X
NyNy

22 Italienska Språkskolor i Florens - Språkresor - Rankning 2023

Florens
Prisjämförelse
Florens
00:0000:00
 
filter
karta

Bästa Italienska skolor i Florens efter kategori

Florens Rangordning av språkskolor (Språkresor baserat på studenternas betyg)

Hur vi skapar poäng om vad vi tycker om eller inte tycker om en skola.

Karta där du kan se var de Italienska skolorna i Florens ligger.

Laddar kartans innehåll

Florens Betyg och åsikter

Hur våra studenter betygsatte sin erfarenhet av Florens

4.7

Betyg: 4.7/5.0

Allmänt tilltalandebetyg för Florens
630 autentiska betyg från studenter som bokade en kurs hos oss i Florens
Nattliv
4.2

Betyg: 4.2/5.0

Lokalbefolkningens vänlighet
4.4

Betyg: 4.4/5.0

Intressanta saker att göra
4.7

Betyg: 4.7/5.0

Geografisk plats
4.3

Betyg: 4.3/5.0

Kollektivtrafik
4.1

Betyg: 4.1/5.0

Klimat
4.2

Betyg: 4.2/5.0

Renlighet
4.1

Betyg: 4.1/5.0

Prisvärdhet
3.9

Betyg: 3.9/5.0

Shopping
4.2

Betyg: 4.2/5.0

Säkerhet
4.6

Betyg: 4.6/5.0

Vad våra studenter sagt om Florens

5.0

Betyg: 5/5

Staden kvävs av massturism och skräp, kollektivtrafiken med bussar är ett äventyr och en katastrof. En mild och hållbar turism för dem som verkligen är intresserade av kultur erbjuds, uppskattas och etableras inte tillräckligt. Onlinebokning för Galeria degli Uffizi och Galeria Academia och museer är för komplicerat och omständligt, ibland fungerar det inte ordentligt. Med vissa butiker och restauranger måste man vara försiktig så att man inte blir lurad, men med de flesta är det inget problem.

Günter
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Jag var inte särskilt intresserad av nattliv eller shopping. Florens är en mycket vacker stad. Det är synd att man måste gå långt för att komma till floden och att staden inte är särskilt grön. Florens är något för de rika när det gäller shopping. Men jag gillar att vandra runt på gatorna och andas in atmosfären. Parco delle Rose är väldigt vackert och stadsdelen Oltrano och några ställen där inte alla turister vandrar runt.

Nico Marie
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Vacker stad som vi redan kände till. Kollektivtrafiken är generellt sätt bra men ibland får man vänta VÄLDIGT länge. Florens är inte billigt (men säg vilken stad som är billig idag), och de centrala delarna är väldigt dyra, men det är mer överkomliga priser i förorterna. Matbutikerna är dyrare än de är i Nederländerna. Och när det kommer till säkerhet: SE UPP! Det finns gott om ficktjuvar.

Ric
Nederländerna
5.0

Betyg: 5/5

Vi köpte fel biljett till bussen, så vi fick betala extra. Dessutom finns det bilar överallt i staden, så man måste hela tiden se upp så att man inte blir överkörd. Jag tyckte att det var lite stressigt. Trädgårdarna utanför var väldigt vackra, och vårt boende också.

Janine
Schweiz
4.0

Betyg: 4/5

Det verkade som att Florens har många barer för nattliv, men jag hade inte tid att utforska det, så jag kan inte betygsätta det. I allmänhet bör du besöka många museer, eftersom Florens är en riktig konststad. Du kan också promenera mycket och länge, äta och shoppa.

Svetlana
Ryssland
5.0

Betyg: 5/5

I centrum finns det ganska små stormarknader på sidogatorna, men du kan hitta vad du behöver. Ibland mycket dyra portioner på restauranger med små portioner, bäst att kolla recensioner i förväg. Det finns riktigt bra restauranger som är prisvärda och supergoda.

Andreas
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Vacker stad. Så många hisnande och historiska landmärken. Själva gatorna är fantastiska att förlora sig i och bara uppskatta stadens arkitektur och alla hus. Maten var fantastisk. Kan vara lite turistigt på sommaren men definitivt inte alls lika illa som Rom.

Ariane
Kanada
5.0

Betyg: 5/5

Florens har alltid varit en vacker mångfacetterad stad. Lördagarna i centrum är som på Disneyworld. Det är alldeles för mycket turister, vilket lokalbefolkningen trött accepterar. Alla byter till engelska, så man får knappt möjlighet att öva.

