X

Over ons

Onze visie

In 1999, was oprichter Daniel Spohn op zoek naar een taalcursus in Barcelona. Gefrustreerd door het tijdrovende proces van het vergelijken van prijzen en offertes voor taalcursussen in brochurevorm, ontstond het idee om een instrument te creëren om dit proces te vergemakkelijken, om andere potentiële studenten te helpen bij het ​​kiezen van de beste cursus en school.
LanguageCourse.Net was geboren.
Als onafhankelijke website, is ons belangrijkste doel om u te voorzien van de juiste informatie, zodat u een veel betere beslissing kunt nemen terwijl u tijd en geld bespaart. Hoe doen we dit?:

  • door het selecteren van de meest bekende, erkende scholen in elke stad wereldwijd
  • door het verstrekken van alle relevante cursusinformatie , volledig en gedetailleerd
  • een forum met ongecensureerde ervaringsrapporten van een groot aantal oud-cursisten
  • door het identificeren van de scholen die bijzondere persoonlijke eisen hebben, en door het aanbieden van complete, transparante prijs en kwaliteit vergelijken van die scholen binnen een paar seconden.

Gratis Online learning tools:
Het is onze bedoeling om innovatieve leermiddelen van wereldklasse te bouwen en ze gratis beschikbaar maken. Onze tools zijn leuk om te gebruiken maar moeten tegelijkertijd zorgen dat leerlingen de meest mogelijke vooruitgang boeken in de minst mogelijke tijd door middel van het toepassen van de meest recente wetenschappelijk onderzoeken over leermethodes. Het leren en vernieuwen van uw woordenschat in meer dan 30 talen in een recordtijd, zonder stress en in uw eigen tempo.

Bedrijf

Vandaag is LanguageCourse.Net waarschijnlink uitgegroeid tot de meestbezochte onafhankelijke website over taalcursussen, en een van de toonaangevende taalcursus bureaus in de wereld. Naast het verstrekken van transparante vergelijkingen van meer dan 5000 taalcursussen in meer dan 50 landen, biedt LanguageCourse.Net gratis service aan en garandeert dat klanten de laagste prijzen betalen

LanguageCourse.Net heeft verschillende prijzen en veel positieve feedback van de pers gekregen. Het administratieve hoofdkantoor is gevestigd in het dynamische centrum van Barcelona.

Ons team - Wat doen wij voor u

Ons internationale support team is geselecteerd voor hun uitgebreide reis-en-taal-ervaring en komen uit een breed scala aan internationale achtergronden. U kunt ervoor kiezen om te praten met native speakers in het Engels, Duits, Spaans, Japans, Nederlands, Frans, Italiaans, Russisch, Zweeds en Catalaans.

We weten hoe stressvol het kan zijn om een ​​cursus en accommodatie in het buitenland te regelen, vooral als u nog steeds niet overtuigd bent van uw bestemming. We zullen samenwerken met de school en u voorzien van de juiste ondersteuning en advies vanaf het moment dat je begint na te denken over een cursus in het buitenland, helemaal door tot het moment dat de cursus helemaal afgelopen is.

Neem contact op met ons op en wij zullen u helpen kiezen voor een van de beste schools en u verder begeleiden door het boekingsproces, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Meer dan 40.000 studenten hebben reeds vertrouwd op onze service. Laat ons u helpen bij het kiezen van de juiste school voor uw volgende taalcursus.

 


 

In de pers:
Vermeldingen in de pers
Vermeldingen in de pers
Vertrouwd door:
Vertrouwd door
Vertrouwd door