X

Voorwaarden

De online reserveringsservice van LanguageCourse.Net (Languagecourse.Net) biedt transparante informatie en talenscholen van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Dit is mogelijk door de nauwe samenwerking met ´s werelds beste talenscholen.

Voorwaarden van de service van Talen-curssen.nl

Prijzen
De studenten profiteren van de digitale werkwijze. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en je betaalt de officiële schoolprijzen. Voor de meeste scholen ontvang je 5% korting op het lesgeld.
Laagsteprijsgarantie
Wij garanderen dat je je cursus nergens tegen een lagere prijs kunt boeken. Als je dezelfde cursus voor een lagere prijs ziet, krijg je het verschil terugbetaald.
Deelnemende partijen
LanguageCourse.Net biedt de mogelijkheid om je gemakkelijk online in te schrijven voor talenscholen over de hele wereld. Je gaat een rechtstreeks contract aan met de talenschool.


_____________________________________________________________


1. Inschrijving

De student is gebonden aan de registratie tot het moment van ontvangst van bevestiging van de talenschool, maximaal 16 dagen na de inschrijvingsdatum. Als voor het volgen van de cursus een visum nodig is, is het raadzaam om je ten minste 6 weken voor aanvang van de cursus in te schrijven. De reservering wordt bindend nadat de school dit in geschreven vorm laat weten.

2. Inhoud van contract en betalingsinformatie

Zodra de bevestiging verzonden is, gaat de student rechtstreeks een contract aan met de school. Het dan nog openstaande bedrag dient rechtstreeks overgemaakt te worden aan de talenschool. De wisselkoersen die op de site weergegeven zijn, worden elke dag aangepast aan de actuele koers en zullen dus per dag fluctueren. Als u de vooruitbetaling doet, wordt de wisselkoers van die dag gebruikt. Hiervoor wordt altijd de munteenheid van de school voor gebruikt.

3. Wijziging van de reservering

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij wijzigingen die binnen 2 werkdagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging schriftelijk aan ons worden doorgegeven. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij verlenging of upgrade van de reservering. In alle andere gevallen wordt er 50 Euro in rekening gebracht voor het wijzigen van een bevestigde reservering. Bij wijzigingen die minder dan 30 dagen voor aanvang van de cursus worden doorgegeven, behoudt de school het recht om de student extra kosten in rekening te brengen. Het wijzigen van school, verkorten van de cursusduur en overstappen naar een goedkopere cursus worden beschouwd als annulering, de annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing.

4. Annulering
 1. Verbreken van Contract door de Student
  De student heeft het recht om de cursus te annuleren, op elk moment voor de start van de cursus. Er worden annuleringskosten gerekend, waarvan je hier de details vind. De annulering dient in geschreven vorm worden doorgegeven aan degene die je cursus geboekt heeft. 46+ dagen voor de start van de cursus: 100% vergoeding 31-45 dagen voor de start van de cursus: 75% vergoeding 16-30 dagen voor de start van de cursus: 60% vergoeding 1-15 dagen voor de start van de cursus: 25% vergoeding
  Het inschrijfgeld en de aanbetaling worden niet vergoed. Na de start van de cursus zullen er geen kosten vergoed worden. Aanvragen tot het vergoeden van de verzekeringskosten, dienen rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij besproken te worden.
  Indien je je cursus hebt geboekt tijdens onze 'gratis annuleren' aanbieding, zoals aangegeven op het boekingsformulier, zullen er geen annuleringskosten in rekening worden gebracht voor de hieronder genoemde deadlines.
 2. Verbreken van Contract door de School
  In het geval van print-, schrijf-, of rekenfouten behoudt de school het recht om het contract te verbreken.
 3. Annulering bij afwijzing van visum
  Als de klant genoodzaakt is de reservering te annuleren vanwege een niet verkregen visum na een tijdige aanvraag, worden alle (aan)betalingen terugbetaald, met inhouding van 180 Euro administratiekosten. De klant dient hiervoor ten minste 3 weken voor aanvang van de cursus een bewijs van afwijzing te overleggen.

5. Privacy

De reservering en betalingsgegevens die door de student worden doorgegeven, worden als zeer vertrouwelijk behandeld.

6. Melding van gebreken

Als de student niet de gewenste service ontvangt tijdens de cursus, wordt hij geacht dit direct te melden bij de schoolleiding. Indien dit niet gebeurt, vervalt onze plicht om een oplossing te verzorgen. Het wordt aangeraden om over een schriftelijke bevestiging van de klacht te beschikken.

7. Paspoort, Visum, Douane, Geld en Gezondheid

Het is de verantwoordelijkheid van de student om aan alle voorwaarden te voldoen die nodig zijn voor het maken van de talenreis, zoals paspoorten, visa, douane reglementen, gezondheidsmaatregelen en verzekeringen. Indien de school wordt verzocht om visa-documenten op te sturen naar de student, zullen hiervoor extra bezorgkosten in rekening worden gebracht als de cursus kort voor aanvang wordt geboekt. Ook dient de student de school op tijd te informeren over infecties en vaccinaties. Je kan de school om medisch advies vragen indien nodig. Lokale gezondheidsinstanties kunnen algemene reisinformatie verschaffen.

8. Accommodatie

De accommodatie wordt door de school geselecteerd en toegewezen. In de meeste gevallen wordt de accommodatie geboekt van zondag (voor aanvang van de cursus) tot zaterdag (na het beëindigen van de cursus). Extra nachten kunnen tegen bijbetaling geboekt worden. De school doet haar best om aan de wensen van de student te voldoen, als deze duidelijk genoemd worden in het registratieformulier. De student ontvangt de volledige gegevens van de accommodatie ongeveer 1-2 weken voor aanvang van de cursus.

9. Luchthaventransfer

De student kan een luchthaventransfer boeken via het registratieformulier. Je wordt hierbij opgewacht op het vliegveld door een vertegenwoordiger van de school en vervolgens naar je accommodatie gebracht. De complete vluchtgegevens dienen ten minste 1 week voor aanvang van de cursus naar ons zijn opgestuurd. De transfer kan tegen extra kosten ook geboekt worden voor de terugweg.

10. Minimum aantal deelnemers

In het geval dat zich niet genoeg studenten inschrijven voor een bepaalde cursus, behoudt de school het recht om een gereduceerd aantal privé- of groepslessen aan te bieden in plaats van de geboekte groepscursus.

11. Algemeen schoolreglement

a) Wijzigingen in, en/of toevoegingen aan de genoemde diensten dienen schriftelijk vermeld en bevestigd te worden (bv. per e-mail). b) Als het niet wordt aangegeven zijn sightseeing, trips en cursusmateriaal niet inbegrepen in de prijs en dien je die te betalen wanneer je arriveerd, of zoals het staat aangegeven. c) Tenzij duidelijk aangegeven, wordt er geen les gegeven tijdens lokale en nationale feestdagen en op zaterdag en zondag. De gemiste lessen worden niet ingehaald en ook niet vergoed. d) Als de cursus aangepast of wordt geannuleerd door gebeurtenissen die niet voorkomen konden worden, wanprestatie van het openbaar vervoer, officele afspraken, veranderingen in de roosters, stakingen, onrust door andere redenen, zal er geen geld terug gegeven worden.

12. Prijzen

Indien het niet anders vermeld is, zijn de prijzen in de lokale valuta van het land waar de school gevestigd is. Deze zijn de originele school prijzen zonder enige add-ons en zijn over het algemeen de laagste prijzen aangeboden door de school. Prijs conversies ten opzichte van andere valuta op de website, documenten of communicaties zijn alleen vooor informatie. Alle gepubliceerde prijzen zijn verstrekt door de scholen, die zelf verantwoordelijk zijn voor de juistheid van deze informatie. Prijzen zijn zonder verplichting, totdat de volledige bevestiging van de cursus aan de student is verstrekt.

13. Gebruik van de site

U mag de inhoud op deze website alleen gebruiken of reproduceren voor uw eigen persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het inrichten, schrappen, data-ontginnen, extractie of verzameling van de inhoud van deze website, in welke vorm en op welke manier dan ook, is strikt verboden. Bovendien mag u geen materiaal van deze website kopieren.

In de pers:
Vermeldingen in de pers
Vermeldingen in de pers
Vertrouwd door:
Vertrouwd door
Vertrouwd door