X
NyNy

120 Engelska Språkskolor i Irland - Språkresor - Rankning 2023

Irland
Prisjämförelse
Irland
filter
karta

De populäraste resmålen

4.4

Betyg: 4.4

(816 utvärderingar)
4.2

Betyg: 4.2

(243 utvärderingar)
3.8

Betyg: 3.8

(185 utvärderingar)
4.6

Betyg: 4.6

(42 utvärderingar)
4.5

Betyg: 4.5

(4 utvärderingar)
Lista över alla städer

Bästa Engelska skolor i Irland efter kategori

Irland Rangordning av språkskolor (Språkresor baserat på studenternas betyg)

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Irland ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Information om Irland

Från det imponerande landskapet County Derry till vildmarkerna på Bearahalvön är Irland ett av världens vackraste länder och är värt varenda uppoffring för att få upplevas. Missa inte Dublin på din resa till Irland, inte bara för dess arkitektur utan också på grund av sin själ och sitt folkliv vilket gör den till den mest karismatiska av huvudstäder. Irländarna är verkligen välkomnande och gästvänliga. De kommer att stanna och hjälpa dig att hitta vägen eller starta en konversation när du sitter på landsortspuben. Avsluta resan med de natursköna värdskändisarna Connemara och Killarney National Park eller med Cliffs of Moher på västkusten.

Fakta om Irland

Befolkning: 4,854,000
Huvudstad: Dublin
Tidszon: GMT +1
Valuta: EUR (1 EUR = 11.4390 SEK)
Landskod telefon: +353
Namn på land på Engelska: Ireland
Största städerna i Irland:
 • 1. Dublin: 1,000,000
 • 2. Cork: 200,000
 • 3. Dún Laoghaire: 185,000
 • 4. Limerick: 90,000
 • 5. Galway: 71,000
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Irland. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Irland:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Irland på den officiella webbplatsen - Department of Foreign Affairs of Ireland.
Största internationella flygplats i Irland:
Dublin Airport (DUB): 10km från Dublin stadskärna
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Irland genomsnitt): 4.44 €
  (15 % billigare än i Sverige)
Nätspänning:
 • Kontakt G
 • Spänning: 230 V
 • Frekvens: 50 Hz

De mest populära regionerna för språkresor i Irland

Frågor och svar om Irland

 • Bridge Mills Galway Language Centre erbjuder en förberedelsekurs för CPE som består av 20 lektioner per vecka, från måndag till fredag. Skolan är också ett examenscentrum för Cambridge Proficiency Certificate, så du kan förbereda dig för och avlägga provet på samma ställe.
 • Vi har flera skolor som erbjuder dagskurser för barn och samtidigt kurser för vuxna. Det skulle naturligtvis vara olika grupper och vi skulle behöva hitta datum då de två kurserna börjar samtidigt. Dessutom erbjuder Berlitzskolan en kurs "Föräldrar och barn" där man kan studera tillsammans under hela kurstiden.
  Angel Marcos, från - 23-01-2023
 • Skolan Bridge Mills Galway Language Centre är en skola som specialiserat sig på undervisning i engelska som främmande språk. I Irland är Berlitz i Dublin den enda skola som erbjuder spanska program på en-till-en-basis. Som ett alternativ samarbetar vi med många olika skolor över hela Spanien och i skrivande stund kan man även ordna vissa online-kurser med grupplektioner.
 • Alla EU-medborgare kan arbeta och studera i Irland utan några komplikationer eller visumformaliteter. Eftersom du inte behöver ansöka om visum för Irland behöver du inte heller uppfylla de vanliga kraven för visum: du behöver inte heller teckna en obligatorisk sjukförsäkring (även om detta fortfarande är mer än lämpligt) och du behöver inte heller bevisa ekonomisk solvens, bland andra fördelar.
 • Ja, våra partnerskolor välkomnar alla nationaliteter.
 • Tack för att du kontaktar oss, men jag måste tyvärr meddela att vi inte kan hjälpa dig i detta fall. Det är skolorna själva, och inte vi, som väljer ut sin personal (lärare/övervakare), så jag rekommenderar att ni kontaktar dem direkt.
 • Skolorna på vår webbplats är listade med de med bästa recensioner först. De opartiska recensionerna är inskickade av tidigare elever. I skrivande stund är The Babel Academy i Dublin först på listan.
 • Det är definitivt möjligt! Klicka bara på våra sökalternativ "Language Year" eller "IELTS" och välj Irland som önskad plats.
  Fraser Provan , Områdeschef engelska från LanguageCourse.Net - 05-08-2022
 • Ja, det är inga problem. Berätta bara när du vill börja, hur många privatlektioner du vill boka och hur mycket tid du har till förfogande så kan vi skicka mer information till dig.
  Rubén De Haro, Områdeschef - spanska från LanguageCourse.Net - 08-04-2022

FAQ om skolor i Irland

 • Limerick Language Centre har fått det bästa totala omdömet i Limerick.
 • Englishour, som ligger på 3 Lower Abbey Street, Dublin har framröstats som den skola som har det bästa läget i Irland.
 • 270€ för 2 veckor är det lägsta priset för en Engelskakurs i Irland. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Irland är 518€ per vecka.
 • The Slaney Language Centre har fått bäst omdömen från tidigare studenter när det gäller aktivitetsprogram.
 • Infinity English College fick högst betyg på undervisningen.
 • Skolorna väljer ut värdfamiljer på grundval av tidigare och påvisbara referenser, deras erfarenhet av att ta emot utländska studenter, avståndet till skolan och kvaliteten på det boende de erbjuder. Tänk på att alla skolor har mycket strikta urvalskriterier när de väljer värdfamilj och att de gör ständiga granskningar och kontroller för att se till att eleverna kan tillbringa sin studietid så bekvämt som möjligt och känna sig nästan som hemma.
  från Centre of English Studies (CES) - 07-03-2023
 • Du kan se våra partnerskolor som anordnar kurser för seniorer i Irland genom att klicka på "English for Senior" i motsvarande rullgardinsmeny efter att du valt land.
 • Den allmänna regeln för alla kurser, i alla skolor, är att de alltid börjar på måndag och slutar på fredag, så det är fem dagar med undervisning.
 • Det verkar som om din vän söker ett TEFL-, TESOL- eller CELTA-program. Vi har ett antal partnerskolor runt om i Irland som erbjuder sådana program, i grupp eller privat.
  Fraser Provan , Områdeschef engelska från LanguageCourse.Net - 22-07-2022
 • Extra aktiviteter organiseras varje vecka av skolorna, beroende på period, tillgänglighet och elevernas deltagande, så de kan inte garanteras för standardkurser utan endast för juniorkurser.
  En lista över aktiviteter (idrottsliga och kulturella) / utflykter som är tillgängliga finns dock på skolkontoret, som eleverna får under orienteringen första dagen.
  Antonio, Områdeschef från Emerald Cultural Institute - 30-06-2022
 • Normalt kan en seniorkurs också följas under en vecka (vanligtvis är de max. två veckor). Du kan också välja att följa en intensivkurs på en skola som tilltalar dig och då kan vi se om medelåldern på skolan är något som passar dig.
  Robin Rebecca Pietersma, Holländsk konsult från LanguageCourse.net - 24-01-2022
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet