X
NyNy

132 Franska Språkskolor i Frankrike - Språkresor - Rankning 2023

Frankrike
Prisjämförelse
Frankrike
filter
karta

De populäraste resmålen

4.8

Betyg: 4.8

(831 utvärderingar)
4.6

Betyg: 4.6

(483 utvärderingar)
4.6

Betyg: 4.6

(524 utvärderingar)
4.7

Betyg: 4.7

(204 utvärderingar)
4.7

Betyg: 4.7

(82 utvärderingar)
Lista över alla städer

Bästa Franska skolor i Frankrike efter kategori

Frankrike Rangordning av språkskolor (Språkresor baserat på studenternas betyg)

Karta där du kan se var de Franska skolorna i Frankrike ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Franskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Information om Frankrike

Föga förvånande är detta landet på av allas läppar. Frankrike är känt för sin goda mat och sina goda viner men det är inte allt. Skäm bort dina jet-set fantasier i palmfyllda Nice och Saint-Tropez, åk skidor i Alperna eller förälska dig i Paris och Versailles. Fransmän älskar att fira vilket man kan se vid olika karnevalfiranden och julmarknader. Glöm inte att kolla på Tour de France!

Fakta om Frankrike

Befolkning: 66,988,000
Huvudstad: Paris
Tidszon: GMT +2
Valuta: EUR (1 EUR = 11.4390 SEK)
Landskod telefon: +33
Namn på land på Franska: France
Största städerna i Frankrike:
 • 1. Paris: 2,200,000
 • 2. Marseille: 795,000
 • 3. Lyon: 475,000
 • 4. Toulouse: 435,000
 • 5. Nice: 340,000
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Frankrike. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Frankrike:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Frankrike på den officiella webbplatsen - Ministry for Europe and Foreign Affairs of France.
Största internationella flygplats i Frankrike:
Paris Charles de Gaulle Airport (CDG): 23km från Paris stadskärna
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Frankrike genomsnitt): 4.44 €
  (15 % billigare än i Sverige)
Nätspänning:
 • Kontakt C
 • Kontakt E
 • Spänning: 230 V
 • Frekvens: 50 Hz

Frågor och svar om Frankrike

 • Du behöver inte avlägga DELF-examen för att kunna delta i kursen. Du kommer bara att göra skolans språktest innan kursen börjar så att du kan placeras i rätt grupp.
 • Den skola som erbjuder den mest kostnadseffektiva undervisningen bland våra partnerskolor i Paris är Bayswater, Paris. (från och med februari 2023).
 • Ja. För att se en lista över skolor och erbjudanden så kan du välja engelskakurs och välja Frankrike som destination i vår sökmotor för kurser.
 • Du kan ansöka om olika boendealternativ på skolan. Välj det första önskade boendealternativet i rullgardinsmenyn och ange nästa önskade boendealternativet i kommentarsfältet. Var noga med att ange namnet på boendealternativet, incheckningsdatum och utcheckningsdatum.
 • Våra skolor erbjuder olika boendealternativ och priserna varierar. Du kan boka ett enkelrum i värdfamiljsboende (bo hos lokala värdar/värdfamilj, detta är ett billigare alternativ) utan måltider. Hemmaboende är vanligtvis tillgängligt med delat badrum, men vi kan alltid kontrollera med skolan om någon av deras värdar kan erbjuda privat badrum. Många skolor samarbetar med bostäder eller kan erbjuda studior och privata lägenheter. Dessa är dyrare alternativ och du har eget kök och privat badrum.
  Angela Ligartova, Konsult från LanguageCourse.net - 29-04-2022
 • Eleverna måste normalt boka en kurs med 20 timmar. Om lektionerna är 45 minuter måste du boka en mer intensiv kurs med 26 eller 30 lektioner per vecka. Jag rekommenderar att du kontaktar Campus France för att kontrollera visumkraven med dem. Visumreglerna är ganska känsliga och kan ändras mycket snabbt, så det bästa är att alltid kontakta ambassaden eller konsulatet direkt i ditt hemland, eller Campus France.
  Angela Ligartova, Konsult från Languagecourse.net - 18-02-2022
 • Ja, vi har många skolor i Frankrike med Bildungsurlaub-certifiering. Du måste ta 30 lektioner per vecka för Bildungsurlaub Berlin och det måste vara en femdagarsvecka (inga helgdagar tillåtna).
  Sabine Krafack, Tysk resekonsult från LanguageCourse.net - 19-11-2021

FAQ om skolor i Frankrike

 • Centre International d'Antibes har fått det bästa totala omdömet i Antibes.
 • LiL'Langues, som ligger på 36 Place Cormontaigne, Lille har framröstats som den skola som har det bästa läget i Frankrike.
 • 'Homestay - Low Season' som bokas med CAREL är det bästa betygsatta boendet i Frankrike.
 • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig. Enligt en undersökning av StudyTravel Magazine har den genomsnittliga kurslängden för Frankrike varit 5 veckor.
 • I Frankrike är elen 230 volt och 50 Hz. Anslutningstyp C, E.
 • Våra bästa destinationer i Frankrike är Paris, Nice, Montpellier, Lyon och Biarritz.
 • Vi samarbetar endast med privata språkskolor. Kurserna är därför inte gratis. Om du är hemlös eller papperslös är det bäst att kontakta de franska offentliga myndigheterna för att se vilka möjligheter du har.
 • För närvarande arbetar vi uteslutande med privata språkskolor eller med specifika fördjupningsorganisationer.
 • För att kunna ge dig den mest detaljerade informationen, skräddarsydd efter dina behov, måste du ange vilka städer du föredrar, dina nuvarande språkkunskaper, kursens längd, möjliga startdatum och om du är i behov av boende. Utifrån dessa uppgifter kan vi skicka personliga offerter till dig och kontakta skolorna för att kontrollera deras tillgänglighet.
  Cinzia Carli, Italiensk områdeschef från - 29-09-2022
 • I de flesta skolor i Frankrike sker undervisningen, även på grundskolenivå, endast på modersmålet. Ibland använder läraren engelska och lägger till ett system för visuell förståelse och förklaring.
  Maksym, Områdeschef ryska från LanguageCourse.net - 05-08-2022
 • Skolorna kräver minst 30 lektioner per vecka för att förbereda sig för DELF/DALF-examen. Det enda undantaget är Etoile-skolan, som endast erbjuder 5 lektioner per vecka under 2 veckor, och endast för dem som redan har B2-nivå (High Intermediate) innan kursen börjar.
  Priset för provet varierar beroende på nivå och anges i kommentarerna till de skolor som erbjuder förberedelsekursen för provet.
  Det är alltid nödvändigt att göra ett obligatoriskt nivåtest innan man bekräftar själva kursen. Detta görs vanligen online, via en särskild länk som skolan skickar eller kanske till och med på papper.
  Antonio, Områdeschef från LanguageCourse.net - 16-05-2022
 • Korrekt. I priset för kurserna ingår inte boende, men det står dig fritt att även boka något av de boendealternativ som skolan erbjuder.

  De skolor vi samarbetar med erbjuder ett brett utbud av boenden, från värdfamiljsboenden till enkelrum eller delade rum i lägenheter eller bostäder. Boende i hemmet är det alternativ som jag rekommenderar för att få en riktig, fullständig fördjupningsupplevelse, och om du inkluderar antingen helpension eller halvpension får du också fortsätta att öva runt middagsbordet och lära dig mycket mer om kulturen och traditionerna än du annars skulle ha gjort.

  Å andra sidan är det fritt fram att leta efter boende på egen hand, eftersom jag påminner er om att det inte är obligatoriskt att boka boende via skolan.

  När det gäller flygresor tar vi inte hand om dem, men vi rekommenderar att du köper dem först när din bokning har bekräftats av oss.
  Rubén De Haro, Områdeschef - spanska från LanguageCourse.net - 02-11-2021