Tatiana
Kanada
5.0

Betyg: 5/5

Det är en mycket vacker stad som definitivt är värd ett besök. I stadens centrum (och inte bara där) hittar du historiska byggnader och museer. Men det är inte heller långt till naturen i stadens utkanter.

Holger
Tyskland
4.0

Betyg: 4/5

Så länge du bor i de lugnare delarna av staden så är allt perfekt. Florens måste verkligen ta sig en funderare på hur de ska hantera sin turism så att den inte förstör detta fantastiska ställe.

Albert
Schweiz
4.0

Betyg: 4/5

Jag är inte intresserad av nattliv eller shopping, så jag kan inte bedöma dem, men jag blev förälskad i Florens. Jag funderar på att stanna ett år här med ett förlängt visum.

Karen
5.0

Betyg: 5/5

Det var vackert och hade många sevärdheter att besöka, jag gillade att jag kunde gå nästan överallt, och museerna, gallerierna och kyrkorna var alla väldigt intressanta att se.

Mara
5.0

Betyg: 5/5

Det är en fantastisk stad med många sevärdheter, men för att lära sig italienska är det fel val. Fler turister än italienare. Huvudspråk i Florens: Engelska

Dirk
Tyskland
3.0

Betyg: 3/5

Det har redan sagts tillräckligt mycket om Florens, men kombinationen av undervisning på förmiddagen och fördjupning i kulturen på eftermiddagen är perfekt.

Dagmar
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Florens är en mycket livlig och imponerande stad. Den är förstås lite mer trångbodd än mindre städer i området. Men jag skulle definitivt komma tillbaka!

Simon
Tyskland
4.0

Betyg: 4/5

Mycket trevligt, brett spektrum, något för alla, överkomligt, men det var mycket på gång och högljutt. Jag tyckte att det var toppen.

Claude
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Februari är karnevalmånad så det är den perfekta tidpunkten för att besöka Italien, Venedig och Viareggio.

Barbara
England
4.0

Betyg: 4/5

Fantastiskt! Precis rätt storlek (allt är lätt att ta sig till fots) och alla gator var roliga att utforska.

Wayne
5.0

Betyg: 5/5

Jag tror att min fru, vår dotter och jag kommer att besöka Florens under våren 2023 :-)

Robert
Tyskland
3.0

Betyg: 3/5

Det är värt ett besök, men jag rekommenderar det inte för en långvarig vistelse.

Petr.
Polen

Rektorns kommentar om Florens

Chiara Poggi

Det är en säker stad och ett "friluftsmuseum". Staden Florens välkomnar studenter och turister från hela världen, under hela året.

Monica Fabianelli

Florens är känt över hela världen för sina monument och konstnärliga mästerverk. Det är kulturellt mycket livligt under alla årstider men det är också en folkorienterad och kärleksfull stad. Florens är vackert året runt.

Augusto Merlini

FLORENCE är en av de mest kända städerna i världen med ett rikt historiskt arv och en livlig samtida sida. Här föddes och utvecklades det italienska språket.

Vi är stolta och mycket lyckliga att ha hela staden som ett enda, fantastiskt klassrum tillgängligt för oss och våra studenter. Ett friluftsmuseum, ett tredimensionellt uppslagsverk av konst, ett mirakel av skönhet och harmoni; i verkligheten är Florens mycket mer: det är en levande plats där ordet kultur får en bredare betydelse som går samman med livsstilen och med själva grunden för humanism.

Simone Cioni

Florens är den bästa italienska staden för att lära sig italienska tack vare dess litterära historia och renässansens kulturarv.

Eftersom det är en av de vackraste städerna i världen, och framför allt är den unik.

De senaste studentrecensionerna av våra språkskolor i Florens

Italianme

Mycket trevliga lärare och skolledning!

28 november 2022
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 55 år

4.8

Betyg: 4.8

| 6 utvärderingar
Italianme

Personalen var mycket hjälpsam och vänlig och min lärare Eduardo var tålmodig, snäll och utmärkt. Tack för en bra vecka. Jag kommer att anmäla mig till fler lektioner på er skola när jag återvänder till Florens nästa år.

17 oktober 2022
Kurs: Semi Intensive Course - 1 vecka
Studentens ålder: 72 år

4.8

Betyg: 4.8

| 6 utvärderingar
BarbaraItalianme
Istituto Il David

För att vara ärlig var det trevligt att delta i lektioner som leddes av de mer engagerade lärarna och det ökade mina kunskaper inte bara om språket utan också om kulturen.
Jag gillar inte att de behandlade mig som om jag var dum.

4 oktober 2022
Kurs: Standard Course - 12 veckor
Studentens ålder: 26 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Istituto Il David

Bra läge, trevliga lärare
Jag tyckte att placeringstestet var mycket skrämmande. Jag satt en timme i ett rum utan luftkonditionering och personen var extremt otrevlig. Den första dagen kunde göras mer inbjudande och bättre.

19 september 2022
Kurs: Standard Course - 1 vecka
Studentens ålder: 57 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
ABC

Jag hade en fantastisk lärare, Silvia. Nu måste jag gå en kurs i italienska här hemma för att förbättra det jag lärt mig.

5 september 2022
Kurs: Standard Course - 3 veckor
Studentens ålder: 76 år

4.6

Betyg: 4.6

| 207 utvärderingar
RobertABC
Parola

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Kommer att boka igen om möjligt för påsken 2023.
Kommer att boka där igen

1 september 2022
Kurs: Intensive Course - Allegro - 2 veckor
Studentens ålder: 68 år

4.5

Betyg: 4.5

| 13 utvärderingar
AntonParola
Istituto Il David

Våra lärare var helt lysande och vi lärde oss mycket. Skolan ligger mitt i centrum, vilket gör det mycket attraktivt att utforska staden efter lektionerna.

29 augusti 2022
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 35 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Scuola Toscana

Min lärare Lorenzo var helt enkelt lysande, både i grammatik och i konversation. Tydlig undervisning av mycket god kvalitet, intressanta och varierade ämnen i konversationerna. Man skulle verkligen vilja ha sådana engagerade lärare oftare. Antalet studenter, mellan 5-16, beroende på kurs och vecka, av olika nationaliteter (från Japan, Filippinerna, England, Kina, Österrike, Ungern, Polen, Schweiz, USA, Tyskland), var en intressant och berikande blandning och utbyte.
Mycket trevlig atmosfär på Scuola.

12 augusti 2022
Kurs: Standard Intensive - Gold - 2 veckor
Studentens ålder: 50 år

5.0

Betyg: 5

| 4 utvärderingar
Scuola Leonardo da Vinci

Bra välkomnande i receptionen, utmärkt struktur på lektionerna, stöd i alla frågor, alltid vänligt och hjälpsamt.
Skolan rekommenderas varmt

8 augusti 2022
Kurs: Intensive Course - 8 veckor
Studentens ålder: 65 år

4.3

Betyg: 4.3

| 97 utvärderingar
Parola

Lärarna har varit mycket bra, alltid villiga att svara på frågor och alltid med ett leende. En mycket bra erfarenhet.
Alltid villiga att hjälpa till.

1 augusti 2022
Kurs: Intensive Course - Allegro - 1 vecka
Studentens ålder: 56 år

4.5

Betyg: 4.5

| 13 utvärderingar
M. Pilar Parola
Istituto Il David

Lärarna var fantastiska och bra på att hålla lektionerna intressanta. Lärde mig mycket mer än förväntat på kort tid. Boendet i hemmet var också fantastiskt. Min värd var supergullig och välkomnande.

29 juli 2022
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 19 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Scuola Leonardo da Vinci

Kurserna var välorganiserade. Boendet i hemmet var utmärkt.

13 juli 2022
Kurs: Intensive Course - 5 veckor
Studentens ålder: 63 år

4.3

Betyg: 4.3

| 97 utvärderingar
Istituto Il David

Utmärkta lärare som är intresserade av dig och dina behov.
Bra läge, lätt att nå.

4 juli 2022
Kurs: Intensive Course - 4 veckor
Studentens ålder: 68 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Istituto Il David

Lärarna var alla mycket kompetenta och vänliga. Jag gjorde verkligen stora framsteg under den tiden. Takterrassen var också mycket trevlig och luftkonditioneringen i varje klassrum var också en stor fördel.
Fortsätt så! Jag åker gärna tillbaka om och om igen!

20 juni 2022
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 32 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Istituto Il David

Mycket trevliga lärare, mycket intressanta kursdeltagare, många sociala kontakter, fantastisk takterrass, flera sociala aktiviteter i veckan.

30 maj 2022
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 53 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
ABC

De två lärarna, innehållet som lärdes ut.

