X
NyNy

32 Engelska Språkskolor i Malta - Språkresor - Rankning 2023

Malta
Prisjämförelse
Malta
filter
karta

De populäraste resmålen

4.0

Betyg: 4.0

(780 utvärderingar)
 
Toppdestinationer: St. Julians (Stadens miniatyrbild)
4.0

Betyg: 4.0

(619 utvärderingar)
 
Toppdestinationer: Sliema (Stadens miniatyrbild)
4.6

Betyg: 4.6

(184 utvärderingar)
 
Toppdestinationer: Valletta (Stadens miniatyrbild)
4.3

Betyg: 4.3

(99 utvärderingar)
 
Toppdestinationer: St. Pauls Bay (Stadens miniatyrbild)
4.1

Betyg: 4.1

(109 utvärderingar)
 
Toppdestinationer: Gzira (Stadens miniatyrbild)
Lista över alla städer

Bästa Engelska skolor i Malta efter kategori

Malta Rangordning av språkskolor (Språkresor baserat på studenternas betyg)

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Malta ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Information om Malta

Denna lilla ö i Medelhavet har sin speciella charm. Omgiven av klippor och några sandstränder är det en idealisk ö för en engelsk språkkurs med garanterat vackert väder. Malta erbjuder ett brett utbud av kulturella möjligheter för att upptäcka ön. Exempelvis kan man besöka den tysta staden Mdina eller Maltas huvudstad Valletta och upptäcka öns historia. Gör en utflykt till Blue Grotto och simma i kristallklart blått vatten. Njut av Maltas nattliv och Parceville.

Fakta om Malta

Befolkning: 484,000
Huvudstad: Valletta
Tidszon: GMT +2
Valuta: EUR (1 EUR = 11.4390 SEK)
Landskod telefon: +356
Största städerna i Malta:
 • 1. Birkirkara: 22,000
 • 2. Mosta: 18,000
 • 3. Qormi: 18,000
 • 4. Zabbar: 15,000
 • 5. San Pawl il-Bahar: 14,000
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Malta. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
Största internationella flygplats i Malta:
Malta International Airport (MLA): 7km från Mosta stadskärna
Nätspänning:
 • Kontakt G
 • Spänning: 230 V
 • Frekvens: 50 Hz

Frågor och svar om Malta

 • Gateway School of English och English Path anordnar kvällskurser som börjar omkring kl. 18.00. Språkstudioskolan am anordnar en kvällskurs där lektionerna börjar kl. 17.00.
 • Om du föredrar att studera och bo i lärarens hem kan du välja "Learn English & Live with Teacher", detta är ett alternativ med en till en klass. Du bör rådgöra med ambassaden om visumkrav och själv ansöka om studentvisum.
 • Kurserna ges endast på engelska. Skolans personal kan komma från olika länder och vi kan fråga om någon av personalen talar ditt språk. Detta är dock inget som vi kan lova.
 • Vi hjälper dig gärna genom hela processen och garanterar dig det bästa priset och vår hjälp är helt gratis. Vi är tillgängliga via chatt och på telefon måndag-fredag och svarar på ditt e-postmeddelande inom 48 timmar.
  Fraser Provan , Områdeschef Engelska från LanguageCourse.Net - 07-12-2022
 • Våra tjänster är 100% gratis och tillåter dig att boka din språkkurs utan att behöva betala några extra avgifter. Det är ett avtal mellan dig och den skola du väljer.
  Även om du bokar via en förmedlingsbyrå så tillhandahålls alla dokument som vi skickar till dig via e-post, t.ex. fakturan för din kurs, av den skola du har valt, så du behöver inte visa upp något. Du behöver bara dyka upp på kursens första dag, vid den tidpunkt som anges i bekräftelsemailet som du får från oss, och visa upp ett dokument som styrker din identitet, det är allt.
  från inlingua - 29-11-2022
 • Ja, BELS i St. Paul's Bay erbjuder juniorprogram under påsk- och höstlovet också.
  Lisa S. Schiwy, Områdeschef från Germany - 04-11-2022
 • Till exempel International House och BELS öppet mellan jul och nyår på Malta.
  Lisa S. Schiwy, Områdeschef från Germany - 04-11-2022
 • Ja, Ta Oneira hjälper dig gärna att boka dina dyklektioner och samordna dem med din språkkurs.
  Områdeschef från Germany - 12-10-2022

FAQ om skolor i Malta

 • am Language Studio har fått det bästa totala omdömet i Sliema.
 • Linguatime School of English, som ligger på 243 E Tower Road, Sliema har framröstats som den skola som har det bästa läget i Malta.
 • EC English har fått bäst omdömen från tidigare studenter när det gäller aktivitetsprogram.
 • am Language Studio fick högst betyg på undervisningen.
 • 'JL Properties - 1 Bed Apartment ' som bokas med inlingua är det bästa betygsatta boendet i Malta.
 • Betalning med kort via vår webbplats är helt säker. Du kan läsa våra recensioner på TrustPilot eller Google Maps. Du kan också läsa om säkerheten för din betalning genom att klicka på fliken "Förtroende och säkerhet" på vår webbplats.
 • Minimiåldern för kurser för juniorgrupper är 8-10 år i de flesta skolor på Malta. Skolan ACE English Malta erbjuder kurser för barn från tre år, men tillgången beror på hur många anmälningar de får. Därför måste vi alltid kontrollera tillgängligheten med skolan för de önskade datumen.
 • Ja, det finns naturligtvis många skolor som erbjuder den här typen av program, men tänk på att de alltid äger rum vid vissa tider på året (april-maj, september-november) och med fasta datum. Om du ger oss mer information kan vi skicka dig en personlig offert och/eller kontrollera tillgängligheten för den period du är intresserad av.
 • I det här fallet kan vi verkligen rekommendera ett Senior- eller 50+-program, ett program som är särskilt utformat för dem som vill studera språket i ett sammanhang med vuxna studenter i sin egen åldersgrupp och samtidigt njuta av öns skönhet genom utflykter, resor, aktiviteter som anordnas av skolorna och mycket mer. Programmet har fasta startdatum och varaktighet, men tveka inte att kontakta oss för att kontrollera tillgängligheten hos våra partnerskolor som erbjuder denna möjlighet!
 • Det beror på vilken typ av kurs du väljer. Standardkursen har 20 lektioner per vecka, medan intensivkursen har 30 lektioner per vecka. I allmänhet varar lektionerna mellan 45 och 55 minuter, beroende på skolan, och lektionsschemat kommer att meddelas dig under din första dag. Lektionerna kan vara schemalagda på förmiddagen eller eftermiddagen. Tänk på att ju högre antal lektioner du väljer, desto mer tid kommer du att tillbringa i skolan!
 • Betalningen är uppdelad i två delar: en förskottsbetalning (cirka 25 % av det totala beloppet) och sen det resterande beloppet. Förskottsbetalningen betalas via vår webbplats. Det är inte en extra avgift, utan en del av det totala beloppet. Vi rekommenderar att du betalar detta belopp så snart som möjligt för att reservera en plats på den önskade kursen. Det resterande beloppet måste betalas in på skolans konto och krävs vanligtvis senast 2-4 veckor före kursstart.
 • Ja, om det inte uttryckligen anges i kursbeskrivningen för den skola du är intresserad av är det naturligtvis alltid möjligt att boka en veckokurs och kanske till och med lägga till ett par privatlektioner för att få ut det mesta av de tillgängliga dagarna.
  Antonio, Områdeschef italienska från LanguageCourse.net - 03-08-2022
 • Absolut! Både våra skolor ELA Gzira och International House St Julians erbjuder familjeprogram med anpassade kurser för varje familjemedlem.
  Antonio, Områdeschef italienska från LanguageCourse.net - 03-08-2022
 • Det bästa alternativet för dig är en kurs som är utformad för 50+ studenter. Det är ett program som omfattar alla språkliga aspekter (läsning, tal, skrivning, grammatik osv.), men det ger dig också möjlighet att studera med personer i samma ålder. Det är ett utmärkt sätt att lära sig språket och träffa nya vänner!
  Gosia Mazur, Resekonsult från LanguageCourse.net - 07-07-2022
 • Grupplektioner hålls alltid från måndag till fredag, om du väljer att börja på tisdag eller en annan dag kan du inte ta igen de missade lektionerna.
  I sådana fall rekommenderar jag alltid privatlektioner eftersom det är möjligt att börja vilken dag som helst i veckan och sedan välja sitt schema i enlighet med lärarens tillgänglighet.
  Antonio, Områdeschef från LCN - 10-06-2022
 • ELA - English Language Academy i Gzira erbjuder kvällskurser i allmän engelska. Du kan välja mellan 4 och 6 lektioner per vecka och den minsta längden på denna typ av kurs är 4 veckor, men ibland går skolan med på en kortare tid. Lektionerna äger rum mellan 18:00 och 19:30 och kursen kan börjas varje måndag.
  Gosia Mazur, Resekonsult från LanguageCourse.net - 29-04-2022
 • När det gäller din fråga kan jag bekräfta att våra priser alltid är lägre eftersom vi inte bara har särskilda avtal och riktade erbjudanden med de flesta skolor, utan också erbjuder en rabatt på 5 % på kurspriset, vilket naturligtvis minskar den totala kostnaden. Priserna som du ser tillhandahålls direkt av skolorna, med vilka vi har ett mer än tioårigt samarbete med de flesta, och priserna styrs inte på något sätt av oss på LanguageCourse, så de är 100 % tillförlitliga och dessutom är skolorna i händelse av fel avtalsmässigt skyldiga att respektera det pris som anges på deras sida på vår webbplats, vilket är ytterligare en garanti som vi erbjuder de studenter som bokar via vår byrå. Med hänvisning till ovanstående kan jag naturligtvis bekräfta att vår tjänst är helt kostnadsfri, och att ni alltid kommer att ha ett engagerat stöd från början till slutet av kursen.
  Antonio, Italiensk områdeschef från LanguageCourse.net - 15-03-2022
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet