X

Waarom bij ons boeken?

Zoals expliciet vermeld in onze missie is het ons doel om jou te voorzien van de beste service wereldwijd wat betreft het vergelijken en boeken van taalcursusprogramma's . Alleen wanneer je hier jouw taalcursus boekt, profiteer je van de volgende voordelen:

Beste prijs

Welke cursus je ook boekt op onze site, je kunt er zeker van zijn dat je de beste prijs betaalt voor jouw taalcursus. Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks bij de school of ergens anders boekt ( laagste prijs garantie ). We tonen je de prijzen die je op school zou betalen en daarnaast de online prijs die je betaalt wanneer je bij ons boekt. Bovendien profiteer je van een groot aantal extra exclusieve kortingen welke alleen op onze website beschikbaar zijn. Wij brengen geen bemiddelingskosten voor boekingen op onze site in rekening.

Grootste selectie cursussen van toonaangevende taalscholen

Wij bieden momenteel 17.168 taalcursussen van de meest erkende talenscholen (zie onze partners ) aan. Deze selectie overtreft veruit de selectie van traditionele agentschappen. Tegenwoordig gebruikt niemand hotelreserveringssites die slechts één of twee hotels per bestemming aanbieden. Waarom zou je jouw taalcursus reserveren op sites die slechts één of twee taalscholen per stad aanbieden? Hierdoor loop je waarschijnlijk de scholen met de beste waarde mis en vind je wellicht niet die cursus die echt bij je past.

Beste tools voor een gemakkelijke en snelle vergelijking van alle nuttige cursusinformatie

Middels slechts een paar klikken kun je door een selectie van duizenden cursussen navigeren. Je kunt zo prijzen, inclusief eventuele seizoenssupplementen, vergelijken en je voordeel doen aan alle beschikbare speciale aanbiedingen voor de geselecteerde combinatie van cursusduur en cursustype. Bovendien zijn de duizenden ongecensureerde cursusrecensies van voormalige klanten simpelweg de meest betrouwbare indicatie van de echte kwaliteit van elke school.

Hoogwaardige en gratis consultancy door onafhankelijke taalreisexperts

Je kunt op elk gewenst moment contact opnemen met onze taalreisexperts voor onpartijdig en gratis advies over welke cursus of school het beste bij je past. Onze experts helpen je ook tijdens het registratieproces en zij staan tevens voor je klaar om je bij eventuele problemen gedurende de cursus te helpen. De service van onze consultants is zeer hoog gewaardeerd op onafhankelijke beoordelingssites zoals Trustpilot.

Meer en sneller nieuwe vrienden maken

Je krijgt exclusieve toegang tot Facebook- en WhatsApp-groepen van onze andere studenten in dezelfde stad. Dit maakt het heel gemakkelijk om vanaf je eerste dag andere studenten te leren kennen en om deel te nemen aan de activiteiten buiten de klas en om je vriendenkring uit te breiden met studenten van andere scholen in dezelfde stad.

Beste boekingsvoorwaarden

Preferentiële betalingsvoorwaarden: Je kunt een gegarandeerde reservering maken door vooraf slechts een kleine fractie van de cursusprijs te betalen in plaats van dat je vooraf de volledige kosten in een keer dient te betalen.


Voorkeur annuleringsvoorwaarden: Veel scholen hebben onze klanten speciale gratis annuleringsvoorwaarden, tot een bepaald aantal dagen voor de start van de cursus, toegekend. Je kunt op de schoolprofielpagina op onze site de details, omtrent tot hoeveel dagen vóór de start van de cursus je kunt profiteren van gratis annuleringen, terugvinden. Bekijk tevens ons klantvriendelijk restitutiebeleid .


Voorkeurswijziging voorwaarden: Je kunt tot 10 dagen, voor aanvang van de cursus, de startdatum wijzigen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Het gratis wijzigingsbeleid geldt voor bijna alle scholen, op enkele uitzonderingen na, en je kunt op de schoolpagina op onze site de betreffende scholen zien.

Bespaar geld! Exclusieve promoties!
Meld je nu aan om te profiteren van de beste (taal)cursusdeals.
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud