X

Voorwaarden


_____________________________________________________________


Introductie

Prijzen
De studenten profiteren van de digitale werkwijze. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en je betaalt de officiële schoolprijzen. Voor de meeste scholen ontvang je 5% korting op het lesgeld.
Laagsteprijsgarantie
Wij garanderen dat je je cursus nergens tegen een lagere prijs kunt boeken. Als je dezelfde cursus voor een lagere prijs ziet, krijg je het verschil terugbetaald.
Deelnemende partijen
LanguageCourse.Net biedt de mogelijkheid om je gemakkelijk online in te schrijven voor talenscholen over de hele wereld. Je gaat een rechtstreeks contract aan met de talenschool.

1. Inschrijving

De student is gebonden aan de registratie tot het moment van ontvangst van bevestiging van de talenschool, maximaal 16 dagen na de inschrijvingsdatum. Als voor het volgen van de cursus een visum nodig is, is het raadzaam om je ten minste 6 weken voor aanvang van de cursus in te schrijven. De reservering wordt bindend nadat de school dit in geschreven vorm laat weten.

2. Omvang en aard van onze dienstverlening - Contractant

Wij (LanguageCourse SL) bieden een online platform aan waarmee scholen hun producten en diensten kunnen aanbieden voor bestellingen / reserveringen en waarmee bezoekers van ons online platform deze diensten kunnen vergelijken, reserveren en gedeeltelijk betalen. Door het maken van een registratie op onze website, gaat je direct een contractuele relatie aan met de betreffende school. We geven alleen relevante gegevens door en sturen je een bevestiging aan en namens de school. Wij (her)verkopen geen cursussen of accommodaties.
De informatie op onze website is gebaseerd op informatie die scholen ons hebben verstrekt. Als zodanig hebben de scholen, die hun diensten aanbieden op onze website, toegang tot ons extranet, waarmee ze ons informatie verstrekken. Elke school is verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie.
Tenzij anders vermeld, is onze service gratis voor consumenten en, in tegenstelling tot veel andere websites voor het boeken van taalcursussen, zullen we naast schoolgeld geen extra boekingskosten in rekening brengen. Onze service wordt volledig betaald door de scholen.
Je ontvangt een factuur uitgegeven door de school. We bieden de mogelijkheid een gedeeltelijke vooruitbetalingen te doen aan scholen tijdens het reserveringsproces via onze betalingsservice. Deze zijn door scholen vereist om reserveringen te garanderen. Deze voorschotten worden geïnd via onze betaaldienst voor en namens de school. Een dergelijke door ons verstrekte betaling vormt een betaling aan de school die de school automatisch in mindering brengt op het resterende cursusgeld dat aan de school moet worden betaald.
Zodra de bevestiging verzonden is, gaat de student rechtstreeks een contract aan met de school. Het dan nog openstaande bedrag dient rechtstreeks overgemaakt te worden aan de talenschool. De wisselkoersen die op de site weergegeven zijn, worden elke dag aangepast aan de actuele koers en zullen dus per dag fluctueren. Als je de vooruitbetaling doet, wordt de wisselkoers van die dag gebruikt. Hiervoor wordt altijd de munteenheid van de school voor gebruikt.

3. Wijziging van de reservering

Met de meerderheid van de scholen hebben wij gunstige voorwaarden afgesproken aangaande het maken van wijzigingen. Deze scholen zijn gemarkeerd met "Gratis wijzigingen" op het profiel van de school en tevens op het registratieformulier. Bij deze scholen kunnen studenten de startdata en cursussen tot 10 dagen voor aanvang van de cursus kosteloos wijzigen. Bij veel accommodatie opties betaald de student tevens geen extra kosten voor het doorvoeren van wijzigingen, dit is echter afhankelijk van de accommodatie-aanbieder. Voor scholen die niet zijn gemarkeerd met "Gratis wijzigingen" gelden de volgende voorwaarden:

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij wijzigingen die binnen 2 werkdagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging schriftelijk aan ons worden doorgegeven. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij verlenging of upgrade van de reservering. In alle andere gevallen wordt er 50 Euro in rekening gebracht voor het wijzigen van een bevestigde reservering. Bij wijzigingen die minder dan 30 dagen voor aanvang van de cursus worden doorgegeven, behoudt de school het recht om de student extra kosten in rekening te brengen. Het wijzigen van school, verkorten van de cursusduur en overstappen naar een goedkopere cursus worden beschouwd als annulering, de annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing.

4. Annulering
 1. Verbreken van Contract door de Student
  Veel van onze scholen zijn overeengekomen om het lesgeld tot een bepaald aantal dagen voor aanvang van de cursus volledig terug te betalen. Scholen en boekingen waar het gratis annuleringsbeleid van toepassing is, zijn gemarkeerd op de schoolpagina op onze site met GRATIS annulering en geven precies aan hoeveel dagen voor aanvang van de cursus de student een volledige terugbetaling ontvangt. Raadpleeg onze terugbetalingsgarantie voor meer informatie. Voor alle andere scholen en boekingen die niet onder het gratis annuleringsbeleid vallen, gelden de volgende standaard annuleringsvoorwaarden:
  De student kan de inschrijving op elk moment voor aanvang van de cursus annuleren. De annulering moet schriftelijk worden meegedeeld door de persoon die de cursus heeft geboekt. Een annulering brengt annuleringskosten met zich mee zoals hieronder gespecificeerd:
  46+ dagen voor de start van de cursus: 100% vergoeding, afgezien van de aanbetaling;
  31-45 dagen voor de start van de cursus: 75% vergoeding, afgezien van de aanbetaling;
  16-30 dagen voor de start van de cursus: 60% vergoeding, afgezien van de aanbetaling;
  1-15 dagen voor de start van de cursus: 25% vergoeding, afgezien van de aanbetaling.

  Eerste betaling/ aanbetaling bij inschrijving en koerierskosten voor het verzenden van uitnodigingsbrieven voor visumaanvragen worden niet terugbetaald. Nadat de cursus gestart is, betaald de school geen vergoeding. Aanvragen voor restituties van gecontracteerde verzekeringen worden gereguleerd door de verzekeringsmaatschappijen zelf en moeten direct door de student met hen gecommuniceerd worden.
  Het wordt aangeraden om bij inschrijving een annuleringsverzekering af te sluiten om de annuleringskosten te dekken als je om medische redenen niet kunt deelnemen aan de cursus.
  Om annuleringskosten te vermijden of tot een minimum te beperken, kunt je aanvragen of iemand anders mag deelnemen aan de cursus, of je kunt van te voren aanvragen om de cursus te verzetten naar een andere datum. Vaak brengen scholen dan geen of slechts een kleine administratieve vergoeding in rekening.
  Als je hebt geboekt onder een gratis annuleringsactie, zoals aangegeven op het registratieformulier, zijn er geen annuleringskosten van toepassing in overeenstemming met de daar aangegeven termijnen.

  De school behoudt zich het recht voor om een virtueel alternatief te bieden via live videoconferenties, daar waar fysieke aanwezigheid in de klas vanuit beide partijen niet mogelijk is, vanwege overheidsbeperkingen veroorzaakt door pandemieën.

 2. Verbreken van Contract door de School
  In het geval van print-, schrijf-, of rekenfouten behoudt de school het recht om het contract te verbreken.

 3. Annulering bij afwijzing van visum
  Als de student genoodzaakt is de reservering te annuleren vanwege een niet verkregen visum na een tijdige aanvraag, worden alle (aan)betalingen terugbetaald, met inhouding van 180 Euro administratiekosten. De student dient hiervoor ten minste 3 weken voor aanvang van de cursus een bewijs van afwijzing te overleggen.

Klik op Contact Formulier om te annuleren of stuur ons een bericht naar het e-mailadres op je boekingsbevestiging.

Zie ook onze terugbetaling garantie .

5. Privacy

De informatie en persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, worden in overeenstemming met ons Privacy beleid behandeld. Door gebruik te maken van deze website stem je in met de verwerking van jouw gegevens en geef je aan dat deze gegevens correct zijn.

6. Melding van gebreken

Als de student niet de gewenste service ontvangt tijdens de cursus, wordt hij geacht dit direct te melden bij de schoolleiding. Indien dit niet gebeurt, vervalt onze plicht om een oplossing te verzorgen. Het wordt aangeraden om over een schriftelijke bevestiging van de klacht te beschikken.

7. Paspoort, Visum, Douane, Geld en Gezondheid

Het is de verantwoordelijkheid van de student om aan alle voorwaarden te voldoen die nodig zijn voor het maken van de talenreis, zoals paspoorten, visa, douane reglementen, gezondheidsmaatregelen en verzekeringen. Indien de school wordt verzocht om visa-documenten op te sturen naar de student, zullen hiervoor extra bezorgkosten in rekening worden gebracht als de cursus kort voor aanvang wordt geboekt. Ook dient de student de school op tijd te informeren over infecties en vaccinaties. Je kan de school om medisch advies vragen indien nodig. Lokale gezondheidsinstanties kunnen algemene reisinformatie verschaffen.

