X

Afdruk

Deze website wordt beheerd door LanguageCourse SL.


LanguageCourse S.L.
Carrer de Casp 17, 8
08010 Barcelona, Spanje


Belastingsnummer: B62762091
EU BTW-identificatie: ESB62762091
Handelsregister: Barcelona, Spanje
Handelsregister: 022017981
Director: Dr. oec. Daniel Spohn


Verantwoordelijk voor de inhoud van deze site: Daniel Spohn, Carrer de Casp 17, 8, 08010 Barcelona, Spanje

Je kunt ons tevens op ons kantoor, in het centrum van Barcelona, bezoeken ( Google Maps ).

Contact

Tel: +34-93 220 38 75 (Klik hier voor de internationale telefoonnummers en openingstijden )
Fax: +34-932 203 874
Ons online contactformulier .

Buitengerechtelijke geschillenbeslechting

De EU-Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting. Consumenten, woonachtig in de Europese Unie, hebben het recht om dit platform te gebruiken voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen in verband met contractuele verplichtingen van de contractant (school, accommodatieprovider) die voortvloeien uit online verkoopcontracten. Het platform is toegankelijk hier .

Externe links

Wij kunnen onze websitebezoekers in een aantal gevallen voor meer informatie naar websites van derden verwijzen. Om onduidelijkheid te voorkomen, markeren wij deze externe links. De inhoud van webpagina's van derden valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Ons privacybeleid is niet van toepassing op externe pagina's. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor externe links en de inhoud op deze pagina's.

Copyright

Alle inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn eigendom van LanguageCourse SL. Gebruik of reproductie van deze inhoud, van welke aard dan ook, zonder onze uitdrukkelijke toestemming, is strafbaar en niet-ontvankelijk. In het bijzonder is de volledige gedeeltelijke extractie van de inhoud van onze site ten strengste verboden, inclusief de opname van onze inhoud op andere werk- of webpagina's.

Foto credits

Raadpleeg hiervoor onze pagina met fotocredits voor details over de foto's die op deze website worden gebruikt, met name de foto's op basis van licentievoorwaarden.

Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud