X
NieuwNieuw

131 Taalscholen Duits in Duitsland - Taalreizen - Rangschikking 2023

Duitsland
Bereken prijsvergelijking
Duitsland
Filter
kaart

Meest populaire bestemmingen

4.7

Rating: 4.7

(352 beoordelingen)
4.7

Rating: 4.7

(296 beoordelingen)
4.6

Rating: 4.6

(152 beoordelingen)
4.8

Rating: 4.8

(167 beoordelingen)
4.6

Rating: 4.6

(78 beoordelingen)
Lijst van alle steden

Beste scholen Duits in Duitsland per categorie

Duitsland ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Kaart met de locatie van Duitse scholen in Duitsland

Map inhoud wordt geladen
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Duits tegen de beste prijzen.

Informatie over Duitsland

Het maakt niet uit of je een reis vol adrenaline op de Autobahn zoekt, of een rustige rit in een van de moderne treinne, Duitsland is een land dat om ontdekking vraagt. Wandel door de straten van Muchen en Hamburg, gevuld met mooie restaurants, prachtige operas en underground dansfeesten. Wanneer je door Berlijn reist, moet je buiten jezelf treden en vergeten hoe je je normaal thuis gedraagt. Duitsland is Europa's hoofdstad als het neerkomt op wereldbeurzen, wetenschap, technologie, handel, kunst en argitectuur lopen zij voorop.

Kerngegevens van Duitsland

Bevolking: 82,928,000
Hoofdstad: Berlijn
Tijdzone: GMT +2
Valuta: EUR
Landcode telefoon: +49
Grootste steden in Duitsland:
 • 1. Berlijn: 3,400,000
 • 2. Hamburg: 1,700,000
 • 3. München: 1,300,000
 • 4. Keulen: 960,000
 • 5. Frankfurt: 650,000
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Duitsland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Duitsland in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Duitsland op de officiële website: Ministry of Foreign Affairs of Germany.
Grootste internationale luchthaven in Duitsland:
Frankfurt Airport (FRA): 12km van stadscentrum Frankfurt am Main
Elektriciteitsnet:
 • Plug Type C
 • Plug Type F
 • Residentiële spanning: 230 V
 • Frequentie: 50 Hz

Vragen en antwoorden over Duitsland

 • De beste stad in Duitsland om je medische woordenschat te verbeteren is Heidelberg. Er zijn daar verschillende scholen die zelfs groepscursussen op dit gebied aanbieden. De F+U Academy of Languages biedt een zeer goede cursus aan waar je veel aan hebt. Houd er wel rekening mee dat je niveau minstens B2 moet zijn.
 • Als je visum wordt afgewezen, kun je de cursus annuleren en krijg je je geld terug. Echter in dit geval kunnen de lessen, na ontvangst van de visumbrief, niet geannuleerd worden.
  van VICTORIA - Academy of Languages - 21-02-2023
 • Er is geen leeftijdsgrens voor het TestDaf examen. Volgens de wet kunnen minderjarigen alleen met toestemming van de ouders boeken.
  Miriam, van VICTORIA - Academy of Languages - 16-02-2023
 • We hebben veel partnerscholen die cursussen Duits aanbieden, maar geen van alleen bieden ze cursussen voetbal coaching aan.
 • We hebben uitstekende zomercursussen voor junioren in Duitsland.
 • Studenten van 16 jaar en ouder kunnen een cursus boeken en bij een gastgezin verblijven. Voor alle studenten onder de 16 jaar is een ondertekend en notarieel vastgelegd toestemmingsformulier van de ouders nodig.
 • Over het algemeen zijn cursussen met privé-lessen flexibel, zowel wat betreft tijden en data als de onderwerpen die je met de leraar wilt behandelen. Geef bij je inschrijving gewoon aan welk onderwerp je in de lessen wilt behandelen, en dan zullen wij dat bij de school onder de aandacht brengen, zodat zij de meest geschikte leraar voor het te behandelen onderwerp kunnen vinden.
  Antonio, Gebiedsbeheerder Italiaans van LCN - 20-09-2022

Veelgestelde vragen over scholen in Duitsland

 • TANDEM Hamburg heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Hamburg.
 • BWS Germanlingua, gevestigd in Hackenstr. 7, München is verkozen tot de school met de beste locatie in Duitsland.
 • 'Hall of Residence Category I (Concordia)' van F+U Academy of Languages is de best beoordeelde accommodatie in Duitsland.
 • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Duitsland 7.5 weken.
 • Electriciteit in Duitsland is 230 Volt en 50 Hz. Type stekker C, F.
 • Vergeet niet dat het de school is, en niet wij, die verantwoordelijk is voor de organisatie van de accommodatie van haar leerlingen.

  De gezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd door de scholen zelf. Ze hebben ervaring met het ontvangen van buitenlandse studenten en werken regelmatig met de scholen samen. Gastgezinnen bestaan niet alleen uit gezinnen, maar ook uit privé huizen met een echtpaar of een alleenstaande zonder kinderen.

  Bij de reservering kun je aangeven welk soort gezin je zoekt, maar je moet er rekening mee houden dat de gegevens van het toegewezen gezin gewoonlijk ongeveer een week voor de startdatum van de cursus worden meegedeeld.
  Rubén De Haro, Area Manager - Spaans van BWS Germanlingua - 02-06-2022
 • Vergeet niet dat het de school is, en niet wij, die verantwoordelijk is voor de organisatie van de accommodatie van haar leerlingen. De gezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd door de scholen zelf. Ze hebben ervaring met het ontvangen van buitenlandse studenten en werken regelmatig met de scholen samen. Gastgezinnen bestaan niet alleen uit gezinnen, maar ook uit privé huizen met een echtpaar of een alleenstaande zonder kinderen. Bij de reservering kun je aangeven welk soort gezin je zoekt, maar je moet er rekening mee houden dat de gegevens van het toegewezen gezin gewoonlijk ongeveer een week voor de startdatum van de cursus worden meegedeeld.
  Rubén De Haro, Area Manager - Spaans van BWS Germanlingua - 02-06-2022
 • Ja, er is een programma voor kinderen van 11 tot 14 jaar in Radolfzell. Het programma vindt plaats in de zomerperiode en wordt georganiseerd door school Carl Duisberg. Meer informatie vind je op het profiel van de school.
  Madly, Taalreisadviseur Frans van LanguageCourse.net - 30-11-2021
 • Je kunt een taalcursus volgen op al onze scholen in Duitsland die op onze website staan vermeld. Je kunt elke maandag met een cursus beginnen, omdat je al voorkennis van het Duits hebt. Een minimum van 16 weken (8 weken per niveau) intensieve cursus is vereist om niveau A2 en B1 te voltooien. Op de eerste dag van je cursus doe je ook een taaltoets zodat de school je in de juiste groep kan plaatsen.
  Irina, Taalreisadviseur Russisch van LanguageCourse.net - 18-08-2021
 • Als je Duits op A2-niveau hebt, kun je basistaalvaardigheden gebruiken in alledaagse situaties. Het A2-niveau bereik je door minimaal 8 weken (ongeveer 4 weken per niveau) een intensieve taalcursus Duits te volgen, mits je een absolute beginner bent. Als je al enige Duitse kennis hebt, kan dit minder zijn. Houd er rekening mee dat dit natuurlijk ook erg afhankelijk is van je eigen leertempo.
  Robin Rebecca Pietersma, Nederlandse consultant van LanguageCourse.net - 05-07-2021
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid