+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Beheer

Deze website wordt beheerd door LanguageCourse SL.


LanguageCourse S.L.
Carrer de Casp 46 - 5C
08010 Barcelona, Spanje


Fiscaal identificatienummer: B62762091
BTW-identificatienummer EU: ESB62762091
Handelsregister: Barcelona, Spanje
Handelsregisternummer: 022017981
Directeur: Dr. oec. Daniel Spohn


Verantwoordelijk voor de inhoud van deze site: Daniel Spohn, Carrer de Casp 46 - 5C, 08010 Barcelona, Spanje

Je kunt ons bezoeken bij ons kantoor in het centrum van Barcelona (Google Maps).

Contact

Tel: +34-93 220 38 75 (Klik hier voor de internationale telefoonnummers en openingstijden )
Fax: +34-932 203 874
Ons online contactformulier .

Buitengerechtelijke geschillenbeslechting

De EU-Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting. Consumenten die in de Europese Unie wonen, hebben het recht om dit platform te gebruiken voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen in verband met contractuele verplichtingen van de contracterende partij (school, accommodatieverschaffer) die voortvloeien uit online verkoopovereenkomsten. Het platform kan hier worden geraadpleegd.

Externe links

Voor verdere informatie verwijzen wij bezoekers van onze website af en toe door naar websites van derden. Wanneer dit niet voor de hand ligt, markeren wij externe links specifiek. De inhoud van webpagina's van derden staat niet onder onze controle. Ons privacy beleid strekt zich niet uit tot externe pagina's. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor externe links en de inhoud van deze pagina's.

Copyright

Alle inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn eigendom van LanguageCourse S.L. Elk gebruik of reproductie van deze inhoud van welke aard dan ook zonder onze uitdrukkelijke toestemming is strafbaar en ontoelaatbaar. In het bijzonder is de gehele of gedeeltelijke extractie van de inhoud van onze site ten strengste verboden, inclusief het opnemen van een deel van onze inhoud in een ander werk of andere webpagina's.

Foto credits

Raadpleeg hiervoor onze pagina met fotocredits voor details over de foto's die op deze website worden gebruikt, met name de foto's op basis van licentievoorwaarden.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.