X
NieuwNieuw

120 Taalscholen Engels in Ierland - Taalreizen - Rangschikking 2023

Ierland
Bereken prijsvergelijking
Ierland
Filter
kaart

Meest populaire bestemmingen

4.4

Rating: 4.4

(816 beoordelingen)
4.2

Rating: 4.2

(243 beoordelingen)
3.8

Rating: 3.8

(185 beoordelingen)
4.6

Rating: 4.6

(42 beoordelingen)
4.5

Rating: 4.5

(4 beoordelingen)
Lijst van alle steden

Beste scholen Engels in Ierland per categorie

Ierland ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Ierland

Map inhoud wordt geladen
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Informatie over Ierland

Van de inspirerende landschppen van County Derry tot aan de wildernis van Beara Penisula, dit is een van de mooiste landen en zeker de moeite waard om het te gaan ontdekken. Mis Dublin niet als je naar Ierland gaat. Niet alleen omdat de architectuur zo mooi is, maar ook om de sfeer die er hangt en die het maakt tot de meest charismatische hoofdstad in de wereld. Ierse mensen laten je thuisvoelen en zijn erg vriendelijk. Ze zullen je helpen met het vinden van de weg, of een gesprek met je beginnen als je in een cafe zit. Eindig je trip met de beste attracties zoals Connemara of Killarney National Park, of de Cliffs of Moher aan de westkust.

Kerngegevens van Ierland

Bevolking: 4,854,000
Hoofdstad: Dublin
Tijdzone: GMT +1
Valuta: EUR
Landcode telefoon: +353
Naam van land in het Engels: Ireland
Grootste steden in Ierland:
 • 1. Dublin: 1,000,000
 • 2. Cork: 200,000
 • 3. Dún Laoghaire: 185,000
 • 4. Limerick: 90,000
 • 5. Galway: 71,000
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ierland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Ierland in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Ierland op de officiële website: Department of Foreign Affairs of Ireland.
Grootste internationale luchthaven in Ierland:
Dublin Airport (DUB): 10km van stadscentrum Dublin
Elektriciteitsnet:
 • Plug Type G
 • Residentiële spanning: 230 V
 • Frequentie: 50 Hz

Meest populaire regio's in Ierland voor taalreizen

Vragen en antwoorden over Ierland

 • Bridge Mills Galway Language Centre biedt een CPE voorbereidingscursus, die bestaat uit 20 lessen per week, van maandag tot vrijdag aan. Deze school is ook een examencentrum voor het Cambridge Proficiency Certificate, zodat je je op dezelfde plaats kunt voorbereiden en het examen kunt afleggen.
 • We hebben verschillende scholen die dagcursussen voor junioren aanbieden plus daarbij tegelijkertijd cursussen voor volwassenen. Het zouden natuurlijk verschillende groepen zijn, en we zouden data moeten vinden waarop de twee cursussen tegelijk beginnen. Bovendien biedt de Berlitz-school een cursus "Ouders en Kinderen" aan, waar je samen voor de duur van de cursus kunt studeren.
  Angel Marcos, van - 23-01-2023
 • De school Bridge Mills Galway Language Centre is een school die gespecialiseerd is in het onderwijzen van Engels als vreemde taal. In Ierland is Berlitz in Dublin de enige school die Spaanse programma's op een één-op-één basis aanbiedt. Als alternatief werken we samen met veel verschillende scholen in heel Spanje en op het moment van schrijven kunnen er ook enkele online cursussen met groepslessen worden geregeld.
 • Iedere burger van de Europese Unie kan namelijk zonder complicaties of visumformaliteiten in de Republiek Ierland werken en studeren. Omdat je voor Ierland geen visum hoeft aan te vragen, hoef je bovendien niet te voldoen aan de gebruikelijke eisen van een visum: je hoeft ook geen verplichte ziektekostenverzekering af te sluiten (hoewel dit nog steeds meer dan raadzaam is), en een ander bijkomend voordeel is dat je geen financiële solvabiliteit hoeft aan te tonen.
 • Ja, onze partnerscholen verwelkomen alle nationaliteiten.
 • Hartelijk dank voor je contact met ons, maar ik moet je helaas meedelen dat we je in dit geval niet kunnen helpen. Het zijn de scholen zelf, en niet wij, die hun personeel (leraren / monitoren) selecteren, dus ik raad je aan rechtstreeks contact met hen op te nemen.
 • Scholen op onze website zijn gerangschikt naar de best beoordeelde school eerst. De onpartijdige beoordelingen zijn ingezonden door oud-studenten. Op het moment van schrijven staat The Babel Academy in Dublin als eerste op de lijst.
 • Dit is zeker mogelijk! Klik gewoon op onze "Taaljaar" of "IELTS" zoekopties terwijl je Ierland als je gewenste plaats hebt aangeklikt.
  Fraser Provan , Gebiedsmanager Engels van LanguageCourse.Net - 05-08-2022
 • Ja, dat is geen probleem. Vertel ons gewoon wanneer u wilt beginnen, het totaal aantal privélessen dat u wilt boeken en uw beschikbare tijd, zodat wij u meer informatie kunnen sturen.
  Rubén De Haro, Area Manager - Spaans van LanguageCourse.Net - 08-04-2022

Veelgestelde vragen over scholen in Ierland

 • Bridge Mills Galway Language Centre heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Galway.
 • Everest Language School, gevestigd in 15 Westmoreland St, Temple Bar, Dublin is verkozen tot de school met de beste locatie in Ierland.
 • 270€ voor 2 weken is de laagste prijs voor een cursus Engels in Ierland. De gemiddelde kosten van een taalcursus in Ierland bedroeg 518€ per week.
 • Studenten beoordeelden het activiteitenprogramma van The Slaney Language Centre als het beste.
 • De kwaliteit van het onderwijs werd het hoogst gewaardeerd door studenten van Infinity English College.
 • Scholen selecteren gastgezinnen op basis van eerdere en aantoonbare referenties, de ervaring die ze hebben met het ontvangen van buitenlandse studenten, de afstand tot de school en de kwaliteit van de accommodatie die ze aanbieden. Bedenk dat alle scholen zeer strenge selectiecriteria hanteren bij het kiezen van een gastgezin, en voortdurend controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat studenten hun studieperiode zo comfortabel mogelijk kunnen doorbrengen en zich thuis voelen bij hun gastgezin.
  van Centre of English Studies (CES) - 07-03-2023
 • U kunt onze partnerscholen die seniorencursussen in Ierland organiseren bekijken door simpelweg op "Engels voor Senioren" in het bijbehorende uitklapmenu te klikken, doe dit na selectie van het door u gekozen land.
 • Cursussen op alle scholen beginnen altijd op maandag en eindigen op vrijdag, dus er zijn effectief vijf lesdagen.
 • Zo te horen is je vriend op zoek naar een TEFL, TESOL of CELTA programma. We hebben een aantal partnerscholen in heel Ierland die zulke programma's aanbieden, in groepen of privé.
  Fraser Provan , Gebiedsmanager Engels van LanguageCourse.Net - 22-07-2022
 • Extra activiteiten worden wekelijks door de scholen georganiseerd, afhankelijk van de periode, beschikbaarheid en deelname van de leerlingen, zodat ze niet gegarandeerd kunnen worden voor Standaard cursussen, maar alleen voor Junior cursussen.
  Een lijst van activiteiten (sport en niet-sport) / excursies die beschikbaar zijn is echter beschikbaar op het schoolkantoor, dat de leerlingen tijdens de eerste-dag oriëntatie ontvangen.  Antonio, Area Manager' van Emerald Cultural Institute - 30-06-2022
 • Normaal gesproken kan een seniorencursus ook voor 1 week gevolgd worden (meestal zijn ze max. twee weken). U kunt er ook voor kiezen om een intensieve cursus te volgen op een school die u aanspreekt en dan kunnen we kijken waar de gemiddelde leeftijd van de school wat hoger ligt.
  Robin Rebecca Pietersma, Nederlandse consultant van LanguageCourse.net - 24-01-2022
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid