Gratis rådgivning
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Avtryck

Denna webbplats drivs av LanguageCourse SL.


LanguageCourse S.L.
Carrer de Casp 46 - 5C
08010 Barcelona, Spanien


Skatteregistreringsnummer (TIN): B62762091
EU-momsidentifiering: ESB62762091
Handelregister: Barcelona, Spanien
Organisationsnummer: 022017981
VD: Dr. oec. Daniel Spohn


Ansvarig för innehållet på denna webbplats: Daniel Spohn, Carrer de Casp 46 - 5C, 08010 Barcelona, Spanien

Du kan besöka oss på vårt kontor i centrala Barcelona (Google maps).

Tel.: +34-93 220 38 75 (Här finner du våra internationella telefonnummer och öppettider.)
Fax: +34-932 203 874
Vårt digitala kontaktformulär .

Utomrättslig reglering av konsumenttvister

EU-kommissionen tillhandahåller en online-plattform för tvistlösning. Studenter, som är konsumenter och bosatta inom Europeiska unionen, har rätt att använda denna plattform för lösning av tvister utanför domstol, gällande tvister relaterade till avtalsförpliktelser som härrör från försäljningskontrakt online. Du kan nå plattformen här .

Externa länkar

För ytterligare information hänvisar vi ibland våra webbplatsbesökare till tredje parts webbplatser. När detta inte är uppenbart markerar vi externa länkar. Innehållet på tredje parts webbsidor är inte under vår kontroll. Vår integritetspolicy omfattar inte externa sidor. Vi kan inte ta ansvar för externa länkar och innehållet på dessa sidor.

Upphovsrätt

Allt innehåll på denna webbplats är upphovsrättsskyddat. Alla rättigheter ägs av LanguageCourse S.L. All användning eller reproduktion av detta innehåll av något slag, utan vårt uttryckliga medgivande, är straffbart och beivras. I synnerhet är den fullständiga eller partiella extraktionen av innehållet på vår webbplats strängt förbjuden, inklusive inkluderandet av något av vårt innehåll i något annat verk eller på andra webbsidor.

Information om upphovsman

Se vår attributionslista för information om fotograferna för de foton som visas på denna webbplats, särskilt de foton där tillskrivning begärts på grund av licensvillkor.

Regler och villkoråterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhetLägg till din skola