+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Veelgestelde vragen (FAQ), informatiebronnen en jouw voordelen

FAQ

  • Hoe kan LanguageCourse.net een lagere prijs aanbieden dan wie dan ook, zelfs lager dan de school zelf?
   Net zoals luchtvaartmaatschappijen en touroperators commissies voor elke boeking aan reisbureaus betalen, betalen taalscholen ook commissies aan agentschappen. Een deel van deze commissie wordt gebruikt om onze service te financieren en een ander deel van de commissie wordt doorgegeven aan onze klanten als korting op de schoolprijzen. Ons online registratieproces bespaart beheertaken. De schoolpresentatie online verlaagt de kosten aanzienlijk. Deze kostenbesparingen worden doorberekend aan onze klanten. Je kunt dus van een superieure service tegen de laagst beschikbare prijzen profiteren.
  • Hoe registreer je je voor een taalcursus op jullie website?
   Het is ons doel om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om zowel de meest geschikte taalcursus te vinden als om je hiervoor in te schrijven. Op de volgende pagina vind je een visueel overzicht van de stappen https://www.languagecourse.net/talen-cursussen/boek-taalcursussen-online.php
  • Hoe verhoudt jullie website zich ten opzichte van de taalscholen?
   LanguageCourse.net is een onafhankelijke registratieservice die werkt met een groot aantal partnerscholen in talloze landen wereldwijd. Deze scholen worden zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. We worden constant benaderd door een groot aantal scholen die hun taalcursussen op onze website willen aanbieden. Wij kiezen echter alleen de beste talenscholen wereldwijd om jou zo de hoogste kwaliteit van de programma's te kunnen garanderen.
  • Gelden er extra kosten voor het boeken op jullie website?
   Zowel het advies van onze taalreisexperts als ook de boekingsservice LanguageCourse.net is voor onze klanten geheel gratis. In tegenstelling tot de meeste touroperators of reisbureaus brengen wij geen extra kosten in rekening voor de prijs die je zou betalen wanneer je rechtstreeks bij de taalschool zelf boekt. Bovendien geven we je voor de meeste scholen zelfs 5% korting op het collegegeld! Je kunt er bij ons zeker van zijn dat je bij het boeken van een taalcursus bij ons de laagste prijs betaalt voor jouw taalcursus. GEGARANDEERD. Indien je een lagere prijs voor dezelfde cursus vindt, beloven wij je het verschil terug te betalen.
  • Geeft LanguageCourse.net korting op alle cursussen?
   Momenteel geven we 5% korting op het officiële collegegeld op meer dan 90% van de taalcursussen die je online, op LanguageCourse.net, kunt boeken. De korting is exclusief voor klanten die op onze website boeken en is niet van toepassing op klanten die rechtstreeks bij de school boeken. Sommige taalscholen maakten bezwaar tegen de korting, die we onze klanten uit eigen zak betalen. Deze scholen worden momenteel nog steeds op onze website gepresenteerd, maar op de website wordt duidelijk aangegeven dat er geen korting meer wordt gegeven.
  • Krijg ik korting wanneer ik rechtstreeks bij de school heb geboekt?
   Alleen door middel van het online registratieformulier op onze website in te dienen, kom je in aanmerking voor de 5% korting op het oorspronkelijke collegegeld van de school. In de definitieve boekingsbevestiging wordt de korting samen met de aanbetaling in op de uitstaande kosten mindering gebracht.
  • Naast het besparen van geld, welke andere voordelen zijn er om via LanguageCourse.net te boeken?
   Inschrijven bij LanguageCourse.net betekent niet alleen gegarandeerd de laagste prijzen en de grootste selectie van taalcursussen wereldwijd. Maar je profiteert ook, wanneer je bij ons boekt, van een competent en vriendelijk contactpersoon en een krachtige partner die jouw belangen bij de school kan behartigen, in het onwaarschijnlijke geval dat je een meningsverschil met de school hebt. We bieden onze klanten tevens ondersteuning in verschillende talen, zodat klanten die geen kennis van het Engels hebben, in staat zijn om hun behoeften, verwachtingen en eventuele twijfels die kunnen optreden vóór, tijdens of na het boeken van een taalcursus met ons kunnen delen.
  • Hoe ver van te voren moet ik mij inschrijven voor mijn talencursus?
   In tegenstelling tot andere agenten, nemen wij ook inschrijvingen in behandeling die vlak voor de begindatum van de cursus binnenkomen, zonder extra kosten. Over het algemeen raden we je aan zo vroeg mogelijk te boeken, aangezien je dan meer kans hebt dat de beste accommodatiemogelijkheden nog beschikbaar zijn. Om ervoor te zorgen dat je alle benodigde documenten op tijd binnen hebt, dien je minstens 5 werkdagen vantevoren te boeken. We zullen je boeking echter ook in behandeling nemen als deze op het laatste moment binnenkomt.
  • Zijn er bepaalde dagen waarop de cursussen beginnen?
   Bij de meeste van onze talenscholen beginnen de cursussen elke maandag, zodat je het hele jaar door een cursus kunt volgen. De begindata worden onderaan elke cursus aangegeven. Absolute beginners (studenten zonder enige kennis van de te leren taal) dienen soms op bepaalde data te beginnen. Ook specifieke cursussen, zoals examensvoorbereidingscurssen etc. hebben vaak specifieke begindata.
  • Krijg ik een certificaat aan het eind van mijn cursus?
   Ja. De scholen geven je aan het einde van de cursus een certificaat, maar hiervoor is het wel noodzakelijk dat je niet te veel lessen hebt gemist.
  • Hoe en wanneer moet ik betalen voor mijn cursus?
   Om je boeking te garanderen, wordt er een aanbetaling van ongeveer 20-30% van het lesgeld in rekening gebracht als je je inschrijft via LanguageCourse.net. Het resterende bedrag dient rechtstreeks aan de school betaald te worden, in overeenstemming met de voorwaarden van de school. Bij de meeste scholen dient de betaling tenminste vier weken vantevoren binnen te zijn. Instructies om het resterende bedrag aan de school te betalen, kun je vinden op de factuur van de school.
  • Kunnen jullie een factuur naar mijn bedrijf sturen?
   Wij kunnen facturen namens uw bedrijf leveren. Voer uw naam samen met de naam van uw bedrijf op het registratieformulier in, evenals het btw-nummer. De school zal dienovereenkomstig een factuur voor u opstellen.
  • Kan ik de resterende kosten betalen wanneer ik bij de school aankom?
   De meeste scholen vereisen betaling van de resterende kosten vóór de startdatum van de cursus. De vervaldatum verschilt per school, maar dit is normaliter twee weken voor aanvang van de cursus. De vervaldatum van jouw betaling staat in onze bevestigingsmail vermeldt.
  • Worden de vanwege feestdagen gemiste lessen terugbetaald?
   Elke school heeft zijn eigen beleid met betrekking tot feestdagen. De meeste scholen recupereren geen vakanties. Indien je tijdens een vakantie boekt, raadpleeg dan vooraf, bij een van onze agenten, het beleid van de school. Sommige scholen halen lessen op een ander tijdstip in of geven korting op gemiste uren.
  • Kan ik een pauze nemen tijdens mijn cursus?
   Als je tijdens je studie weken vrij wilt nemen, is dit veelal mogelijk. Let op: indien je een accommodatie boekt, is het niet altijd mogelijk om terug te keren naar dezelfde accommodatie en je dient je bagage mee te nemen. Indien je een visum nodig hebt voor je cursus, is het belangrijk om vooraf eerst contact op te nemen met de ambassade gezien dit invloed op je studentenvisumaanvraag kan hebben.
  • Kan ik mijn cursus verlengen nadat ik aankom?
   Je kunt jouw cursus na jouw aankomst verlengen. Het is echter altijd beter om van tevoren te reserveren om zo de beschikbaarheid te garanderen, vooral wanneer je ook een accommodatie boekt. In het hoogseizoen is de beschikbaarheid van accommodaties beperkt. Je bent van harte welkom om de uitbreiding via de school zelf te regelen, hoewel het altijd beter is om contact met LanguageCourse.net op te nemen om van onze 5% korting te profiteren.
