X

Om oss

Vår vision

År 1999 sökte grundaren Daniel Spohn efter en språkskola i Barcelona.Han blev frustrerad av den tidskonsumerande uppgiften att jämföra oklara erbjudanden från agenturer och tryckta skolbroschyrer. Därför fick han idén till att skapa ett verktyg som gör processen att välja språkskola enkel, som hjälper andra potentiella studenter att välja den bästa skolan och kursen. br/>strong>LANGUAGECOURSENET&&> föddes. Som en oberoende hemsida är vårt mål att ge dig rätt information för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut samtidigt som du sparar tid och pengar. Hur gör vi detta?

  • Väljer de bästa allmänt erkända och godkända språkskolorna i varje stad världen över
  • tillhandahåller relevant kursinformation, komplett och detaljerad, på ett och samma ställe
  • tillhandahåller ett forum med ocensurerade recensioner från tidigare studenter
  • identifierar skolorna som uppfyller dina personliga krav och ger ett överskådligt pris och en kvalitetjämförelse av de skolorna på bara ett par sekunder.

Gratis onlineverktyg för inlärning:
Det är vår intention att skapa nytänkande verktyg i världsklass som är tillgängliga helt gratis. Våra verktyg ska vara roliga att använda samtidigt som användaren ska göra så stora framsteg som möjligt på så kort tid som möjligt tack vare den senaste forskningen om inlärning. Lär dig nya ord och fräsha upp de ord du redan kan på över 30 språk utan stress och helt i din egen takt.

Företag

Idag har LanguageCourse.Net blivit en av de mest besökta hemsidorna för språkkurser och en av de ledande språkkursagenturerna i världen. Förutom att erbjuda en tydlig jämförelse av mer än 5000 språkkurser i över 50 länder, erbjuder LanguageCourse.Net en KOSTNADSFRI registrering och garanterar att kunderna betalar lägsta pris.

  LanguageCourse.Nethar belönats med flera priser och har fått mycket positiv feedback från pressen. Företagets administrativa kontor ligger mitt i centrum i det dynamiska Barcelona.

Vårt Team - Vad vi gör för dig

Vårt internationella supportteam har en bred internationell bakgrund och var person blir vald på grund av dess breda reseerfarenhet. Du kan välja att prata med modersmålstalare på engelska, tyska, spanska, japanska, holländska, franska, italienska, rysska, svenska och katalan.

Vi vet hur nervöst det kan vara att arrangera med kurs och boende utomlands, framför allt om du ännu inte talar destinationens språk väl. Vi tar kontakt med skolan åt dig och ger dig support samt råd från den stunden du funderar på att åka utomlands för att studera, hela vägen fram tills du avslutat din kurs. Kontakta oss och vi hjälper dig att välja den bästa skolan och guidar dig genom registreringsprocessen så att du inte behöver oroa dig för något.

Över 40.000 studenter har redan gett oss sitt förtroende. Låt oss hjälpa dig att välja rätt skola för din nästa språkkurs.

 


 

I pressen:
Pressomnämningar
Pressomnämningar
Betrodd av:
Betrodda av
Betrodda av