8. Accommodatie

De accommodatie wordt door de school geselecteerd en toegewezen. In de meeste gevallen wordt de accommodatie geboekt van zondag (voor aanvang van de cursus) tot zaterdag (na het beëindigen van de cursus). Extra nachten kunnen tegen bijbetaling geboekt worden. De school doet haar best om aan de wensen van de student te voldoen, als deze duidelijk genoemd worden in het registratieformulier. De student ontvangt de volledige gegevens van de accommodatie ongeveer 1-2 weken voor aanvang van de cursus.

Accommodatie wordt over het algemeen door een derde partij verstrekt en hierop zijn de voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van de accommodatie-aanbieder van toepassing.

Indien een student problemen ondervindt of niet tevreden is met de toegewezen accommodatie, dient dit onmiddellijk aan de school of aan ons te worden gemeld. Alleen zo kunnen wij direct actie ondernemen om de situatie te verhelpen.

9. Luchthaventransfer

De student kan een luchthaventransfer boeken via het registratieformulier. Je wordt hierbij opgewacht op het vliegveld door een vertegenwoordiger van de school en vervolgens naar je accommodatie gebracht. De complete vluchtgegevens dienen ten minste 1 week voor aanvang van de cursus naar ons zijn opgestuurd. De transfer kan tegen extra kosten ook geboekt worden voor de terugweg.

10. Minimum aantal deelnemers

In het geval dat zich niet genoeg studenten inschrijven voor een bepaalde cursus, behoudt de school het recht om een gereduceerd aantal privé- of groepslessen aan te bieden in plaats van de geboekte groepscursus.

11. Algemeen schoolreglement en feestdagen

a) Afspraken over wijzigingen en aanvullingen op de beschreven services en boeking moeten schriftelijk worden ingediend (bijv. via e-mail).
b) Als er niets anders wordt aangegeven, betekent dit dat sightseeing, uitstapjes, cursusmateriaal enz. niet bij de prijs zijn inbegrepen en bij aankomst of zoals vereist moet worden betaald.
c) Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, vinden de lessen niet plaats op lokale en nationale feestdagen of op zaterdag en zondag. Gemiste lessen worden niet ingehaald of terugbetaald.
d) Als de cursus moet worden gewijzigd of zelfs geannuleerd vanwege oncontroleerbare gebeurtenissen, overmacht, falen van het openbaar vervoer, officiële regelingen, wijzigingen in de dienstregeling, stakingen, onrust of andere verplichte redenen buiten de controle van de school, rechtvaardigt dit geen claims voor restitutie.

12. Prijzen

Indien het niet anders vermeld is, zijn de prijzen in de lokale valuta van het land waar de school gevestigd is. Deze zijn de originele school prijzen zonder enige add-ons en zijn over het algemeen de laagste prijzen aangeboden door de school. Prijs conversies ten opzichte van andere valuta op de website, documenten of communicaties zijn alleen vooor informatie. Alle gepubliceerde prijzen zijn verstrekt door de scholen, die zelf verantwoordelijk zijn voor de juistheid van deze informatie. Prijzen zijn zonder verplichting, totdat de volledige bevestiging van de cursus aan de student is verstrekt.

13. Gebruik van de site

Je mag de inhoud op deze website alleen gebruiken of reproduceren voor jouw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het inrichten, schrappen, data-ontginnen, extractie of verzameling van de inhoud van deze website, in welke vorm en op welke manier dan ook, is strikt verboden. Bovendien mag je geen materiaal van deze website kopieren.

14. Verzekering

Het is een vereiste dat je een geldige ziektekostenverzekering, voor de duur van de taalcursus, hebt. Indien je geen buitenlanddekking op je ziektekostenverzekering hebt, kun je bij ons alsnog een verzekering afsluiten. Zie onze informatie over verzekeringen voor meer informatie.

15. Online geschillenbeslechting

De EU-Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting. Consumenten, woonachtig in de Europese Unie, hebben het recht om dit platform te gebruiken voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen in verband met contractuele verplichtingen van de contractant (school, accommodatieprovider) die voortvloeien uit online verkoopcontracten. Het platform is toegankelijk hier .

16. Externe links

Wij kunnen onze websitebezoekers in een aantal gevallen voor meer informatie naar websites van derden verwijzen. Om onduidelijkheid te voorkomen, markeren wij deze externe links. De inhoud van webpagina's van derden valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Ons privacybeleid is niet van toepassing op externe pagina's. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor externe links en de inhoud op deze pagina's.

