+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X
Alle Italiaanse scholen in Florence
00:0000:00
 

Centro Italiano FirenzeFlorence, Italië

4.2

Rating: 4.2/5.0

4 studenten - Algemene beoordeling
Piazza D'Azeglio 20 - 50121 Florence - zie op kaart
Betaal minder dan direct bij de school
Prijs via school 80€
Vanaf 76€ per week
Bij LanguageCourse.Net betaal je altijd minder!
Wat we leuk vinden aan de school
  • Elke middag gratis georganiseerde activiteiten voor volwassenen en junioren
  • Uitstekende rating van de kwaliteit van het onderwijs.
    4.7

    Rating: 4.7/5.0

  • Gratis hulp, door gekwalificeerde adviseurs, bij het inschrijven bij hogescholen / universiteiten.
  • Gratis hulp bij het vinden van appartementen voor studenten die voor langere tijd zullen studeren

Locatie: Centro Italiano Firenze ligt in de artistieke en cultureel rijke stad Florence, Toscane, Italië. Geprezen als de geboorteplaats van de renaissance, zit Florence vol prachtige architectuur, kunst en ademt het culturele attributen. Centro Italiano Firenze is centraal in de stad gehuisvest, binnen 20 minuten lopen van adembenemende bezienswaardigheden als de Dom Duomo, het Operamuseum van de Heilige Maria van Fiore, de Uffizi Galerij en de Galleria dell'Accademia. Tijdens hun studie bij Centro Italiano Firenze hebben studenten een uitstekende gelegenheid om hun taaldoelen te bereiken, terwijl ze volop genieten van de schoonheid van Florence.

Cursusaanbod: Met de artistiek expressieve achtergrond van de stad, biedt Centro Italiano Firenze een reeks cursussen die plaatselijke ambachten en vaardigheden omvatten, zoals Schilderen en Tekenen, Beeldhouwen, Kunstgeschiedenis, Creatief Schrijven, Juweelontwerp, Modeontwerp, Koken, en nog veel meer! Algemene cursussen Italiaans zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus, maar ook programma's in Business, CILS Examenvoorbereiding en Individuele programma's voor Professionals en studenten met specifieke behoeften. Het cursusaanbod is uitgebreid, zodat er voor iedereen iets op maat bij zit.

Schoolvoorzieningen: Alle klaslokalen zijn voorzien van verwarming en hebben voldoende daglicht om een optimale leeromgeving te creëren.

Accommodatie: Accommodatie in Homestay is het hele jaar door gemakkelijk beschikbaar via de school, zodat de leerlingen tijdens hun verblijf in Florence kunnen deelnemen aan een volledig meeslepend programma en ervaring.

Cursussen Italiaans

Algemeen
Privé
Werk & studie
Zakelijk
ExamenvoorbereidingWaarom examenvoorbereiding cursussen uitstekend zijn voor optimale vooruitgang
Taal & activiteit