+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Metod för ranking av språkskolor

Kärnan i vårt uppdrag är att tillhandahålla en transparent jämförelse av kurserna.
De kriterier som tillämpas för rankingen är 100% transparenta och har valts noggrant för att säkerställa tydlighet och värde för besökare på webbplatsen samt maximal rättvisa för alla skolor.

Rankingskriterier

Alla studenter som bokar hos oss uppmanas i slutet av kursen att fylla i en utvärdering online om sin upplevelse på skolan.
Våra ranking baseras uteslutande på dessa studentrecensioner.
De primära rankingskriterierna är skolans genomsnittliga totala betyg. Om flera skolor har samma genomsnittliga totala betyg betraktas följande ytterligare utvärderingsaspekter i angiven ordning:
  • Valuta för pengarna
  • Kvalitet på undervisningen
  • Anläggningar
  • Sociala aktiviteter och utflykter

Omdömen du kan lita på

Vår ranking är uteslutande baserad på autentiska omdömen frånstudenter som har bokat genom oss, betalat kursen och vars deltagande på skolan har verifierats av oss.
Därför är våra omdömen garanterat fria från falska recensioner eller selektiv publicering, eftersom varje enskild kund ombeds lämna en recension.
Vi censurerar inte recensioner. Borttagning eller redigering av recensioner sker endast vid överträdelser riktlinjerna i vår Omdömes- och användarinnehållspolicy.
Skolorna har möjlighet att publicera svar på negativa studentrecensioner.

Lägsta antal recensioner

Efter noggrann avvägning har vi beslutat att kräva ett minimumantal på endast 2 recensioner för att en skola ska placeras i rankingen.
Vi har valt en låg tröskel av följande skäl:
  • Antalet recensioner publiceras alltid bredvid varje skolas genomsnittsbetyg. De allra flesta av våra besökare känner till onlinerecensioner och kommer att förstå att ett högre antal recensioner ger en högre grad av tillförlitlighet.
  • Lika möjligheter för skolor som har lagts till på senare tid.
  • Högre rankade skolor kommer att samla fler recensioner så att det genomsnittliga betyget snabbt kommer att visa ett representativt värde.

Täckning / Fullständighet

Över 3190 språkskolor är för närvarande listade på vår hemsida. Bland dessa finner du nästan alla större språkskolekedjor i segmentet språkprogram utomlands, och över 85% av de språkskolor som är medlemmar i de ledande språkskoleföreningarna ALTO (Association of Language Travel Organisations) och IALC (International Association of Language Centers).
Språkskolor som saknas i vår ranking kan nå oss här. Vi kan bara lista språkskolor där vi själva samlar in recensionerna efter att en av våra studenter deltagit i kursen. Rankingen är baserad på våra egna undersökningar av 28.923 studenter världen över som bokat hos oss och som har skickat in en övergripande utvärdering av den bokade språkskolan.
Det finns många fantastiska språkskolor som nyligen har lagts till och ännu inte nått det minsta antalet recensioner som behövs för att placeras i rankingen.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.