cursus. Je vindt naast elke cursus op de schoolpagina de informatie tot hoeveel dagen voor de start van de cursus je gratis kunt annuleren.

Hoe regelen jullie de terugbetaling en hoe lang duurt het?

De terugbetaling wordt overgeschreven naar dezelfde betaalmethode als waarmee je ons oorspronkelijk hebt betaald. Restituties worden binnen 2 weken afgerond.

Brengen jullie bankkosten of andere kosten in rekening voor boekingen onder de gratis annuleringsgarantie?

We dekken eventuele bankkosten, of gerelateerde creditcard kosten, die door onze bank in rekening worden gebracht.

Voorwaarden voor terugbetaling bij visumweigering

Wanneer je niet in staat bent om de taalcursus te volgen omdat je visumaanvraag is afgewezen, dan profiteer je van onze preferentiële restitutiegaranties. Deze zijn van toepassing op alle scholen die op onze website worden gepresenteerd. Wanneer een student gedwongen wordt om, na een tijdige visumaanvraag, de cursus vanwege visumweigering te annuleren, dan zullen alle aan ons gedane betalingen aan de student worden teruggegeven. We zullen geen kosten van onze kant inhouden. Wij zijn met de scholen overeengekomen dat zij nooit meer dan EUR 180 aan bank- en administratiekosten aan onze studenten in rekening zullen brengen. De student dient tenminste 3 weken voor aanvang van de cursus of accommodatie, een officieel document te overleggen waarin de weigering van het visum blijkt.

Restitutie in andere gevallen

In alle andere gevallen, waarin annulering niet onder het gratis annuleringsbeleid valt en niet visum gerelateerd is, is ons algemeen annulerings- en terugbetalingsbeleid van toepassing. Voor meer dan 90% van onze vermelde scholen bieden wij onze studenten echter gratis wijzigingen aan. Plus je kunt annuleringskosten vermijden door ons, tot 10 dagen voor aanvang van de cursus, op de hoogte te stellen van het wijzigen van de startdatum van jouw cursus, of aan ons door te geven of een andere persoon in plaats van jou zal deelnemen aan de door jouw geboekte cursus.

Gratis wijzigingen

Bij meer dan 90% van onze vermelde scholen kunnen we onze studenten gratis wijzigingen aanbieden. In aanmerking komende scholen zijn gemarkeerd in de calculator en op andere delen van de website met GRATIS wijzigingen. Wanneer je bij ons boekt, kun je je cursus of startdata, tot 10 dagen voor de start van de cursus, gratis wijzigen. We zullen de wijzigingskosten die de scholen normaal zouden toepassen niet aan jou doorberekenen. Wat betreft de accommodatie kunnen we bijna altijd de wijzigingskosten laten kwijtschelden. In tegenstelling tot andere boekingsplatformen, brengen wij nooit een wijzigingsvergoeding bij de student in rekening.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.