9 maj 2022
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 65 år

4.6

Betyg: 4.6

| 207 utvärderingar
HermannABC
Istituto Il David

Skolan ligger i stadens centrum, vilket gör den lämplig för aktiviteter efteråt. Lärarna är alla vänliga, de flesta av dem försöker verkligen ge bra lektioner, är alltid tillgängliga för frågor och hanterar åldersskillnaden mellan eleverna (18 - nästan 80) väl. Jag gillade att klasserna är uppdelade på olika sätt i konversation och grammatik. - Tack för de små eftermiddagsaktiviteterna, de var intressanta och (liksom att gå ut och äta tillsammans) hjälpte till för att lära känna de andra studenterna. Jag träffade verkligen bara trevliga människor från många nationer där! - Tack för den alltjämt noggranna hanteringen av Corona-situationen.
Jag har ingenting att jämföra med

22 april 2022
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 64 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Istituto Il David

Lärarna var mycket vänliga och snälla. Skolan var välorganiserad. Jag var mycket nöjd och skulle rekommendera den till andra eller åka tillbaka när som helst :)

22 april 2022
Kurs: Standard Course - 1 vecka
Studentens ålder: 35 år

4.7

Betyg: 4.7

| 34 utvärderingar
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Italienskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Information om Florens

Varför studera i Florens? Florens, en stad i centrala Toscana, är känd som ...
renässansens huvudstad. Det är en atmosfärisk stad och en av Italiens trevligaste, med sina häpnadsväckande byggnader, formidabla gallerior och kyrkor fyllda med historiska och kulturella skatter. Den kända och livliga Ponte Vecchio knyter samman de historiska och hektiska dalarna av Florens med de lugnare kvarteren på andra sidan floden Arno.
Visa mer
Vad vi gillar med Florens
 • Säkraste staden i Italien.
 • Fantastisk konst, historia och kultur att utforska.
 • Massor av bra shoppingställen.
 • Bra läge för att utforska norra Italien med härliga städer i närheten.
Vad vi inte gillar med Florens
 • Långa köer till populära attraktioner.
 • Kan kännas väldigt varmt och klibbigt under sommarmånaderna.

Fakta om Florens

Befolkning:   350,000
Område: Tuscany, Province of Florence
Namn på stad på Italienska: Firenze
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Italien. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
Högsäsong: juli
Lågsäsong: december
Genomsnittligt kurspris per vecka (Högsäsong): 278 €
Genomsnittligt kurspris per vecka (Lågsäsong): 242 €
Levnadskostnad:
* 100 = priser i Stockholm
 • Studentprisindex exklusive hyra:110* (10 % dyrare än Stockholm)
 • Studentprisindex inklusive hyra:93* (7 % billigare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:106* (6 % dyrare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (Italien genomsnitt): 4.49 €
  (15 % billigare än i Sverige)
Florens reseinformation
 • Nyckelinformation
 • Klimat-tabell
 • Ankomstflygplats
 • 3 händelser du inte får missa
Mer

Frågor och svar om Florens

 • ABC-skolan är ett mycket bra val! Vi kan inte personligen sköta registreringen, men vi hjälper dig gärna och förbereder en registreringslänk åt dig. I länken kommer du att guidas genom stegen för registrering och oroa dig inte, det är inte svårt!
 • I Florens erbjuder ABC-skolan en kurs i allmän italienska i kombination med 5 eller 10 individuella lektioner med fokus på det italienska språket som används inom den medicinska sektorn. Efter avslutad kurs får den studerande ett intyg om närvaro, men detta ger honom eller henne inga officiella meriter. Om du behöver ett officiellt dokument/certifikat samarbetar vi med skolor i Rom och Milano som erbjuder förberedelsekurser för IMAT-examen.
  Gosia Mazur, Senior Travel Consultant från LanguageCourse.net - 10-03-2022
 • Vi erbjuder en rad olika seniorprogram i Florens. De flesta av dem startar på specifika datum.
  Madly Simba, FR Consutlant från LanguageCourse.net - 23-09-2021

FAQ om skolor i Florens

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Florens

Bologna (Stadens miniatyrbild)Bologna
7 skolor
Lucca (Stadens miniatyrbild)Lucca
1 skola
Milano (Stadens miniatyrbild)Milano
9 skolor
Rom (Stadens miniatyrbild)Rom
12 skolor
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Italienska kurser och läger för tonåringar och barn i Florens, eller 38 andra Italienska kurstyper i Florens.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Italienska språkskolor i andra städer i Italien, till exempel , Alberobello, Alghero (Sardinien), Arezzo, Ascoli Piceno ...
Visa mer

Frågor om Italienskaskolor i Florens?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet