+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Lågprisgaranti

Som en del av vårt företagsuppdrag erbjuder vi de studenter som bokar hos oss det lägsta priset. Detta betyder inte bara att du för de flesta kurserna betalar mindre än när du bokar direkt med skolan, utan även än när du bokar med andra agenturer eller byråer. Dessutom kan du dra nytta av våra förmånliga betalnings- och avbokningsvillkor som vi förhandlat fram för våra kunder och den kostnadsfria service och support som vi erbjuder.

Enligt våra avtal med alla våra partnerskolor gäller de kampanjer som skolorna erbjuder på sin webbplats eller annat marknadsföringsmaterial även för kunder som bokar via vår webbplats. Skolorna kommunicerar erbjudanden till oss och dessa görs tillgängliga på vår webbplats. Om du har finner ett erbjudande som inte syns på vår webbplats, vänligen meddela oss så kan du vara säker på att samma erbjudande gäller även när du bokar via vår webbplats. Dessutom kan du dra nytta av allmänna prissänkningar på vår webbplats.

Vår garanti:

Om du mot förmodan skulle hitta samma kurs till ett lägre pris matchar vi inte bara det angivna priset; vi ger dig även ett lägre pris. Skicka bara en länk och en bild från det alternativa erbjudandet via e-post eller vårat kontaktformulär så återkopplar vi till dig inom 24 timmar på vardagarna.

För vilka kurser gäller garantin?

Alla kurser för varje skola som listas på vår webbplats täcks av våra lägsta pris-garanti.

När kan jag kräva garantin - före eller efter bokningen?

När som helst, både innan och efter att du bokar, hela vägen fram till kursstart.

Vilka kriterier måste uppfyllas?

- Naturligtvis måste skola, kurs och startdatum stämma överens och prisjämförelsen göras mellan slutgiltiga priser och inkludera alla kostnader.
- Priset måste vara tillgängligt för allmänheten.
- Du behöver uppfylla alla villkor som krävs för att boka till lägsta pris.

Hur gör du anspråk på garantin?

Kontakta våra konsulter via vårt kontaktformulär eller via e-post och skicka en skärmbild av erbjudandet, URL där du hittade det lägre priset och ange prisskillnaden.

Vad händer efter att jag krävt lägre pris?

Vi kommer att verifiera anspråket och kontrollera att det inte finns några dolda kostnader, samt att bokningar skulle accepteras till det lägre priset. Du får svar inom två arbetsdagar.

När och hur appliceras det lägsta priset?

Om du meddelar oss priset före bokningen uppdaterar vi detta erbjudande i vårt system så att du kan boka till det lägre priset direkt.
Om du meddelar oss efter bokningen kommer vi att ordna en återbetalning inom 2 veckor, genom samma betalningsmetod som du använde vid bokningen.

Hos oss kan du vara säker på att du alltid betalar det lägsta priset!

Se även vår återbetalningsgaranti.

Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.