+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Återbetalningspolicy och garanti

Vi har förhandlat med fram förmånliga avbokningsvillkor med skolorna. Dessa villkor gäller endast för våra kunder.

GRATIS avbokning

Många av våra skolor har kommit överens om att ge våra kunder en full återbetalning av alla studieavgifter fram till ett visst antal dagar före kursstart. För de skolor där reglerna för fri avbokning gäller anges det på skolans profilsida på vår hemsida exakt hur många dagar innan kursstart studenten måste avboka för att få full återbetalning.

För vilka skolor gäller garantin för gratis avbokning?

De skolor som omfattas av garantin är markerade med GRATIS avbokning, både i priskalkylatorn och på andra delar av hemsidan.

Hur många dagar innan kursstart måste jag avboka för att få återbetalning?

Detta beror på skolan och kursen. På skolans profilsida, bredvid varje kurs, anges hur många dagar innan kursstart du bör avboka för att omfattas av garantin.

Hur ordnas återbetalningen och hur lång tid tar det innan jag får pengarna tillbaka?

Återbetalningen ordnas med samma betalningsmetod som du använde när du betalade till oss. Återbetalningar bokas inom 2 veckor.

Drar ni av för bankavgifter eller andra avgifter för bokningar under garantin för gratis avbokning?

Vi täcker alla bankavgifter som debiteras av vår bank eller relaterade kreditkortsavgifter.

Avslag på visumansökan - förmånliga återbetalningsvillkor

Om du inte kan delta i språkkursen på grund av avslagen visumansökan så gäller följande garantier för återbetalning för alla skolor som presenteras på vår webbplats. Om en klient tvingas avbryta kursen på grund av avslag på visum efter en ansökan som gjorts i god tid så kommer alla betalningar och insättningar som görs till oss att returneras till studenten. Vi kommer inte att behålla några avgifter för vår egen räkning. Skolorna är genom vårt kontrakt bundna till att i dessa fall debitera högst 180 EUR för att täcka bank- och administrationsavgifter. Kunden måste, minst 3 veckor innan kursens och boendets startdatum, uppvisa ett officiellt dokument som bevisar visumavslag.

Återbetalning i andra fall

I alla andra fall där avbokningen inte omfattas av den fria avbokningspolucyn och ej är visumrelaterad så tillämpas allmänna avboknings- och återbetalningsregler. För mer än 90% av våra listade skolor erbjuder vi dock våra kunder gratis ändringar och du kan därmed undvika avbokningsavgifter genom att meddela oss att du vill ändra ditt startdatum eller skicka en annan person på kursen. Detta behöver meddelas inom den på skolans profilsida angivna tiden, vanligtvis 10 dagar innan kursens startdatum.

GRATIS kursändringar

För över 90% av våra listade skolor kan vi erbjuda gratis ändringar för våra kunder. På dessa skolors profilsidor markeras den kostnadsfria ändringspolicyn i kursprisberäknaren och på andra delar av webbplatsen med KOSTNADSFRIA ändringar. Om du bokar hos oss kan du ändra kurs eller startdatum utan extra kostnad fram till tio dagar före kursstart. Vi kommer att ta hand om de ändringsavgifter som skolorna normalt skulle tillämpa. För boende kan vi nästan alltid se till att ändringsavgifter ej tillämpas. Till skillnad från andra bokningsplattformar kommer vi aldrig att debitera en ändringsavgift till en kund för vår egen räkning.

Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.