Gratis rådgivning
+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Policy för recensioner och användarinnehåll

Kundrecensioner på vår plattform är avgörande för oss. Att tillhandahålla en ocensurerad jämförelse av kurserbjudanden från olika skolor var det som inspirerade oss att skapa vår tjänst, och kundrecensioner har alltid varit ett centralt inslag i detta.

Recensionspolicy

Endast studenter som bokat sin kurs hos oss kan lämna recensioner av språkskolor på vår webbplats, och de kan endast recensera den specifika skolan de bokade hos oss. Varje kund får en länk till ett onlineformulär efter avslutad kurs. Vi filtrerar inte eller tar bort recensioner baserade på innehåll eller betyg såvoda innehållet inte strider mot nedan innehållspolicy eller Consumer Review Fairness Act (CRFA).

Recensioner som skickas in online av våra kunder publiceras automatiskt. Vi kontrollerar regelbundet de skickade kundkommentarerna för brott mot innehållspolicyn.

Betyg från våra kunder på alla våra språkversioner på webbplatsen räknas samman till det betyg vi visar på hemsidan, och alla recensioner väger lika tungt. Översättningar av recensioner till andra språk än originalspråket kan tillhandahållas med visst dröjsmål.

Innehållspolicy

Recensioner kan tas bort eller redigeras om de innehåller något av följande:

  1. Privat information.
  2. Stötande innehåll: anstötande kommenatrer, hot eller personattacker.
  3. Svordomar.
  4. Allt skadligt, trakasserande, kränkande, obscent, vulgärt, sexuellt eller olämpligt innehåll med anspelning på ras, kön, sexualitet, etnicitet eller andra liknande egenskaper.
  5. Allt innehåll som inte är relaterat till skolans tjänster eller som marknadsför andra produkter/tjänster.
  6. Allt innehåll som är falskt eller vilseledande.
  7. Allt innehåll som kan betraktas som olagligt eller kan utgöra brott mot upphovsrätten.
  8. Felstavningar eller grammatiska misstag: vi gör vissa korrigeringar för att förbättra läsbarheten.

Vi kräver i allmänhet inget minsta antal recensioner per skola. Endast i undantagsfall, där en av de två första recensionerna av en skola beskriver en kundupplevelse som inte är representativ, så kan vi tillämpa en lägsta tröskel på upp till 5 recensioner för att tillhandahålla en rättvis bild av skolan.

Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhetLägg till din skola