17. Copyright

Alle inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn eigendom van LanguageCourse SL. Gebruik of reproductie van deze inhoud, van welke aard dan ook, zonder onze uitdrukkelijke toestemming, is strafbaar en niet-ontvankelijk. In het bijzonder is de volledige gedeeltelijke extractie van de inhoud van onze site ten strengste verboden, inclusief de opname van onze inhoud op andere werk- of webpagina's.

18. Betaalmogelijkheden

Voor de vooruitbetaling van de cursusboeking kunnen studenten kiezen uit een reeks betaalmethoden, waaronder creditcard, PayPal, SEPA-incasso, bankoverschrijving en Skrill. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, beveiliging en retourbetalingsprocedures voor elke betaalmethode kun je onze pagina met betalingsinformatie raadplegen.

19. Disclaimer

Onder voorbehoud van de beperkingen in de algemene voorwaarden en voor zover wettelijk toegestaan, zijn wij alleen aansprakelijk voor directe schade die daadwerkelijk is geleden als gevolg van een toerekenbare tekortkoming in onze verplichtingen met betrekking tot onze diensten, tot een totaalbedrag gelijk aan het bedrag rechtstreeks aan ons betaald of verwerkt via onze betalingsdiensten.
Voor zover wettelijk toegestaan, zijn noch wij, noch een van onze bestuurders en/of werknemers aansprakelijk voor (i) enige straf, gevolgschade, (ii) enige onjuistheid met betrekking tot de informatie van de school zoals beschikbaar gemaakt op ons platform, (iii) de diensten die door de school of accommodatieverstrekker worden geleverd of hun verzuim om deze diensten te verlenen (iv) enige schade die voortvloeit uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van onze website, (v) eventuele wijzigingen (cursus, lessen, accommodatie) welke scholen moeten maken (vi) (persoonlijk) letsel, overlijden, schade aan eigendommen of andere schade toe te schrijven aan de school of accommodatieleverancier wiens diensten via ons platform worden aangeboden, inclusief annulering, staking, overmacht of enige andere gebeurtenis buiten onze controle. Het aanbieden van diensten op onze website houdt geen goedkeuring of aanbeveling in van dergelijke diensten door LanguageCourse S.L.
Je erkent en gaat ermee akkoord dat de school als enige verantwoordelijk is en alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich neemt met betrekking tot het geboekte aanbod van cursussen, activiteiten en accommodatie. LanguageCourse S.L treedt niet op als geregistreerde handelaar en is geen (weder) verkoper van producten of diensten die op ons platform beschikbaar zijn gesteld. Claims met betrekking tot de aangeboden diensten dienen rechtstreeks bij de aanbieder van de school / accommodatie te worden ingediend. LanguageCourse S.L. is niet verantwoordelijk voor en wijst elke aansprakelijkheid af met betrekking tot dergelijke claims.

20. Bevoegdheid en geschillenbeslechting

Deze voorwaarden en de levering van onze diensten worden beheerst door en zijn opgesteld in overeenstemming met de Spaanse wetgeving. Alle geschillen die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Barcelona, Spanje. Ondanks dit, voor consumenten kan de wet voorzien in andere regels met betrekking tot jurisdictie. Als een bepaling van deze voorwaarden ongeldig, niet-afdwingbaar of niet-bindend is of wordt, blijft je gebonden aan alle andere genoemde bepalingen. In dat geval zullen ongeldige bepalingen niettemin worden gehandhaafd voor zover toegestaan en gaat je ermee akkoord een soortgelijk effect te accepteren, gezien de inhoud en het doel van deze algemene voorwaarden.


Deze website wordt beheerd door LanguageCourse SL.


LanguageCourse S.L.
Carrer de Casp 17, 8
08010 Barcelona, Spanje
Je kunt ons tevens op ons kantoor, in het centrum van Barcelona, bezoeken ( Google Maps ).


Belastingsnummer: B62762091
EU BTW-identificatie: ESB62762091
Handelsregister: Barcelona, Spanje
Handelsregister: 022017981
Director: Dr. oec. Daniel Spohn


Mogelijk heb je ook interesse in de volgende informatiepagina's:

Beoordeling en beleid voor gebruikersinhoud
Over ons
Gegarandeerd de laagste prijs
Restitutie Garantie
Betaalmogelijkheden
Vertrouwen en veiligheid
Privacy Policy
Afdruk
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid