X
NieuwNieuw

22 Taalscholen Italiaans in Florence - Taalreizen - Rangschikking 2023

Florence
Bereken prijsvergelijking
Florence
00:0000:00
 
Filter
kaart

Beste scholen Italiaans in Florence per categorie

Florence ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Hoe we de punten creëren over wat we goed of slecht vinden aan een school

Kaart met de locatie van Italiaanse scholen in Florence

Map inhoud wordt geladen

Florence beoordelingen en meningen

Hoe onze studenten hun ervaring in Florence beoordelen

4.7

Rating: 4.7/5.0

Algemene aantrekkelijkheid van Florence
630 authentieke beoordelingen van studenten die bij ons een cursus hebben gereserveerd in Florence
Nachtleven
4.2

Rating: 4.2/5.0

Vriendelijkheid van de lokale bevolking
4.4

Rating: 4.4/5.0

Interessante dingen om te doen
4.7

Rating: 4.7/5.0

Geografische ligging
4.3

Rating: 4.3/5.0

Openbaar vervoer
4.1

Rating: 4.1/5.0

Klimaat
4.2

Rating: 4.2/5.0

Schoonheid
4.1

Rating: 4.1/5.0

Betaalbaarheid
3.9

Rating: 3.9/5.0

Boodschappen doen
4.2

Rating: 4.2/5.0

Veiligheid
4.6

Rating: 4.6/5.0

Wat onze studenten over Florence hebben gezegd

5.0

Rating: 5/5

De stad stikt in het massatoerisme, in de rommel, het openbaar vervoer met bussen is een avontuur en een ramp. Zacht en duurzaam toerisme voor mensen die echt geïnteresseerd zijn in cultuur wordt niet genoeg aangeboden, gewaardeerd of ingeburgerd. Online boeken voor Galeria degli Uffizi en Galeria Academia en musea is te ingewikkeld en vervelend, soms werkt het niet goed. Bij sommige winkels en restaurants moet je oppassen dat je niet opgelicht wordt, maar bij de meeste is dat geen probleem.

Günter
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Ik was niet zo geïnteresseerd in het nachtleven, noch in winkelen. Firenze is een erg mooie stad. Jammer dat je een heel eind moet lopen om bij de rivier te komen en dat de stad niet erg groen is. Florence is iets voor de rijken als het gaat om winkelen. Maar ik hou ervan om door de straten te dwalen en de sfeer op te snuiven. Het Parco delle Rose is erg mooi en de wijk Oltrano en sommige plaatsen waar niet alle geldtoeristen rondlopen.

Nico Marie
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Florence is altijd een prachtige stad met vele facetten geweest. Zaterdagmassa's in het centrum zijn zoals die in Disneyworld. Het is te toeristisch, wat de lokale bevolking met vermoeide gratie accepteert. Iedereen schakelt over op Engels. Dus een student Italiaans krijgt minder kans om te oefenen. Je moet afgelegen plekken zoeken om met de lokale bevolking in het Italiaans te praten.

Tatiana
Canada
5.0

Rating: 5/5

Prachtige stad, die wij al kenden. Openbaar vervoer is over het algemeen goed, maar soms ERG lang wachten. Florence is niet goedkoop (maar welke stad is dat wel), in het centrum zelfs echt duur, maar als je meer naar de buitenwijken gaat is het goed te doen. Boodschappen zijn duurder dan in Nederland. En m.b.t. veiligheid: BLIJF HEEL GOED OPLETTEN --> zakkenrollers zijn er veel!

Ric
Nederland
5.0

Rating: 5/5

Prachtige stad. Zoveel adembenemende en historische bezienswaardigheden. De straten zelf zijn geweldig om in te verdwalen en gewoon de architectuur van de stad en alle huizen te waarderen. Het eten was supergoed. Kan een beetje toeristisch zijn in de zomer, maar zeker niet zo erg als Rome.

Ariane
Canada
4.0

Rating: 4/5

Zolang men in de rustigere delen van de stad kan blijven, is alles geweldig. Florence moet goed nadenken over het feit dat steeds meer en zelfs meer toeristen binnenkort de kwaliteit zo hard in gevaar zullen brengen dat het minder de moeite waard is om deze geweldige plek te bezoeken.

Albert
Zwitserland
4.0

Rating: 4/5

Het leek me dat Florence veel bars voor het nachtleven heeft, maar ik had geen tijd om het te verkennen, dus ik kan het niet beoordelen. In het algemeen moet je in Florence naar musea gaan, want het is een stad van kunst. Je kunt er ook veel en lang wandelen, eten, winkelen.

Svetlana
Rusland
5.0

Rating: 5/5

We hadden het verkeerde kaartje voor de bus gekocht, dus moesten we bijbetalen. Daarnaast rijden er overal in de stad auto's, dus je moet altijd oppassen dat je niet wordt overreden. Ik vond het een beetje stressvol. De tuinen buiten waren erg mooi. Net als onze accommodatie.

Janine
Zwitserland
5.0

Rating: 5/5

In het stadscentrum zijn er vrij kleine supermarkten in zijstraten, maar je kunt vinden wat je nodig hebt. Soms erg dure porties in restaurants met kleine porties, best vooraf even de reviews checken. Er zijn echt goede restaurants die betaalbaar en super lekker zijn.

Andreas
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Het is een zeer mooie stad die zeker een bezoek waard is. In het centrum van de stad (en niet alleen daar) vindt u de historische gebouwen en musea. Maar ook aan de rand van de stad is het niet ver lopen om van de natuur te genieten.

Holger
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Het was mooi en had veel bezienswaardigheden, ik vond het leuk dat ik bijna overal heen kon lopen, ook de musea, galeries en kerken waren allemaal erg interessant om te zien.

Mara
4.0

Rating: 4/5

Ik hou niet van het nachtleven of winkelen, dus ik kan ze niet beoordelen, maar ik werd verliefd op Florence. Ik ben van plan hier een jaar met een verlengd visum te werken.

Karen
5.0

Rating: 5/5

Florence is een zeer levendige en indrukwekkende stad. Het is er natuurlijk wat drukker dan in kleinere steden in de omgeving. Maar ik zou zeker terugkomen!

Simon
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Geweldige stad met veel bezienswaardigheden, maar Italiaans leren is de verkeerde keuze. Meer toeristen dan Italianen. Voertaal in Florence: Engels.

Dirk
Duitsland
3.0

Rating: 3/5

Over Florence is al genoeg gezegd, maar de combinatie van lessen in de ochtend en onderdompeling in de cultuur in de middag is ideaal.

Dagmar
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Februari is de carnavalsmaand, dus perfect voor een bezoek aan Italië, Venetië en Viareggio, omdat de carnavals geweldig zijn.

Barbara
Engeland
4.0

Rating: 4/5

Fantastisch! Precies de juiste maat (alles gemakkelijk beloopbaar) en elke straat was een waar genot om te ontdekken.

Wayne
4.0

Rating: 4/5

Heel mooi, breed spectrum, voor elk wat wils, betaalbaar, maar veel gaande en luid, ik vond het geweldig

Claude
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Ik denk dat mijn vrouw, onze dochter en ik in het voorjaar van 2023 Florence zullen bezoeken :-)

Robert
Duitsland
5.0

Rating: 5/5

Florence is mijn favoriete stad. Ik kom hier elk jaar. Ik ben verliefd op de stad.

Gerlinde
Oostenrijk

Wat schooldirecteuren zeggen over Florence

Chiara Poggi

Het is een veilige stad en een ‘openluchtmuseum’. De stad Florence wordt gebruikt om studenten en toeristen van over de hele wereld en het hele jaar door te verwelkomen.

Monica Fabianelli

Florence staat over de hele wereld bekend om de monumenten en artistieke meesterwerken. Het is cultureel zeer levendig in alle seizoenen, maar het is ook een op mensen georiënteerde en liefdevolle stad. Florence is 365 dagen per jaar mooi.

Augusto Merlini

Een rijk historisch erfgoed en levendige hedendaagse ontwikkelingen maken Florence tot een van de beroemdste steden ter wereld. Hier werd de Italiaanse taal geboren en bleef deze evolueren.

We zijn trots en zeer gelukkig dat we de hele stad als één geweldig klaslokaal voor ons en onze studenten hebben. Een openluchtmuseum, een driedimensionale encyclopedie van kunst en een wonder van schoonheid en harmonie. In werkelijkheid is Florence veel meer: het is een levende en ademende plek, waar het woord cultuur een ruimere betekenis krijgt, versmelt met de levensstijl, met het idee van humanisme.

Simone Cioni

Florence is de belangrijkste Italiaanse stad om Italiaans te leren dankzij het grote literaire erfgoed en het culturele erfgoed van de Renaissance.

Omdat het een van de mooiste steden ter wereld is en vooral uniek.

Recentste studentrecensies van taalscholen in Florence

Parola

De leraren en het personeel waren bijzonder vriendelijk, wat voor mij erg belangrijk was. De locatie was centraal, en op weg naar school kon je 's ochtends vroeg prachtige bezienswaardigheden van de stad zien.

21 februari 2023
cursus: Intensive Course - Allegro - 2 weken
Leeftijd student: 22 jaar

4.5

Rating: 4.5

| 13 beoordelingen
ShannaParola
Europass, Italian Language School

Ik was helemaal tevreden! Hartelijk dank voor alles! Ik had graag langer gebleven.

24 januari 2023
cursus: Intensive course - 1 week
Leeftijd student: 42 jaar

4.5

Rating: 4.5

| 42 beoordelingen
Italianme

Zeer aardige leraren en schoolleiding!

28 november 2022
cursus: Intensive Course - 2 weken
Leeftijd student: 55 jaar

4.8

Rating: 4.8

| 6 beoordelingen
Italianme

Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk en mijn leraar Eduardo was geduldig, vriendelijk en uitstekend. Bedankt voor een goede week. Ik zal me inschrijven voor meer lessen op uw school als ik volgend jaar terugkom in Florence.

17 oktober 2022
cursus: Semi Intensive Course - 1 week
Leeftijd student: 72 jaar

4.8

Rating: 4.8

| 6 beoordelingen
BarbaraItalianme
Istituto Il David

Om eerlijk te zijn was het volgen van lessen onder leiding van de meer geëngageerde leraren aangenaam en vergrootte het mijn kennis van niet alleen de taal maar ook de cultuur.
Ik vind het niet leuk dat ze me behandelden alsof ik dom was, wat kan ik zeggen.

4 oktober 2022
cursus: Standard Course - 12 weken
Leeftijd student: 26 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
Istituto Il David

Toplocatie, leuke docenten.
Ik vond de plaatsingstest erg ontmoedigend. 1 uur zitten in een kamer zonder airconditioning en de persoon was uiterst onvriendelijk. De eerste dag zou uitnodigender en beter gemaakt kunnen worden.

19 september 2022
cursus: Standard Course - 1 week
Leeftijd student: 57 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
ABC

Ik had een fantastische leraar Silvia, nu moet ik hier thuis een cursus Italiaans bezoeken om te verbeteren wat ik heb geleerd.

5 september 2022
cursus: Standard Course - 3 weken
Leeftijd student: 76 jaar

4.6

Rating: 4.6

| 207 beoordelingen
RobertABC
Parola

Zeer aardig en behulpzaam personeel. Zal indien mogelijk opnieuw boeken voor Pasen 2023.
Zal er weer boeken.

1 september 2022
cursus: Intensive Course - Allegro - 2 weken
Leeftijd student: 68 jaar

4.5

Rating: 4.5

| 13 beoordelingen
AntonParola
Istituto Il David

Onze leraren waren absoluut briljant en we hebben veel geleerd. De school ligt midden in het stadscentrum, wat het erg aantrekkelijk maakt om de stad na de les te verkennen.

29 augustus 2022
cursus: Standard Course - 2 weken
Leeftijd student: 35 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
Scuola Toscana

Mijn leraar Lorenzo was gewoon briljant, zowel in de grammaticacursussen als in de conversatie. Duidelijk, zeer goed onderwijs, interessante en gevarieerde onderwerpen in de gesprekken. Je zou echt vaker zulke toegewijde leraren willen hebben. Het aantal studenten, tussen 5-16, afhankelijk van de cursus en de week, van verschillende nationaliteiten (uit Japan, Filipijnen, Engeland, China, Oostenrijk, Hongarije, Polen, Zwitserland, VS, Duitsland), was een interessante, verrijkende mix en uitwisseling.
Zeer gezellige sfeer in de Scuola.

12 augustus 2022
cursus: Standard Intensive - Gold - 2 weken
Leeftijd student: 50 jaar

5.0

Rating: 5

| 4 beoordelingen
Scuola Leonardo da Vinci

Geweldige ontvangst bij de receptie, structuur van de lessen uitstekend, ondersteuning bij alle vragen, altijd vriendelijk en behulpzaam.
De school wordt sterk aanbevolen.

8 augustus 2022
cursus: Intensive Course - 8 weken
Leeftijd student: 65 jaar

4.3

Rating: 4.3

| 97 beoordelingen
Parola

De leraren zijn zeer goed, altijd bereid om vragen te beantwoorden en altijd met een glimlach. Een zeer goede ervaring.
Altijd bereid om te helpen.

1 augustus 2022
cursus: Intensive Course - Allegro - 1 week
Leeftijd student: 56 jaar

4.5

Rating: 4.5

| 13 beoordelingen
M. Pilar Parola
Istituto Il David

De leraren waren geweldig en hielden de lessen interessant. In korte tijd veel meer geleerd dan verwacht. Gastgezin was ook geweldig. Mijn gastheer was super lief en gastvrij.

29 juli 2022
cursus: Standard Course - 2 weken
Leeftijd student: 19 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
Scuola Leonardo da Vinci

De lessen waren goed georganiseerd. Het thuisverblijf was uitstekend.

13 juli 2022
cursus: Intensive Course - 5 weken
Leeftijd student: 63 jaar

4.3

Rating: 4.3

| 97 beoordelingen
Istituto Il David

Uitstekende leraren, geïnteresseerd in u en uw wensen.
Geweldige locatie, gemakkelijke toegang.

4 juli 2022
cursus: Intensive Course - 4 weken
Leeftijd student: 68 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
Istituto Il David

De leraren waren allemaal erg bekwaam en erg vriendelijk. Ik heb in die tijd echt veel vooruitgang geboekt. Het dakterras was ook erg fijn en ook de airconditioning in elk klaslokaal was een groot voordeel.
Ga zo door! Blij om het opnieuw en opnieuw te doen!

20 juni 2022
cursus: Standard Course - 2 weken
Leeftijd student: 32 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
Istituto Il David

Hele leuke docenten, heel interessante cursisten, veel sociale contacten, geweldig dakterras, meerdere sociale activiteiten per week.

30 mei 2022
cursus: Intensive Course - 2 weken
Leeftijd student: 53 jaar

4.7

Rating: 4.7

| 34 beoordelingen
ABC

De twee docenten hebben de inhoud onderwezen.

9 mei 2022
cursus: Standard Course - 2 weken
Leeftijd student: 65 jaar

4.6

Rating: 4.6

| 207 beoordelingen
HermannABC
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Italiaans tegen de beste prijzen.

Informatie over Florence

Waarom Florence? Florence, gelegen in hartje Toscane, staat bekend als de hoofdstad ...
van de Renaissance. De stad is één van de meest aangename en sfeervolle steden van Italië. Je vindt er opvallende gebouwen, geweldige galerieën en prachtige kerken, die blijk geven van het rijke culturele erfgoed van de stad. De bekende Ponte Vecchio verbindt het historische en drukke gedeelte van de stad met het rustigere deel aan de andere kant van de rivier de Arno.
Toon meer
Wat we leuk vinden aan Florence
 • Veiligste stad van Italië.
 • Fantastische kunst, geschiedenis en cultuur om te ontdekken.
 • Veel goede winkels.
 • Geweldige locatie om het noorden van Italië te verkennen met grote steden in de buurt.
Wat we niet leuk vinden aan Florence
 • Lange rijen voor populaire attracties.
 • Kan erg heet en plakkerig aanvoelen in de zomermaanden.

Kerngegevens van Florence

Bevolking:   350,000
Regio: Tuscany, Province of Florence
Naam van stad in het Italiaans: Firenze
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Italië te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Italië in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Italië op de officiële website: Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation of Italy.
Hoogseizoen: juli
Laagseizoen: december
Gemiddelde cursusprijs per week (Hoogseizoen): 278 €
Gemiddelde cursusprijs per week (Laagseizoen): 242 €
Kosten van levensonderhoud:
* 100 = prijzen in Amsterdam
 • Studentprijsindex, exclusief huur:130* (30 % duurder dan Amsterdam)
 • Studentprijsindex, inclusief huur:106* (6 % duurder dan Amsterdam)
 • Prijsindex, alleen eten:154* (54 % duurder dan Amsterdam)
Florence reisinformatie
 • Kenmerken
 • Klimaatoverzicht
 • Luchthaven van aankomst
 • 3 evenementen die je niet mag missen
Meer

Vragen en antwoorden over Florence

 • ABC School is een zeer goede keuze! Wij kunnen persoonlijk de registratie niet doen, maar we helpen je graag en zetten een registratielink voor je klaar. In de link word je door de stappen van de registratie geleid. Maak je geen zorgen, het is niet moeilijk!
 • In Florence biedt de ABC-school een cursus algemeen Italiaans aan, gecombineerd met 5 of 10 individuele lessen gericht op de Italiaanse taal die in de medische sector wordt gebruikt. Na afloop van de cursus ontvangt de student een certificaat van deelname, maar dit geeft hem geen officiële referenties. Als u een officieel document/certificaat nodig heeft, werken wij samen met scholen in Rome en Milaan die voorbereidingscursussen voor het IMAT-examen aanbieden.
  Gosia Mazur, Senior Travel Consultant van LanguageCourse.net - 10-03-2022
 • Wij bieden een breed scala aan senioren programma's in Florence. Ze beginnen eigenlijk altijd op specifieke datums en zorg er dus voor dat je de startdatums goed bekijkt alvorens je boekt.
  Madly Simba, FR Consutlant van LanguageCourse.net - 23-09-2021

Veelgestelde vragen over scholen in Florence

Andere bestemmingen die populair zijn om te combineren met cursussen in Florence

Bologne (Thumbnail Stad)Bologne
7 scholen
Lucca (Thumbnail Stad)Lucca
1 school
Milaan (Thumbnail Stad)Milaan
9 scholen
Rome (Thumbnail Stad)Rome
12 scholen
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Italiaans cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Florence of andere 38 verschillende Italiaans cursus typen in Florence.

Vragen over scholen Italiaans in Florence?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid