+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Methodologie van de rangorde van de taalscholen

Het bieden van een transparante cursusvergelijking vormt de kern van onze missie.
Onze criteria voor de rangorde zijn 100% transparant en zorgvuldig gekozen, om zo een hoge waarde voor onze websitebezoekers en maximale eerlijkheid voor alle scholen te garanderen.

Criteria rangschikking

Elke klant die bij ons boekt, wordt aan het einde van de cursus uitgenodigd om een online enquête in te vullen om zijn/ haar ervaring op de school met ons te delen.
Onze ranglijsten zijn uitsluitend gebaseerd op deze beoordelingen van studenten.
Het primaire rangschikkingscriterium is de gemiddelde algemene beoordeling van de school. In het geval dat verschillende scholen dezelfde gemiddelde algemene beoordeling hebben, worden de volgende aanvullende beoordelingen van studenten beschouwd als criteria in dezelfde volgorde als hieronder vermeld:
  • Waar voor je geld
  • Kwaliteit van lesgeven
  • Voorzieningen
  • Sociale activiteiten & excursies

Beoordelingen waarop je kunt vertrouwen

Onze ranglijst is uitsluitend gebaseerd op authentieke beoordelingen van studenten die bij ons hebben geboekt, voor de cursus hebben betaald en wiens aanwezigheid op de school door ons is geverifieerd.
Daarom zijn onze ranglijsten niet onderhevig aan manipulaties van beoordelingen zoals publicaties van neprecensies of selectiebias, omdat aan elke klant van ons wordt gevraagd om een beoordeling te geven.
We censureren geen beoordelingen. Het verwijderen of bewerken van beoordelingen is alleen van toepassing in geval van schendingen die transparant worden beschreven in onze Beoordeling en beleid voor gebruikersinhoud .
Scholen hebben de mogelijkheid om een reactie op negatieve beoordelingen van studenten te publiceren.

Minimum aantal beoordelingen

Na intensieve discussies hebben we besloten om een minimum aantal van slechts 2 beoordelingen te eisen voor een school om in de ranglijst te worden geplaatst.
We hebben gekozen voor een lage drempel om de volgende redenen:
  • Het aantal beoordelingen wordt altijd naast elke schoolbeoordeling gepubliceerd. De overgrote meerderheid van onze bezoekers is bekend met online beoordelingen en begrijpt dat een hoger aantal beoordelingen een grotere mate van zekerheid biedt over de rangorde.
  • Gelijke kansen voor scholen die recenter zijn toegevoegd.
  • Hoger gerangschikte scholen zullen meer beoordelingen verzamelen, zodat de gemiddelde beoordelingen snel een representatieve waarde kennen.

Dekking / volledigheid

In totaal meer dan 3191 taalscholen staan momenteel op onze site. Dit omvat bijna elke grotere taalschoolketen in het segment van de "taalprogramma's in het buitenland" en meer dan 85% van de taalscholen die lid zijn van de toonaangevende taalschoolverenigingen ALTO (Vereniging van taalreisorganisaties) en IALC (Internationale Vereniging van Talencentra) .
Taalscholen die in onze ranglijst ontbreken, kunnen dat hier aan ons laten weten . We kunnen alleen taalscholen vermelden waar we de beoordelingen zelf, nadat een student de cursus heeft gevolgd, verzamelen. De ranglijsten zijn gebaseerd op onze eigen enquêtes van 28.959 studenten wereldwijd die bij ons hebben geboekt en die ten minste een algemene evaluatie van een taalschool bij ons hebben ingediend.
Er zijn veel geweldige taalscholen die onlangs zijn toegevoegd en nog steeds het vereiste minimum aantal beoordelingen moeten verzamelen om in de ranglijst te worden geplaatst.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.