  • Wat is de gemiddelde leeftijd van deelnemers?
   Op bijna al onze schoolpagina's wordt de gemiddelde leeftijd voor deelnemers van de school vermeld. Neem contact met een van onze agenten op indien je speciale verzoeken voor jouw leeftijdsgroep hebt.
  • Zijn alle leraren native speakers?
   Bijna alle leraren zijn native speakers. In gevallen waarin scholen niet-moedertaalsprekers hebben, wordt dit op hun schoolpagina vermeld.
  • Hoeveel studenten zitten er in mijn klas?
   De klassen variëren per school en per cursus. Klasgrootte wordt onder de cursusnaam op schoolpagina's vermeld.
  • Ik ben een oudere student. Ben ik verplicht om een cursus voor 50+ boeken?
   Veel van onze oudere studenten genieten van deelname aan algemene programma's met studenten uit verschillende leeftijdsgroepen. De meeste 50+ programma's bevatten een vrijetijdsprogramma en deze programma's vinden plaats op specifieke data. Indien het belangrijk voor je is om met oudere studenten te studeren, neem dan, voor meer informatie, contact met onze agenten op.
  • Hoe weet ik wat mijn taalniveau is?
   Wij vragen, op het moment van boeking, naar jouw geschatte taalniveau. De school test je van tevoren of op de eerste lesdag en zorgt ervoor dat je op het juiste niveau wordt ingedeeld.
  • Hoe lang moet ik studeren om naar een niveau hoger te gaan?
   De hoeveelheid tijd die nodig is om van niveau te wisselen, is afhankelijk van de taal die je leert, jouw moedertaal en jouw leervaardigheden. Afhankelijk van de taal kan het 6 tot 9 weken, intensief studeren, duren om naar een niveau hoger te gaan (uit het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen).
  • Is het beter om een duurdere cursus te boeken?
   Een duurdere cursus is niet noodzakelijk beter. Wat belangrijk is, is dat de school over de middelen beschikt die aan jouw studiebehoeften voldoen. Gebruik onze pagina om scholen te vergelijken en praat met onze agenten om tot een juiste schoolkeuze te komen.
  • Hoe laat zullen mijn lessen plaatsvinden?
   Lesroosters worden op de schoolpagina vermeld en verschijnen door de cursus te selecteren die je wilt volgen. Lesroosters kunnen afhankelijk zijn van jouw taalniveau of de tijd van het jaar waarin je de cursus volgt. Neem contact op met een van onze agenten om specifieke tijden te bepalen.
  • Standaard algemene taal Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en, zoals de naam al zegt, zijn ze de industriestandaard, die van alles omvat: spreken, grammatica, woordenschat, lees- en luistervaardigheid, et cetera. Ze zijn een goede keuze voor studenten op lagere niveaus die nog bezig zijn met het leggen van een solide taalkundige basis en ook voor mensen die een goede, allround cursus willen maar ook wat vrije tijd willen hebben om de omgeving te verkennen. Intensieve algemene taal Dit is de beste cursus als je in korte tijd veel wilt leren. Ook een aanrader voor studenten met kennis van andere verwante talen, die verwachten deze nieuwe taal snel te kunnen leren. Super intensieve algemene taal De inhoud van deze cursussen is algemeen, dus je behandelt alle basis informatie, maar deze wordt zeer intensief en op een hoger tempo aangeboden. Ze zijn perfect voor studenten die niet lang kunnen blijven en het meeste uit hun tijd op school willen halen. Avond De klassieke cursus voor studenten die het hele jaar door willen studeren. Het is perfect om overdag te combineren met werk of andere verplichtingen. Privélessen/één-op-één Voor studenten die precies weten wat ze willen en geen tijd te verliezen hebben. Dit is een geweldige optie voor studenten die net beginnen, maar die geen groepscursus voor beginners kunnen vinden die in hun schema past, maar ze zijn ook uitermate gunstig voor de gemiddelde tot gevorderde student. Met privé-/één-op-één lessen kan de student zich concentreren op de ontbrekende schakels in hun taalverwerving of op een bepaald onderwerp of vocabulaire dat ze nodig hebben voor werk. Privélessen bieden de snelste resultaten. Studeer en woon in het huis van je leraar Dit type programma leert je niet alleen een taal, maar geeft je ook de kans om bij de lokale bevolking te wonen. Wonen in het huis van je leraar betekent dat je altijd je doeltaal moet spreken, zelfs als de lessen voorbij zijn, en de gepersonaliseerde lessen betekenen dat je sneller dan ooit vooruitgang boekt. Zakelijke taal Zakelijke cursussen zijn natuurlijk de perfecte keuze voor mensen die hun taalvaardigheid willen verbeteren voor een zakelijke omgeving, maar deze cursussen zijn ook een goede keuze voor de serieuze student die de basis al heeft. Voor toelating tot de opleiding is bijna altijd een minimaal intermediair niveau vereist. Bedrijfscursussen trekken doorgaans gelijkgestemde, iets oudere studenten aan en worden vaak aanbevolen aan mensen die op zoek zijn naar een groep meer volwassen studenten. Taal voor beroepen Deze cursussen zijn bedoeld voor professionals die in een andere taal willen oefenen/werken. Ze omvatten alle woordenschat en jargon die je daarvoor nodig hebt. Ze zijn meestal erg specifiek en de focus van de cursus wordt over het algemeen duidelijk gemaakt in de naam. Taaltraining voor docenten Deel jouw passie voor taal met anderen door er jouw beroep van te maken. De cursussen in deze categorie vallen in twee verschillende groepen. Degenen in de eerste groep zijn erop gericht je de informatie te geven die je nodig hebt en de nodige referenties te verwerven om van taalonderwijs een levensvatbare bron van inkomsten te maken. Cursussen uit de tweede groep worden vaak opfriscursussen genoemd en zijn bedoeld voor mensen die al professioneel lesgeven, maar die graag wat willen bijspijkeren of misschien iets nieuws willen leren. Examen voorbereiding Dit zijn de cursussen die je zullen helpen om het examen te halen dat je nodig hebt voor jouw curriculum. Het niveau van elke cursus is direct gerelateerd aan dat van het examen en zelfs als je geen interesse hebt in het afleggen van een ​​examen is het een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je het gewenste niveau bereikt. Pathway/Foundation-programma's Scholen die Pathway/Foundation-programma's aanbieden, zijn aangesloten bij universiteiten en hogescholen en succesvolle afronding van het programma omvat vaak een gegarandeerde acceptatie in een programma naar keuze bij een van hun partneruniversiteiten. Studenten bestuderen hun doeltaal en onderwerpen die verband houden met hun toekomstige studierichting. Deze programma's duren meestal een jaar. Academische voorbereiding Het klassieke academische voorbereidingsprogramma combineert het leren van talen met trainingsvaardigheden die specifiek zijn voor academische studies: schrijven op papier, presentaties, et cetera. Ze zijn geweldig voor studenten die hun studie in een nieuwe taal willen voortzetten, maar die nog geen beslissing hebben genomen over hun toekomstige vakgebied van studie. De duur van deze programma's is over het algemeen flexibeler, hoewel ze vaak een volledig semester of meer beslaan. Taal + cultuur De naam van dit programma zegt eigenlijk alles, MAAR de mogelijkheden zijn eindeloos. Ze kunnen variëren van taalstudies gecombineerd met culturele activiteiten en excursies, tot taalstudies en formele kunstlessen of dictie voor operazangers of een cursus Italiaanse film en dat allemaal in jouw doeltaal. Dit is een fantastische optie voor bijvoorbeeld liefhebbers van kunst! Taal + activiteiten Combineer je favoriete sport of hobby met je taalstudies. Er zijn talloze mogelijkheden. Als je het leuk vindt, is de kans groot dat je het ergens zult vinden: golf, tennis, dans, yoga, paardrijden, et cetera. Wat vind jij leuk om te doen? Vakantiecursus Deze seizoenscursussen worden georganiseerd rond speciale evenementen zoals Kerstmis of Pasen, waarbij taalstudie wordt gecombineerd met sightseeing en traditionele activiteiten van het seizoen. Ze zijn kort, slechts één of twee weken, en de beschikbaarheid is beperkt, dus het is een goed idee om optijd te boeken. 50+ cursus Taalstudie valt samen met sightseeing, speciale activiteiten en het ontmoeten van nieuwe mensen uit dezelfde leeftijdscategorie. 50+ cursussen zijn een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken terwijl je een nieuwe taal leert, of een oude oppoetst. Over het algemeen worden deze cursussen meestal in de lente of herfst aangeboden en duren ze één tot twee weken. Startdata variëren, dus zorg ervoor dat je optijd boekt. Junior cursus De meeste junior taalcursussen zijn gericht op tieners en kinderen en maken deel uit van een pakketdeal dat taalstudies, kost en inwoning en georganiseerde activiteiten met andere studenten van dezelfde leeftijdsgroep omvat. Echt een fantastische kans voor jouw kind! Het zal zeker een langdurige indruk achterlaten en het zal hun taalvaardigheid sneller verbeteren dan de meeste andere opties die er zijn. Deze programma's zijn meestal seizoensgebonden met vooraf ingestelde start- en einddatums. Ze raken snel vol, dus het is een goed idee om ruim van te voren te boeken. Familie cursus Familieprogramma's zijn een geweldige optie als je je ergens anders (tijdelijk) vestigd en waar jij en je kinderen de taal niet kennen. Het is echter ook een goede vakantieoptie. Het hele gezin kan lessen volgen die voor hen het meest geschikt zijn en de school organiseert deze lessen zodat iedereen tegelijkertijd studeert, soms samen als een groep en soms afzonderlijk, doordat gezinsleden soms worden geïntegreerd in bestaande groepen.
  • Mijn kinderen hebben hun eigen accommodatie. Dien ik zelf de genoemde accommodatie te boeken?
   Veel juniorcursussen maken deel uit van een pakket inclusief accommodatie. De meeste scholen passen de prijzen echter aan, zodat uw kind kan deelnemen aan een cursus of een cursus en activiteiten zonder huisvesting nodig te hebben. Neem contact op met onze agenten om u hierbij te helpen.
  • Dien ik een woon- of gastgezinoptie voor mijn kind te selecteren?
   Het kiezen van een gastgezin of een woning hangt grotendeels af van de persoonlijkheid van uw kind en uw doelen voor hun programma. Homestays zijn normaal gesproken de goedkopere optie, en kinderen hebben toegang tot moedertaalsprekers in een huis. Woningen lijken meer op zomerkamp, waarbij kinderen het grootste deel van de dag met hun leeftijdsgenoten doorbrengen en in slaapzalen slapen.
  • Wie haalt mijn kinderen op van het vliegveld?
   De meeste scholen bieden luchthaventransfers voor studenten die deelnemen aan overnachtingsprogramma's. In de cursusbeschrijving ziet u of transfers zijn inbegrepen of tegen een extra vergoeding geregeld kunnen worden.
  • Zijn vluchten inbegrepen?
   Vluchten zijn niet bij de prijs van de juniorprogramma's inbegrepen.
  • Waar komen de andere kinderen vandaan?
   Scholen hebben studenten, die deelnemen aan juniorcursussen, van over de hele wereld. Veel scholen stellen een limiet aan het aantal studenten uit één land om ervoor te zorgen dat studenten de taal oefenen die ze studeren.
  • Hoe komt mijn kind van en naar school?
   Jongere kinderen hebben 24/7 begeleiding en worden door begeleiders naar school en activiteiten gebracht.
  • Wanneer moeten kinderen na de les en activiteiten thuis zijn?
   Voordat de juniorprogramma's beginnen, dienen ouders formulieren voor ouderlijke toestemming te ondertekenen. Normaal gesproken is er een optie om de school te vertellen wanneer uw kinderen thuis moeten zijn.
  • Kan ik een cursus boeken zonder accommodatie?
   Ja. Je kunt je eigen accommodatie regelen en alleen de cursus via ons boeken.
  • Hoe worden gastgezinnen geselecteerd?
   De gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en in de gaten gehouden door de scholen. De gezinnen hebben vaak al veel ervaring met internationale studenten. Onder een gastgezin wordt niet alleen een traditioneel gezin verstaan, maar ook een koppel of een alleenstaand persoon zonder kinderen.
  • Wanneer krijg ik meer informatie over mijn accommodatie?
   Normaal gesproken sturen de scholen de accommodatiegegevens 1 à 2 weken voor aanvang van de cursus. Veel scholen dienen eerst het resterende bedrag ontvangen te hebben voordat zij de accommodatiegegevens kunnen versturen.
  • Worden studenten van dezelfde nationaliteit in dezelfde accommodatie geplaatst?
   De scholen zullen hun best doen geen studenten met dezelfde moedertaal in dezelfde accommodatie te plaatsen. Sommige scholen garanderen dit zelfs! Dit wordt aangegeven op de pagina van elke school op onze website. Geef je er wel de voorkeur aan met iemand met dezelfde nationaliteit te verblijven, geef dit dan aan op het inschrijfformulier en de school zal proberen je in de gewenste accommodatie te plaatsen.
  • Ik zou graag mijn accommodatie met mijn kind die een talencursus gaat volgen delen. Is dit mogelijk?
   Ja, verschillende scholen bieden gedeelde appartementen voor gezinnen of de optie om in dezelfde accommodatie bij particulieren te verblijven als uw kind. Neem contact op met een van onze agenten voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden.
  • Kan ik accommodatie boeken voor een langere periode dan de cursus?
   Accommodaties worden geboekt vanaf de zondag voordat je cursus begint tot de zaterdag na het einde van je cursus. Sommige scholen boeken individuele extra nachten voor accommodaties. Indien je specifieke verzoeken hebt met betrekking tot accommodatie, zal ons team met jou werken aan een passende oplossing.
  • Wat houdt homestay met vol- en halfpension in?
   Volpension is inclusief ontbijt, lunch en diner en geldt voor de duur van jouw verblijf. Halfpension is inclusief ontbijt en één maaltijd per dag.
  • Hoe ver ligt de accommodatie van de school?
   Er zijn verschillende accommodaties met verschillende afstanden tot de scholen. De gemiddelde afstanden worden aangegeven wanneer je een type accommodatie op onze schoolpagina's selecteert. De uiteindelijke afstand van jouw accommodatie is afhankelijk van beschikbaarheid en kan vooraf niet worden gegarandeerd.
  • Wat moet ik doen als ik speciale accommodatie-eisen heb?
   Op ons registratieformulier bieden we een veld om jouw individuele wensen aan te geven (mobiliteit, voeding, geslacht).
  • Wat gebeurt er als ik niet goed met mijn gastgezin overweg kan?
   Problemen met gastgezinnen zijn zeldzaam, maar in het geval dat er een probleem is, zal de school, afhankelijk van de beschikbaarheid, je helpen bij het vinden van een nieuw gastgezin.
  • Kan ik foto's van mijn geboekte accommodatie bekijken?
   Gastgezin accommodaties variëren en normaal worden er geen foto's verstrekt. Bij het boeken van een residentiële optie zullen er foto's op onze homepage beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval is, kunt u foto's bij onze agenten aanvragen.
  • Kan ik nog wijzigen als ik mijn inschrijfformulier al heb ingevuld?
   Ja, het is mogelijk wijzigingen aan te brengen in je boeking nadat je het inschrijfformulier al hebt ingevuld. Het duurt meestal ongeveer 2 dagen voordat de school ons de bevestiging en factuur stuurt, dus in die tussentijd kun je nog zonder problemen je inschrijving veranderen.
  • Kan ik nog wijzigen als ik mijn bevestiging en factuur al heb ontvangen?
   Ja, je kunt je boeking nog wijzigen als deze al bevestigd is. Houd er wel rekening mee dat sommige scholen wijzigingskosten in rekening brengen en dat de wijzigingen alleen mogelijk zijn als er beschikbaarheid is. We zullen ons best doen de wijzigingen door te voeren. Als de wijziging echter een prijsverlaging van meer dan 30% met zich meebrengt, dan wordt dit als een gedeeltelijke annulering gezien en worden annuleringskosten in rekening gebracht.
  • Kan ik mijn cursus ook annuleren?
   In dit geval dien je dit ons zo snel mogelijk te laten weten, zodat we de school onmiddellijk kunnen informeren om eventuele annuleringskosten te minimaliseren. Voor cursussen onder ons gratis annuleringsbeleid, is gratis annuleren tot twee weken voor de start van de cursus mogelijk. Op de meeste scholen kunnen klanten de cursus uitstellen en brengen daarom mogelijk geen annuleringskosten met zich mee. Boeken van een taalcursus bij LanguageCourse.net betekent dat je rechtstreeks een contract met de school aangaat. Raadpleeg onze Voorwaarden .
  • Heb ik echt een verzekering nodig?
   De verzekering is optioneel. Het is echter aan te raden een verzekering af te sluiten die je gedurende je verblijf in het buitenland dekt voor medische noodgevallen.
  • Hoe kan ik mijn verzekering betalen?
   Op jouw inschrijfformulier voor de taalcursus is tevens een optie om een verzekering te boeken beschikbaar. Selecteer het type verzekering dat je wilt boeken en na bevestiging van de cursus sturen we je een link waarmee je jouw betaling rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij kunt voldoen.
  • Wat is het verschil tussen de verzekeringen die jullie aanbieden?
   We bieden twee verschillende pakketten aan. Het basispakket biedt dekking voor medische noodgevallen en voor je bagage. De tweede optie is inclusief een annuleringsverzekering. Klik hier voor de polisvoorwaarden.
  • Wanneer en hoe krijg ik mijn verzekeringskaart?
   Je ontvangt jouw verzekeringskaart, meestal binnen zeven dagen na betaling van de verzekering, per e-mail.
  • Kan ik de dagen dat ik de verzekering heb geboekt nog wijzigen?
   Je kunt de dagen wijzigen indien nodig, mits de verzekerde periode nog niet is ingegaan.
  • Ik ben in het buitenland naar de dokter geweest. Hoe kan ik de medische kosten van de verzekering terugkrijgen?
   Je hoeft alleen het schadeformulier in te vullen en rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij op te sturen.
  • Hoe vraag ik een visumbrief aan?
   Wanneer je boekt via LanguageCourse.net zullen we contact opnemen met de school om alle benodigde documenten te verstrekken om jouw visumaanvraag te ondersteunen. Houd er rekening mee dat de meeste scholen betaling van het volledige saldo nodig hebben om dit te doen.
  • Verwerken jullie de visumaanvraag voor ons?
   LanguageCourse.net verwerkt geen visumaanvragen, hoewel we wel algemeen advies kunnen geven. Na betaling van jouw cursusgeld kunnen we de benodigde visumbrief organiseren die vereist is voor de aanvraag van een studentenvisum.
  • Heb ik een visum nodig om de cursus te volgen?
   Verschillende landen hebben verschillende regelingen en deze zijn continue aan verandering onderhevig. Het is belangrijk om contact op te nemen met de ambassade van het land waar je wilt studeren.
  • Wat gebeurt er indien mijn visumaanvraag wordt geweigerd?
   Het is belangrijk, indien je een visum moet aanvragen, om een cursus ruim van tevoren te boeken. Op voorwaarde, dat de officiële documentatie van deze weigering ten minste 3 weken vóór de startdatum van jouw cursus is ontvangen, hebben de meeste partnerscholen ingestemd met ons speciale exclusieve beleid waarbij zij slechts een minimumbedrag in rekening zullen brengen voor administratieve kosten in het geval van een visum weigering. Het in rekening gebrachte bedrag zal over het algemeen niet hoger zijn dan EUR 180.
 • Neem contact op

  Heb je een andere vraag of heb je persoonlijk advies of hulp nodig? Neem contact met ons op.
  Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
  © 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.