X
NyNy

127 Engelska Språkskolor i Australien - Språkresor - Rankning 2023

Australien
Prisjämförelse
Australien
filter
karta

De populäraste resmålen

4.8

Betyg: 4.8

(37 utvärderingar)
4.7

Betyg: 4.7

(104 utvärderingar)
4.5

Betyg: 4.5

(59 utvärderingar)
4.3

Betyg: 4.3

(16 utvärderingar)
4.4

Betyg: 4.4

(25 utvärderingar)
Lista över alla städer

Bästa Engelska skolor i Australien efter kategori

Australien Rangordning av språkskolor (Språkresor baserat på studenternas betyg)

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Australien ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Information om Australien

Besök hemmet för kängurun, vallabyn, opossumen och mängder av andra djurarter! Australien med dess varierade naturutbud ligger omgivet av Indiska oceanen och Stilla havet. Australiens största attraktioner är bland annat stränderna, vildmarken, aboriginernas kultur och kuststaden Sydney. Upptäck den fascinerande undervattensvärlden omkring Australien genom att dyka i Stora barriärrevet eller upplev helt enkelt en äventyrlig resa genom vildmarken.

Fakta om Australien

Befolkning: 24,993,000
Huvudstad: Canberra
Tidszon: GMT +8 — GTM +10
Valuta: AUD (1 AUD = 6.8965 SEK)
Landskod telefon: +61
Namn på land på Engelska: Australia
Största städerna i Australien:
 • 1. Sydney: 4,600,000
 • 2. Melbourne: 4,300,000
 • 3. Brisbane: 2,189,878
 • 4. Perth: 1,900,000
 • 5. Adelaide: 1,200,000
Visum: Medborgare från Sverige kan resa och studera en språkkurs upp till 18 timmar i veckan och i högst 90 dagar utan fullvisering. Du behöver bara ansöka online om ett ESTA-kort (Electronic System for Travel Authorization). Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
Största internationella flygplats i Australien:
Sydney International Airport (SYD): 9km från Sydney stadskärna
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Australien genomsnitt): 6.93 AU$
  (17 % billigare än i Sverige)
Nätspänning:
 • Kontakt I
 • Spänning: 230 V
 • Frekvens: 50 Hz

De mest populära regionerna för språkresor i Australien

Frågor och svar om Australien

 • På vår webbplats hittar du information om de olika städer och skolor som vi samarbetar med i Australien under avsnittet Engelska kurser i Australien. Du kan också få offerter för din kurs och ditt boende, men observera att skolorna endast kan erbjuda boende till din partner om din partner också bokar en kurs. Om så inte är fallet måste du hitta ditt eget boende.
 • Den första betalningen (förskottsbetalning) samlas in i euro - eftersom vår byrå är belägen i Spanien - och samlas in av oss för skolans räkning. Den andra betalningen, som görs till skolan innan kursen börjar, måste göras i den lokala valutan i det land du ska besöka. Hur? Det varierar från skola till skola, men du kan vanligtvis betala med banköverföring, kreditkort eller ett betalningssystem online.
 • Ungefär en vecka före kursstart så får du ett e-postmeddelande med mer information om din bokning, och i samma e-postmeddelande ber vi dig att lämna denna information till oss så att skolan har tid att organisera hämtningen. Det är dock inte nödvändigt att vänta tills du får detta e-postmeddelande för att ge oss denna information - du kan ge den till oss när som helst efter att din bokning blivit bekräftad.

FAQ om skolor i Australien

 • Cairns College of English har fått det bästa totala omdömet i Cairns.
 • Gold Coast Learning Centre, som ligger på Levels 1-2, 18-22 Orchid Avenue (Surfers Paradise), Surfers Paradise, Guldkusten har framröstats som den skola som har det bästa läget i Australien.
 • I Australien finns följande Engelska företagskurser att välja bland: FöretagsEngelska grupplektioner, FöretagsEngelska privatlektioner, Medicinsk Engelska, Engelska för hotell och turism.
 • I Australien kan du finna förberedelsekurser för följande prov: TOEFL, TEFL/TESOL lärarexamen, TOEIC, Cambridge Preliminary, Cambridge First, Cambridge Advanced, Cambridge Proficiency, IELTS.
 • I Australien det finns kurspaket där du kan ta kurser i kombination med följande aktiviteter: Engelska & tennis, Engelska & simning, Engelska & surfing, Engelska & andra sporter.
 • Om du inte har någon aning om vart du ska åka i Australien, får du här våra fem bästa städer att studera engelska i: 1. Melbourne 2. Sydney 3. Brisbane 4. Guldkusten 5. Perth
 • Visumreglerna är ganska känsliga och kan ändras mycket snabbt, så det bästa är att alltid kontakta ambassaden eller konsulatet direkt i ditt hemland.
  Rubén De Haro, Områdeschef spanska från LanguageCourse.net - 08-09-2022
 • Studentvisum (500) utfärdas till personer som har för avsikt att studera i Australien. - Visumet utfärdas för hela studieperioden på den valda kursen vid universitetet. Korttidsvisum för studerande till Australien kategori 570 förutsätter att man klarar språkkurserna, det är inte förlängt. Den ger dig rätt att vistas i landet i upp till 3 månader. Du behöver en inbjudan från institutionen som utfärdar den. Du kan förlänga 500-visumet, men inte 570-visumet.
  Maksym, Områdeschef ryska från LanguageCourse.net - 05-08-2022
 • Beroende på vistelsens längd och din nationalitet behöver du ett besöksvisum eller ett studentvisum för att resa till Australien. Kontakta en av våra agenter med all din information för att kontrollera detta.
  Lisa Lebret, Språkresekonsult från LanguageCourse.net - 28-06-2022
 • Beroende på vistelsens längd och nationalitet behöver du ett besöksvisum eller ett studentvisum för att resa till Australien. Kontakta en av våra agenter med all din information för att kontrollera detta.
  Lisa Lebret, Språkresekonsult från LanguageCourse.net - 28-06-2022
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet